Saç Kesim Şekilleri Sonuç muu ? Mükemmeel :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Arkadaşlar benimm o kadar kötü bi saçım vardı ki ne şekil alır ne maşa vs. yapınca tutar ne de banyodan sonra hoş olur. sürekli kabaran bi saç ve sürekli tutturmak zorunda kalıyodum hıc guzelce tarayıp yada ellemeden cıkamıyodum evden. Ta kii gecen haftaaya kadar Geçen hafta briyantin almıştım kullanmıyodum onu sonra onla ılgılı arastırma yaptım bı seyler buldum. Banyo yaptıktan sonra sacım ıslakken uçlarına briyantin sürdümm ( bu arada saçlarım da kısa ) daha sonra kurutma makınesıyle kurutmadım kendı kendıne kurudu o. Yattım ve sabah kalkıncaa sanki oturmuşumm maşa yapmışımm . O kadar hoş ki dalgalarr 25 mm maşada yapılan gibi aynı. ne kabarma var ne başka bişey. Şaşırdım kaldım. Meğer benim saçım ne güzelmişş. Bu yaşıma kadar saçlarımdan nefret ederdim ama şimdi her an gözüm aynada Harika bişeymiş . Daha sonra okula gittim ve o kadar güzel yorumlar aldım ki. AA seni ilk kez maşalı görüyorum vs. gibi. Bi türlü maşa yapmadığıma inandıramadım İnşallah siz de kullanınca aynı etkiyi görürsünüz. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorumm

Son düzenleme:
benim saçlarımda aynen öyle banyodan sonra tarasam yoluk yoluk kuruyunca kabarık biyoluk taramazsam azbirazkıvırcık ve kabarık bi yoluk her halükarda duştan sonra saçımıtoplamak zorunda kalıyorumtoplamazsam saçlarım felaket oluyo biriyantini sürüp yatmak şartmı ki ?

Benim saçlarımda çok problemli... Kabarık hemde ve uzun... Senin yöntemi denemek istiyorum umarım işe yarar

İnş işe yarar :) dualarım sizlerle :) Bilmiyorum ki canım yani uclarınaa briyantin sürüp yatıyodum ama gercekten meşakatli hasta olmamaya dikkat :) Sonuçları yazarsanız sevinirim

bende de aynı sorun var ama en azından düzleştirici,maşa tutuyor ta ki yatana kadar..

Arkadaşlar elektriklenen ve şekil almayan saçlara en iyi çözüm argan serumu...Gerçekten çok güzel şekil alıyor saç. Tafsiye ederim..

Ben genelde düzleştırdıkten sonra avuç içine küçüçük alıp sacıma uyguluyorum elektiriklenme yapmıyor ama bunu denememiştim.banyodan sonra bende deneyeyim bakayım benimde sacım dalgalı ve banyodan sonra kabarıyor inşallah bende faydasını görürüm

uyurken nasıl rahat ediyosun aslında daha kolay yöntemler var keşke hiç zahmet harcamadan saçlarımız şekil alsa...

biryatini nerden aldın?? ya ben eczaneye sordum yok dedi önceden okumuştum bunu denemek istiyorum benim saçlarım dalgalı ama yarısı düz ve çok kötü yani azaldı döküldü saçlarım

Bende briyantin aldım ama nasıl kullanacağımı bilemedim saçlarını tarıyor musun canım benim tarayınca bozuluyorda dalgalar kalmıyor gibi briyantin de kullanmamıştım duruyordu ama bu sefer deniycem. inş bende aynı sonucu alırım :)

Arkadaslar nette arastirdim da briyantin jole gibi bisey heralde findik boyutnuda diplere uygulamadan suruyoruz bence taranmis taranmamis farketmez

ben de deneyeceğim

boyadan sonra dalgaları filan bozulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…