Sonuç ne olur sizce ?

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Kızlar merabalar güzel bir haftasonu diliyorum hepinize dün bir devlet kurumunda mülakat girdim ve bana yöneltilen tüm soruları bildim mülakat sırasındada özel hayatım hakkındada bilgi edinmiş oldular ve bir an gözüm doldu ve toparladım soruları cevapladım çıkarken de hayırlısı olsun dediler teşekkür ettim kusura bakmayın kolay gelsin dedim ve çıktım kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum sizce sonuç ne olur mülakat tecrübesi olan cevaplarsa çok sevinirim

Özel hayatın ile ilgili nasıl bilgi sahibi oldular ,ne sordular ?

Kuzenim polislik mülakatına girdi. Kendinden hiç emin degildi ve çok umutsuzdu. Ama mülakatı geçmiş göreve başladı.
Kendin bu kadar eminsen neden olmasın.
Hakkında hayırlisı.

Mulakatta goz dolacak ne konusuyorsunuz ?
Olmazsa profosyonel davranmadiginiz icin olmaz gibi geliyor.
Yani sahsen ben oyle yapardim elerdim .
Hayirlisi..

Torpilin var mi? varsa garanti olumlu olur. yoksa bilemicem. bir de ozel hayatinla ilgili ne sordular merak ettim?

Özel hayatın ile ilgili nasıl bilgi sahibi oldular ,ne sordular ?
Neden seni seçelim dediler bende küçük yaştan beri dedemle kaldığımı anne ve babamın ayrı olduğunu maddi olarak destek görmediğimi zor şartlara rağmen okuyup bir çok yerde calıştığımı hayata karşı pes etmeyi tercih etmediğimi söyledim onlarda sordular not ettiler

Mulakatta goz dolacak ne konusuyorsunuz ?
Olmazsa profosyonel davranmadiginiz icin olmaz gibi geliyor.
Yani sahsen ben oyle yapardim elerdim .
Hayirlisi..
Profesyonel biriyim konu kardeşim olunca hassaslaşıyorum anne babasız büyüdük destek veren kimsemiz olmadı hayatta yaşlı bir dedem dışında ağlama gibi bşy olmadı gözüm doldu o kdr ve toparladım anlık gelişti

Umarim geçersiniz ..
İçimden söyledim emin olun
Sonuçlar belli olunca yazın ama bize
..

Neden seni seçelim dediler bende küçük yaştan beri dedemle kaldığımı anne ve babamın ayrı olduğunu maddi olarak destek görmediğimi zor şartlara rağmen okuyup bir çok yerde calıştığımı hayata karşı pes etmeyi tercih etmediğimi söyledim onlarda sordular not ettiler

Moralini bozmak istemem ama çok gereksiz ayrıntı vermişsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…