- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
SAgol canım aminBence de cok iyi. Ilk sayfada paylasildi ya zaten hcg degerleri. Hadi hayirli mubarek olsun canim!!
Evet canım aynı yer yarn test içşn çagırdı düşük mü dış gebelik mi diye test yapacak ona göre belli olcakmış düşük tehlikeside olabilir dedi şuan kafam çorba gbi çok mutsuzum çok ne olacak bilmiyormkımyasal gebelik canım ama testleri aynı yerdemı yaptırdın
Rabbim yardimcin olsun canimk .!.:Evet canım aynı yer yarn test içşn çagırdı düşük mü dış gebelik mi diye test yapacak ona göre belli olcakmış düşük tehlikeside olabilir dedi şuan kafam çorba gbi çok mutsuzum çok ne olacak bilmiyorm
Kaç haftalık ki? Onuda yazarsanKızlar geçen çarşamba günü adetim geceli 3 gün olmuştu o gün beta 720 cıktı bu gün baktırdım 3686 çıktı nasıl sizce doktor çok iyi dedi.
Allah yardımcın Olsun. Hayırlısı olur inşallah hakkındaEvet canım aynı yer yarn test içşn çagırdı düşük mü dış gebelik mi diye test yapacak ona göre belli olcakmış düşük tehlikeside olabilir dedi şuan kafam çorba gbi çok mutsuzum çok ne olacak bilmiyorm
İyi canım iyi.. Bu dan sonra hep yükselir inşllhKizlar benim 5 haftalikti deger 3159 du.iyi mi. Suan yükselmiştir belki.
Amin insaallah. Sagolİyi canım iyi.. Bu dan sonra hep yükselir inşllh
Sen neredesin ki? Hollandada yasadim ama bilmiyorum verip vermediklerini. Ablamlara sormam gerek. Onlar orada dogum yapti. Ilk ogrendikleri zamanlari bilmiyorum.Kizlar Almanya, Hollanda buralarda vermiyorlarmis hcg degerlerini
Kimyasal gebelik canim maalesef. Buyuk ihtimal adet kanmasi ile dusuk yapacaksin. Biraz agrili oluyor parol yutabilirsin.Kızlar değer düşmesi ne demek düşük olcak mı demek dış gebelik mi ilk 165 iki gün sonra 141 oldu lütfen biri yardımcı olsn
Ben hollandada dogdum da almanyadan evlendim. Hollandadaki arkadas orsakini soyledi. Bana da dun vwrmediklerinde gordum zaten. Sadece olmasi gereken degerin ustunde diyorlara veya altinda diyorlar.Sen neredesin ki? Hollandada yasadim ama bilmiyorum verip vermediklerini. Ablamlara sormam gerek. Onlar orada dogum yapti. Ilk ogrendikleri zamanlari bilmiyorum.
Canim idrar testinde cikmaz ama kanda belki cikabilir diye biliyorum ama gec dollenme falansa kanda da cikmaz yaparsin cikmaz üzülürsun bence daha bekle erken Rabbim gonlune gore versinAdetime 8 qun varken erken qebelik testinde cikarmi acaba yada kanda
Canm bnm adet donqum 27 qunde bir oluyo bemn 12. Gun yumrtlama oldu ayn 17 sndede adet olmam qerekyo ama bn ck sbrsizim yaaCanim idrar testinde cikmaz ama kanda belki cikabilir diye biliyorum ama gec dollenme falansa kanda da cikmaz yaparsin cikmaz üzülürsun bence daha bekle erken Rabbim gonlune gore versin
Hepimiz öyle cok sabirsiz davraniyoruz canim ama sen bilirsin cikmazsa uzulmem dersen ki sanmiyorum cok kaptiriyoruz kendimizi bi test yap istersen ama bekle adetin gecsin erken ogrenmek cok kotu birsey bana gore cok dezavantajli degerler daha yeni oldugu icin az oluyor ve biz kendi kendimize de bebege de zarar veriyoruz Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin tez vakitte kucaklarimizi doldursun hayirlisinla ben adete 2 gün kala öğrendim suan degerlerim cok yavas katlıyor mahvettim aglamaktan kendimi dun gece doktor dış gebelik olabilir dedi çünkü bana sonra kendime geldim hersey Allah imdan inaniyorum hersey cok guzel olucak ay ne yazdim beeeCanm bnm adet donqum 27 qunde bir oluyo bemn 12. Gun yumrtlama oldu ayn 17 sndede adet olmam qerekyo ama bn ck sbrsizim yaa
Evet cnm kotu hc bsey dsunme hersy guzel oluck de hersy qzel olsun bnde bekliym madem ne yapym Allah hakkimzda hayrli olani versin insallahHepimiz öyle cok sabirsiz davraniyoruz canim ama sen bilirsin cikmazsa uzulmem dersen ki sanmiyorum cok kaptiriyoruz kendimizi bi test yap istersen ama bekle adetin gecsin erken ogrenmek cok kotu birsey bana gore cok dezavantajli degerler daha yeni oldugu icin az oluyor ve biz kendi kendimize de bebege de zarar veriyoruz Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin tez vakitte kucaklarimizi doldursun hayirlisinla ben adete 2 gün kala öğrendim suan degerlerim cok yavas katlıyor mahvettim aglamaktan kendimi dun gece doktor dış gebelik olabilir dedi çünkü bana sonra kendime geldim hersey Allah imdan inaniyorum hersey cok guzel olucak ay ne yazdim beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?