İyi akşamlar, sonuç çok normal benim 8.günü 29 çıkmıştı. Öğleden sonraydı bir de. İlaçların etkisi derken taze transfer mi olduKızlar iyi akşamlar herkese . Eltimin 1 buçuk hafta önce pazartesi günü tüp bebek transferi yapıldı .iki gün önce pazartesi günü yani transferin 7. Günü dayanamadı kan verdi 19 çıkmş beta hcg. Acaba ilaçların etkisinden mi diyor . Sizce ilaçların etkisinden olabilir mi yoksa sonucu normal mi güzel bi sonuç mu.gebelik var mı sizce
Taze transfer derkenİyi akşamlar, sonuç çok normal benim 8.günü 29 çıkmıştı. Öğleden sonraydı bir de. İlaçların etkisi derken taze transfer mi oldu
Canım her gebelikte olduğu gibi 2. Kez kan verdiğinde konuşmak doğru olur. Bana normal geldi.Kızlar iyi akşamlar herkese . Eltimin 1 buçuk hafta önce pazartesi günü tüp bebek transferi yapıldı .iki gün önce pazartesi günü yani transferin 7. Günü dayanamadı kan verdi 19 çıkmş beta hcg. Acaba ilaçların etkisinden mi diyor . Sizce ilaçların etkisinden olabilir mi yoksa sonucu normal mi güzel bi sonuç mu.gebelik var mı sizce
Anladım cnm çok saolCanım her gebelikte olduğu gibi 2. Kez kan verdiğinde konuşmak doğru olur. Bana normal geldi.
Yerim ya. Dondurulmuş emriyo koyuyolar. Bi de hemen döllenir döllenmez koyuyolar.Taze transfer derken
5. Gün içinde embriyosu oldu diye biliyorum gerisi hakkında bilgim yokYerim ya. Dondurulmuş emriyo koyuyolar. Bi de hemen döllenir döllenmez koyuyolar.
Tüp bebekteki terimlerTaze transfer derken
İğneleri yapıldı o ay transfer oldu di mi?5. Gün içinde embriyosu oldu diye biliyorum gerisi hakkında bilgim yok
Aha uzmanımız geldiii.Gayet normal. Dondurulmuşla 7. Gün 17-19 civarı çıkıyodu benim de
Evet cuma günü 12. Gün olacak o zmn kan verecek inşallah vardırTüp bebekteki terimlereltiniz bilir tazeyse ilaç etkisi olma ihtimali belki var ama merve nin dediği gibi 2 gün sonra daha net
Evet aynenİğneleri yapıldı o ay transfer oldu di mi?
Tazeyse normal mi pekiGayet normal. Dondurulmuşla 7. Gün 17-19 civarı çıkıyodu benim de
Tamam o taze. Bazen rahim hazır olmuyo donduruyolar diğer ay filan koyuyolar.Evet aynen
O kadar da öhhAha uzmanımız geldiii.
Dondurulmuşta daha yüksek çıkar büyük fark olmasa da. Tazeyse daha iyi bu değer zaten çatlatma iğnesinin etkisi de bu kadar olmaz diye düşünüyorumTazeyse normal mi peki
Anladım çok teşekkür ederimDondurulmuşta daha yüksek çıkar büyük fark olmasa da. Tazeyse daha iyi bu değer zaten çatlatma iğnesinin etkisi de bu kadar olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?