Erkek İnfertilitesi Sonuca bakarmsınız bi arkadaşlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar meraba bundan 6 ay önce sperm testimiz 6 milyondu 3 aydır promen k ve teatrio kullanıyordu birazda hasarlı çıktı şimdi test yaptırdık bakrmısınız bi birden bu kadar yükselmesi normalim yoksa testtemi hata varki

Eklentiler

• C0CBEBCC-A594-4AC3-AD42-F81C4CC9B448.webp
    C0CBEBCC-A594-4AC3-AD42-F81C4CC9B448.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 141
Normal bence .Etki etmiş demek ki kullandığı şeyler .Bu ara morfoloji kaç ?

Kaan Aydostan fayda görmüşsünüz anlaşılan.Bizde gitmeyi düşünüyoruz .Birde daha önce toplam 6 milyon muydu yoksa ml de mi 6 milyondu ?

Kaan Aydostan fayda görmüşsünüz anlaşılan.Bizde gitmeyi düşünüyoruz .Birde daha önce toplam 6 milyon muydu yoksa ml de mi 6 milyondu ?
Canım inşallah öyledir faydası olmuştur testler değişkenlik gösterdi bizim ilk ml de 6 milyondu sonra bir test yaptırdık 700 bin felandı bu da böyle çıkınca sevinsemmi üzülsmmi bilemedim değerler iyi geldi baban morfoloji 2 ydi 3 olmuş sizin nasıl değerler

Canım inşallah öyledir faydası olmuştur testler değişkenlik gösterdi bizim ilk ml de 6 milyondu sonra bir test yaptırdık 700 bin felandı bu da böyle çıkınca sevinsemmi üzülsmmi bilemedim değerler iyi geldi baban morfoloji 2 ydi 3 olmuş sizin nasıl değerler
Ya bizim toplam 600 bin sperm felan vardı ama doktor klomen verdi malesef bize yan etki yaptı düşürdü sayıyı :/ ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz yazın Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz bizde canım .Bence bu değerler doğrudur ya DNA hasarı nasıl peki ?

Ya bizim toplam 600 bin sperm felan vardı ama doktor klomen verdi malesef bize yan etki yaptı düşürdü sayıyı :/ ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz yazın Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz bizde canım .Bence bu değerler doğrudur ya DNA hasarı nasıl peki ?
DNA hasarı çıktı klomen verdi Kaan aydos şimdi düşürdük eğer öyleyse Kaan hoca 1 numara bu işte . Lifelikasyon süresi ben oluyor bilgin varmı

DNA hasarı çıktı klomen verdi Kaan aydos şimdi düşürdük eğer öyleyse Kaan hoca 1 numara bu işte . Lifelikasyon süresi ben oluyor bilgin varmı
Meninin sıvılaşma süresi canım .Bizde klomen kötü etki yaptı malesef 🤔

Meninin sıvılaşma süresi canım .Bizde klomen kötü etki yaptı malesef 🤔
Canım bence klomen hasar için veriyorlar genelde kadınlar kullanıyor belki hasar yoktu ondan düştü sen bence Kaan aydosa bir git bize 6 ay normal gebelik dedi bakalım 3 . Ay bitti sizin varmı hasar

Birde bu var bundan pek anlayamadım

Eklentiler

• 9DBA5BCB-1881-4F6F-BC12-E86AF94EFEF7.webp
    9DBA5BCB-1881-4F6F-BC12-E86AF94EFEF7.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 68
Canım bence klomen hasar için veriyorlar genelde kadınlar kullanıyor belki hasar yoktu ondan düştü sen bence Kaan aydosa bir git bize 6 ay normal gebelik dedi bakalım 3 . Ay bitti sizin varmı hasar
Daha hasar testi yaptırmadık sayımız biraz artsın gitmeden burda yaptırıp öyle gideceğiz elimizde olsun diye şehir dışındayız çünkü

18 inde konuşcaz biz daha o zaman yazarım burdan sorsammıki doktora nasıl bu kadar yükselir testte bir problem olabilirmi diye
Bence herşeyi sor canım aklında soru işareti kalmasın aynen buraya da yaz beni de bilgilendir :) inşallah hamile kalırsın bir an önce :)

Back
X