sonuc ve hcg degeri

Kızlar değer düşmesi ne demek düşük olcak mı demek dış gebelik mi ilk 165 iki gün sonra 141 oldu lütfen biri yardımcı olsn

kımyasal gebelik canım ama testleri aynı yerdemı yaptırdın
Evet canım aynı yer yarn test içşn çagırdı düşük mü dış gebelik mi diye test yapacak ona göre belli olcakmış düşük tehlikeside olabilir dedi şuan kafam çorba gbi çok mutsuzum çok ne olacak bilmiyorm

Rabbim yardimcin olsun canim

Allah yardımcın Olsun. Hayırlısı olur inşallah hakkında

Kızlar değer düşmesi ne demek düşük olcak mı demek dış gebelik mi ilk 165 iki gün sonra 141 oldu lütfen biri yardımcı olsn
Kimyasal gebelik canim maalesef. Buyuk ihtimal adet kanmasi ile dusuk yapacaksin. Biraz agrili oluyor parol yutabilirsin.
Dis gebelikte hcg degeri dusmuyor normal yukseliyor dogru hatirliyor isem. (Yanlista hatirliyor olabilirim)

Reactions: mik
Sen neredesin ki? Hollandada yasadim ama bilmiyorum verip vermediklerini. Ablamlara sormam gerek. Onlar orada dogum yapti. Ilk ogrendikleri zamanlari bilmiyorum.
Ben hollandada dogdum da almanyadan evlendim. Hollandadaki arkadas orsakini soyledi. Bana da dun vwrmediklerinde gordum zaten. Sadece olmasi gereken degerin ustunde diyorlara veya altinda diyorlar.

Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Adetime 8 qun varken erken qebelik testinde cikarmi acaba yada kanda
Canim idrar testinde cikmaz ama kanda belki cikabilir diye biliyorum ama gec dollenme falansa kanda da cikmaz yaparsin cikmaz üzülürsun bence daha bekle erken Rabbim gonlune gore versin

Kizlar bugun sabah kan vercektim ya. Idrarda negatif cikinca cok uzuldum. Kanda cikmaz diye gitmedim kan vermeye. Nasilsa zaten 5'in altindaydi 4+5olmasi gereken hamilelikte o bence anormal. Hayidlisi. Bu ay insallah daha guzel haberler aliriz

Canim idrar testinde cikmaz ama kanda belki cikabilir diye biliyorum ama gec dollenme falansa kanda da cikmaz yaparsin cikmaz üzülürsun bence daha bekle erken Rabbim gonlune gore versin
Canm bnm adet donqum 27 qunde bir oluyo bemn 12. Gun yumrtlama oldu ayn 17 sndede adet olmam qerekyo ama bn ck sbrsizim yaa

Canm bnm adet donqum 27 qunde bir oluyo bemn 12. Gun yumrtlama oldu ayn 17 sndede adet olmam qerekyo ama bn ck sbrsizim yaa
Hepimiz öyle cok sabirsiz davraniyoruz canim ama sen bilirsin cikmazsa uzulmem dersen ki sanmiyorum cok kaptiriyoruz kendimizi bi test yap istersen ama bekle adetin gecsin erken ogrenmek cok kotu birsey bana gore cok dezavantajli degerler daha yeni oldugu icin az oluyor ve biz kendi kendimize de bebege de zarar veriyoruz Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin tez vakitte kucaklarimizi doldursun hayirlisinla ben adete 2 gün kala öğrendim suan degerlerim cok yavas katlıyor mahvettim aglamaktan kendimi dun gece doktor dış gebelik olabilir dedi çünkü bana sonra kendime geldim hersey Allah imdan inaniyorum hersey cok guzel olucak ay ne yazdim beee

Evet cnm kotu hc bsey dsunme hersy guzel oluck de hersy qzel olsun bnde bekliym madem ne yapym Allah hakkimzda hayrli olani versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…