Arkadaşlar meraba bundan 6 ay önce sperm testimiz 6 milyondu 3 aydır promen k ve teatrio kullanıyordu birazda hasarlı çıktı şimdi test yaptırdık bakrmısınız bi birden bu kadar yükselmesi normalim yoksa testtemi hata varki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah öyledir faydası olmuştur testler değişkenlik gösterdi bizim ilk ml de 6 milyondu sonra bir test yaptırdık 700 bin felandı bu da böyle çıkınca sevinsemmi üzülsmmi bilemedim değerler iyi geldi baban morfoloji 2 ydi 3 olmuş sizin nasıl değerlerKaan Aydostan fayda görmüşsünüz anlaşılan.Bizde gitmeyi düşünüyoruz .Birde daha önce toplam 6 milyon muydu yoksa ml de mi 6 milyondu ?
Ya bizim toplam 600 bin sperm felan vardı ama doktor klomen verdi malesef bize yan etki yaptı düşürdü sayıyı :/ ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz yazın Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz bizde canım .Bence bu değerler doğrudur ya DNA hasarı nasıl peki ?Canım inşallah öyledir faydası olmuştur testler değişkenlik gösterdi bizim ilk ml de 6 milyondu sonra bir test yaptırdık 700 bin felandı bu da böyle çıkınca sevinsemmi üzülsmmi bilemedim değerler iyi geldi baban morfoloji 2 ydi 3 olmuş sizin nasıl değerler
DNA hasarı çıktı klomen verdi Kaan aydos şimdi düşürdük eğer öyleyse Kaan hoca 1 numara bu işte . Lifelikasyon süresi ben oluyor bilgin varmıYa bizim toplam 600 bin sperm felan vardı ama doktor klomen verdi malesef bize yan etki yaptı düşürdü sayıyı :/ ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz yazın Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz bizde canım .Bence bu değerler doğrudur ya DNA hasarı nasıl peki ?
Meninin sıvılaşma süresi canım .Bizde klomen kötü etki yaptı malesefDNA hasarı çıktı klomen verdi Kaan aydos şimdi düşürdük eğer öyleyse Kaan hoca 1 numara bu işte . Lifelikasyon süresi ben oluyor bilgin varmı
Canım bence klomen hasar için veriyorlar genelde kadınlar kullanıyor belki hasar yoktu ondan düştü sen bence Kaan aydosa bir git bize 6 ay normal gebelik dedi bakalım 3 . Ay bitti sizin varmı hasarMeninin sıvılaşma süresi canım .Bizde klomen kötü etki yaptı malesef![]()
Meninin sıvılaşma süresi canım .Bizde klomen kötü etki yaptı malesef![]()
Güzel kuzum 20 dk ın altı normal kabul ediliyor sizin ki 15 dk normal yaniO sonuca göre bizimki nasıl sence o süre iyimi kötümü çözemedim
Daha hasar testi yaptırmadık sayımız biraz artsın gitmeden burda yaptırıp öyle gideceğiz elimizde olsun diye şehir dışındayız çünküCanım bence klomen hasar için veriyorlar genelde kadınlar kullanıyor belki hasar yoktu ondan düştü sen bence Kaan aydosa bir git bize 6 ay normal gebelik dedi bakalım 3 . Ay bitti sizin varmı hasar
Olsun canım düzelsinde geç olsun güç olmasın randevuyu çok geçe atıyorlar zatenDaha hasar testi yaptırmadık sayımız biraz artsın gitmeden burda yaptırıp öyle gideceğiz elimizde olsun diye şehir dışındayız çünkü
Bundan anlıyormusun canımBirde bu var bundan pek anlayamadım
Bu konuyu tam bilmiyorum canım ama morfoloji yüzde 3 iyi bence doktor ne dedi son duruma ?Birde bu var bundan pek anlayamadım
Bakalım hayırlısı olur inşallah muhtemelen bize başka ilaç verir galibaOlsun canım düzelsinde geç olsun güç olmasın randevuyu çok geçe atıyorlar zaten
18 inde konuşcaz biz daha o zaman yazarım burdan sorsammıki doktora nasıl bu kadar yükselir testte bir problem olabilirmi diyeBu konuyu tam bilmiyorum canım ama morfoloji yüzde 3 iyi bence doktor ne dedi son duruma ?
Bence herşeyi sor canım aklında soru işareti kalmasın aynen buraya da yaz beni de bilgilendir :) inşallah hamile kalırsın bir an önce :)18 inde konuşcaz biz daha o zaman yazarım burdan sorsammıki doktora nasıl bu kadar yükselir testte bir problem olabilirmi diye
İnşallah canım ikimizde bir an önce Ramazan’dan hamile olarak çıkalımBence herşeyi sor canım aklında soru işareti kalmasın aynen buraya da yaz beni de bilgilendir :) inşallah hamile kalırsın bir an önce :)