• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuç çok şükür pozitif

canım tebrik ederimm allah tamamına erdirsin rabbim bu mubarek ayda hepimizin duasını kabul etsin insallah hayırlısıylaaaa

canım tebrik ederim maşalllah ne güzel haber.. darısı başımıza inşşşaaallllaahhhhhhhhhhhhhhhhh...

cnm tebrık ederım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

arkadaşlar tüp bebekte bebeğin yaşı son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor diye biliyordum ben ama tüp b merkezinde transfer gününden itibaren sayacaksın dediler.kafam karıştı.bu konuda kesin malumatı olan var mı?

hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah. bende şuan transferim 2. günündeyim darısı bizlerin başına inşallah.....

hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde Allah kucağına almayı nasip eder darısı bize olur inşşşallah:ecrin_bebek:

tebrik ederim canımm.allah tamamına erdirsinnnn.darısı tüm istiyenlerin başına..

dün test yaptırdım değer 58 çıktı.doktorum hamile olduğumu söyledi ama ben inanamıyorum.dünden beri kahverengi bir akıntı var az az oluyor ama korkuyorum.yarın tekrar gidicem tahlile.dualarınızı bekliyorum.

allah tamamına erdirsin rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı bana ve tüm anne olmak isteyenlere

çok sağolun arkadaşlar.allahım tüm isteyenlere ve bu yolda çaba sarf edenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.inşallah seneye bu zamanlar bebişlerimizle ilgili yazışıyor oluruz.rabbim sağlıkla mutlulukla ve sorunsuzca evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah. bende şuan transferim 2. günündeyim darısı bizlerin başına inşallah.....

amin canım allahım sana da isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin hayırlısıyla.bekleyişinde allah sabrını artırsın ve kolaylıklar versin.bu bekleyiş esnasında birşeylerle meşgul olmanı tavsiye ederim çünki zaman çok ağır akıyor.inşallah senin de mutlu haberini alırız.senin için dua edicem.:Saruboceq:

evet canım meşgul olmaya çalışıyorum kitap okuyorum buraya takılıyorum ama zaman hiç olmadığı kadar yavaş ilerliyor allah sabır, umut ve hayırlı haberler almak nasip eder inşallah.

Back
X