sonuç pozitif kızlar hamileyim :)

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
test sonucu çift çizgi cıktı kızlar hamıleyım cok guzel bır duyguymus esımle saskınız hala ınanamıyoruz.allah herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu pazartesı kan testı yaptırıcam.kızlar kesın hamıleyımdır dımı çift çizgi cıktı hala ınanamıyorum.fisfisfis

Tebrik ederim canım,ne kadardır istiyorsun?

birşey diyemicem canım ama inşallah hamilesindir.ben sağlık ocağında yaptırmıştım testimi 10 sene önce.birkaç hafta sonra doktora giderken çok endişelenmiştim ''ya hamile değilsem,ya test yanlışsa'' diye ama çok şükür hamileymişim...

canım benim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı benim gibi isteyen herkesin başına inşallah. Ne kadar zamanda kaldın belirtilerin nelerdi bahsedermisin canım

Allah tamamına erdirsin canım. Bende idrar testiyle öğrenmiştim. Ne kadar muhteşem duygular yaşadığını biliyorum. Umarım kucacına sağ sağlim alırsın. Allah olmayan arkadaşlarada nasip etsin...

test sonucu çift çizgi cıktı kızlar hamıleyım cok guzel bır duyguymus esımle saskınız hala ınanamıyoruz.allah herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu pazartesı kan testı yaptırıcam.kızlar kesın hamıleyımdır dımı çift çizgi cıktı hala ınanamıyorum.fisfisfis

evet cnm büyük ihtimelle hamilesin hayırlı olsun senden bizdensin rabbim nasip ederse haziren annesi olcaz

canım benim, senin adına çok sevindim ve mutlu oldum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip tesin inşallah...tebrik ederim.:1hug::1hug::
:CüvCüv:
:teytey:

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. :nazar:

Tebrik ederim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin ve bebişine sağsalim kavuşurun. Allah isteyen herkese versin.Bu arada ben burada yeniyim.

Tebrik ederim canım...

Allah tamamına erdirsin inşallah...

Nasıl yaptınız peki
yANİ özel bişey yaptınmu

Şey yani bizde bebiş için uğraşıyoruz da onun için sordum yani:1rolleyes:

Tebrikler sağsalim kucagına alırsın umarım kan testi yaptırıcam demişsin aslıonda idrar testinin yanılma payı çok düşük ama içini rahatlatırsın

Back
X