Sonu hep hüsranla biten, başarısız ilişkilerime bir teselli ver..

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Merhaba
Bilenler bilir 1 ay önce sevgilim esrar kullandığını söylemişti ve ayrılmıştım. İçimde bu konu ile ilgili bir huzursuzluk var hala, dertleşmek istedim.
O hala her yerden engelli. Ama sorun bu değil aslında. 1 aydır bütün ilişkilerimin hüsranla bittiğini düşünüyorum. Her ilişkinin sonunda: BU DA MI GOL DEĞİL BE? oluyorum bu durum artık canımı sıkmaya başladı :silah: Aha bu sefer buldun doğru kişiyi, çok mutlusun kızım! dedikten 48 saat sonra yatakta ağlarken buluyorum kendimi...
Nerde yanlış yapıyorum acaba. Ya aklı başında, işinde gücünde okulunu okuyan, etliye sütlüye karışmayan minnoş bir kızım ben neden bütün sorunluları çekiyorum ki :olamaz:
Arkadaşlarıma bakıyorum liseden beri birlikteler mesela birlikte kazanmışlar üniyi gelmişler vs hep uzun güzel ilişkiler (maşallah kimsenin mutluluğunda gözüm yok) özeniyorum ben de haliyle. Kafa yapıma aileme hayat tarzıma uygun olgun birini bulmak nikahı da basmak istiyorum lakin
Olmuyor olmuyor kara dul kör bakire kalcam ben sanırım:cry:
Siz nasıl buldunuz doğru kişiyi? ya da nasıl anladınız doğru kişi olduğunu?

Kimseye doğru kişi gözüyle bakmayacaksın sonra hayal kırıklığın büyük oluyor. Ben bulamadım zaten birini sevmek benim için büyük problem ama bu işlerin kısmet olduğunu düşünmeye başladım artık. Akışına bırak doğru kişi illa gelir bulur.

Yaş kaç? Gerçi hangi yaş bu nikahı basma isteğini bir mantığa sokabilir onu da bilmiyorum ama nilahı basma, evlilik hayatına girme öyle çok da matah bir şey değil. Bırakın arayış içinde olmayı , kendi içinize dönün. Kendi hayallerinize bakın. Neler yaşamak istiyorsunuz , nelerden zevk alırsınız bunlara yönelin. Evlilik de nikah da her zaman olur, yaşarken amaç bu olmasın , hayatı kaçırmayın ;)

Benim de erkek arkadaşlarım hep sorunlu çıkıyor ve ilişkilerim hep hüsranla son buluyor.
Ben de bulamadım, artık aramıyorum da :D

bende eskiden uzun süreli 6-7-8 senelik ilişki yaşayan arkadaşlarıma özenirdim. hepsi ayrıldı. ben 1 senede gezdim tozdum evlendim. o yüzden kimseye özenme, kimseyle kendini kıyaslama, kimseyi de aramana gerek yok. bir şekilde sağdan soldan çıkacak yani....

Back
X