Sonuç normal mi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar iyi akşamlar herkese . Eltimin 1 buçuk hafta önce pazartesi günü tüp bebek transferi yapıldı .iki gün önce pazartesi günü yani transferin 7. Günü dayanamadı kan verdi 19 çıkmş beta hcg. Acaba ilaçların etkisinden mi diyor . Sizce ilaçların etkisinden olabilir mi yoksa sonucu normal mi güzel bi sonuç mu.gebelik var mı sizce

Bilen varsa aydınlatabilir mi

İyi akşamlar, sonuç çok normal benim 8.günü 29 çıkmıştı. Öğleden sonraydı bir de. İlaçların etkisi derken taze transfer mi oldu

Canım her gebelikte olduğu gibi 2. Kez kan verdiğinde konuşmak doğru olur. Bana normal geldi.

Aha uzmanımız geldiii.
O kadar da öhh damlayım dedim azcık buraya. Öyle bi hal ki kalınca bile sevinemiyosun, değerlerle kafayı yiyosun. Katlanıcak mı beta telaşı, kese görünür mü yok bu lekelenme ne derken hoşgeldin anksiyete. İsteyen herkes olsun inşallah stresli stresli

Dondurulmuşta daha yüksek çıkar büyük fark olmasa da. Tazeyse daha iyi bu değer zaten çatlatma iğnesinin etkisi de bu kadar olmaz diye düşünüyorum
Anladım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…