Sonu evliliğe gitmeyen ilişkimi bitirdim:(

Duygudurumm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
47
33
45
Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ederim ancak yeni üye oldum çünkü paylaşmam gereken bir derdim var. Ben 5 yıl önce boşandım, iki çocuğum var. 2 yıl önce biriyle tanıştım o da boşanmış ve 2 çocuk babası. Yıllar sonra yeniden aşık oldum çok sevdim, o da beni aynı şekilde. Yalnız ilişkimiz ilerledikçe gündeme getirdiğim evlilik konusu hep sorun oldu. Bu sebepten birkaç kez ayrıldık, dayanamadık geri döndük. O evlenmek istemiyor, nedeni 12 yaşındaki oğlunun uzulecegini düşünmesi ona bunu yapamam diyor. Bense onun çocuklarını öz evladım gibi sevmeye hazır olduğumu defalarca söyledim ama bunu çok düşündüğünü ve yapamayacağını söyledi en son ve ben bu ilişkinin bir sonu olmadığına karar verip onu terkettim. :KK43:( boşanma da dahil hayatımda hiçbir olay bana böyle acı vermemişti. Ama bunu böyle bir ömür yurutemezdim, bana onursuzca geldi. Bu acı geçer mi berbat durumdayım. Benzer şeyler yaşayan varsa olur bir akıl verin. Bir yandan da dua ediyorum bana gelsin diye..

Cocuklari annesi nde kalıyor. Biri 20 yaşında zaten diğeri de 12. Küçük olanla sürekli beraber ler. Ben ona defalarca söyledim onu da kendimin gibi bağrıma basarim hatta isterse bizimle yaşasın mutlu olurum dedim. Evet sanırım benim çocuklarım sorun oldu. Çok üzgünüm ama terketmek zorundaydım canım yaniyor

Valla çok benzer olay değilse de konuma bak istersen..Yaptığı saçmalık..

Onun da sizin de yanındq kalacak değil mi?Senin kız erkek?Çocukların birlikte kalmasını sprun ediyor belki .Ama onu baştan düşünecekti..

Onun da sizin de yanındq kalacak değil mi?Senin kız erkek?Çocukların birlikte kalmasını sprun ediyor belki .Ama onu baştan düşünecekti..
Hayır onun çocukları annelerinde. Zaten biri 20 yaşında diğeri 12. Bakıma muhtac değiller yani. Söylediği şey çok kalp kırıcı aslında, Benim çocuklarım orada yalnızken ben başka çocuklarla aynı çatı altında kalamam dedi. Oysa isteseydi adı gibi biliyordu ki ben onun oğlunu da bagrima basardim. Korkak bir adama aşık olduysan bedelini boyle ödersin sanırım

Kedi yavrusu sanırım :KK43:
Degmeyen bir insanla daha fazla vakit gecirmediginiz icin sukredin. Cocuklariniz sonradan mi oldu sanki ilk tanistiginizda da biliyordu cocuklariniz oldugunu.. Simdi evlilik lafi gecince bi bahaneler bi cabalar. Bosverin en iyisi sizi cocuklarinizla kabul edecek biri elbet cikacaktir karsiniza.

niye evlenipte sknti cekmeyi dusunsun ki, siz ona her turlu ihtiyacini sunmussunz anladigim kadari ile. bu sekilde ona cok cazip geliyor...

Valla çok benzer olay değilse de konuma bak istersen..Yaptığı saçmalık..
Bazen acaba o mu haklı diye düşündüğüm de oldu. Onu kaybetmemek için hayat boyu sevgili olarak kalmaya da kendimi ikna etmeye çalıştım ama kendime saygi mi kaybettim. Çocuklarımın babası çoktan evlendi. Hemde düğün dernekle sanki ilk kez evlenir gibi, biz facebooktan gördük. Anne olunca sanırım yeni bir hayat kurmaya hakkımız yok :KK43:

Çok üzücü.. ancak doğru olanı yapmışsınız, fedakarlıksa onun yapacağı fedakarlık daha kolay, sizin evlenmeden hep böyle sevgili gibi kalma fedakarlığınız daha farklı sonuçlara varabilirdi çocuklar açısından... Umarım aklı başına gelir ve evlenme teklifiyle geri döner size.

X