Özel hayatın ile ilgili nasıl bilgi sahibi oldular ,ne sordular ?Kızlar merabalar güzel bir haftasonu diliyorum hepinize dün bir devlet kurumunda mülakat girdim ve bana yöneltilen tüm soruları bildim mülakat sırasındada özel hayatım hakkındada bilgi edinmiş oldular ve bir an gözüm doldu ve toparladım soruları cevapladım çıkarken de hayırlısı olsun dediler teşekkür ettim kusura bakmayın kolay gelsin dedim ve çıktım kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum sizce sonuç ne olur mülakat tecrübesi olan cevaplarsa çok sevinirim
Torpilin var mi? varsa garanti olumlu olur. yoksa bilemicem. bir de ozel hayatinla ilgili ne sordular merak ettim?Kızlar merabalar güzel bir haftasonu diliyorum hepinize dün bir devlet kurumunda mülakat girdim ve bana yöneltilen tüm soruları bildim mülakat sırasındada özel hayatım hakkındada bilgi edinmiş oldular ve bir an gözüm doldu ve toparladım soruları cevapladım çıkarken de hayırlısı olsun dediler teşekkür ettim kusura bakmayın kolay gelsin dedim ve çıktım kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum sizce sonuç ne olur mülakat tecrübesi olan cevaplarsa çok sevinirim
Herhangi bir torpilim Yok iş tecrübem var o kdrtorpil?
Neden seni seçelim dediler bende küçük yaştan beri dedemle kaldığımı anne ve babamın ayrı olduğunu maddi olarak destek görmediğimi zor şartlara rağmen okuyup bir çok yerde calıştığımı hayata karşı pes etmeyi tercih etmediğimi söyledim onlarda sordular not ettilerÖzel hayatın ile ilgili nasıl bilgi sahibi oldular ,ne sordular ?
Profesyonel biriyim konu kardeşim olunca hassaslaşıyorum anne babasız büyüdük destek veren kimsemiz olmadı hayatta yaşlı bir dedem dışında ağlama gibi bşy olmadı gözüm doldu o kdr ve toparladım anlık geliştiMulakatta goz dolacak ne konusuyorsunuz ?
Olmazsa profosyonel davranmadiginiz icin olmaz gibi geliyor.
Yani sahsen ben oyle yapardim elerdim .
Hayirlisi..
Amin umarım olur bu işe çok ihtiyacım varKuzenim polislik mülakatına girdi. Kendinden hiç emin degildi ve çok umutsuzdu. Ama mülakatı geçmiş göreve başladı.
Kendin bu kadar eminsen neden olmasın.
Hakkında hayırlisı.
Profesyonel biriyim konu kardeşim olunca hassaslaşıyorum anne babasız büyüdük destek veren kimsemiz olmadı hayatta yaşlı bir dedem dışında ağlama gibi bşy olmadı gözüm doldu o kdr ve toparladım anlık gelişti
Yazarım cok iyi davrandılar bende icimden geçeni yaptım kendim oldum gerisi Allah Kerim :)Umarim geçersiniz ..
İçimden söyledim emin olun
Sonuçlar belli olunca yazın ama bize
..
Yoktorpil?
Torpilin var mi? varsa garanti olumlu olur. yoksa bilemicem. bir de ozel hayatinla ilgili ne sordular merak ettim?[/QUOTE
Neden seni seçelim dediler bende küçük yaştan beri dedemle kaldığımı anne ve babamın ayrı olduğunu maddi olarak destek görmediğimi zor şartlara rağmen okuyup bir çok zordu yerde calıştığımı hayata karşı pes etmeyi tercih etmediğimi söyledim onlarda sordular not ettiler
Moralini bozmak istemem ama çok gereksiz ayrıntı vermişsin,Neden seni seçelim dediler bende küçük yaştan beri dedemle kaldığımı anne ve babamın ayrı olduğunu maddi olarak destek görmediğimi zor şartlara rağmen okuyup bir çok yerde calıştığımı hayata karşı pes etmeyi tercih etmediğimi söyledim onlarda sordular not ettiler
Kendim oldum pişman değilim ayrıntıyı verdikten sonra onlar kiramı maaşımı babamın babasımı annemin babasımı diye bile sordular istemeseler konuyu kapatırlardıMoralini bozmak istemem ama çok gereksiz ayrıntı vermişsin,
İnşallah sonuç istediğin gibi olur ,işe alınırsın ..Kendim oldum pişman değilim ayrıntıyı verdikten sonra onlar kiramı maaşımı babamın babasımı annemin babasımı diye bile sordular istemeseler konuyu kapatırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?