yazmyaı untmuşum telkini bnde dinliorum cnm :)) ztn o müzik o kdr hoşuma gtdi ki bi dinlemeye başlıorum kaptırıp 6 7 kere fln dnliorm.hoş bi parça :d
başka birisi de adaçayı ve kirazla istediği göğüslere ulaşmış.Bende birkaç gündr bunu uyguluyorum henüz bi değişiklik yok.fakat kendisi 1 bardak bile içse hemen göğüslerinde farklılık oluştuğunu sölemişti.bnde öle olmadı nedenseBurada da hayıttan bahsediliyo.İyice karıştı kafam. Sanırım bu kişiden kişiye değişen birşey.belli ki herkesin işine yarayacak birşey var.ve bunu da tek tek deneyerek bulucaz sanırım :44:
Merhaba..Ben bir şeyi anlamadım,kiraz sapınımı kaynatıp içmiş?
Hem de hemen 1 bardakta nasıl görmüş etkisini,süpermiş..
kızlar bu telkin müzik falan nedir? Ben hiç bilmiyorum.Benim göğüs genetik büyük 85 beden ama amca kızı yanımda ve onun baya ufak.Bu telkin müzik falan hiç duymamış o da?
kızlar bu telkin müzik falan nedir? Ben hiç bilmiyorum.Benim göğüs genetik büyük 85 beden ama amca kızı yanımda ve onun baya ufak.Bu telkin müzik falan hiç duymamış o da?
başka birisi de adaçayı ve kirazla istediği göğüslere ulaşmış.Bende birkaç gündr bunu uyguluyorum henüz bi değişiklik yok.fakat kendisi 1 bardak bile içse hemen göğüslerinde farklılık oluştuğunu sölemişti.bnde öle olmadı nedenseBurada da hayıttan bahsediliyo.İyice karıştı kafam. Sanırım bu kişiden kişiye değişen birşey.belli ki herkesin işine yarayacak birşey var.ve bunu da tek tek deneyerek bulucaz sanırım :44:
evet cnm malesef ama bunu kullanıp etkisini gören çok kişi var ve etkiside çk fzla
ay ben çok karamsarım yaaaMüziği indirdim :) umarm işe yararbu arada bu kalıcı bi çözüm mü?
bu bolum yerıne baslıga yaz ıstersen cnm sende katıl sımdılık oyle gecıcı bısey gıbı degıl cunku yaglanıyo gogus hatları cızgılerı cıkıyo ortaya cok farklı dıger tum yontemlerden anlıcan cnm buyume surecı ınsallah sende guzel sonuc alırsınmüziği indirdim :) umarm işe yararBu arada bu kalıcı bi çözüm mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?