Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki yandaki değer neden yuksekMerhaba hamile değilsiniz. Betahcg niz 5’in altı hamile sayılmıyor
Peki yandaki değer neden yüksek daha önce verdigimde100 cikmistiGebe değilsiniz.
Yandaki değerden kastınızı anlamadım. Sadece beta HCG bakılıyor gebelik içinPeki yandaki değer neden yüksek daha önce verdigimde100 cikmisti
Tamam ama yandaki değer neden o kadar yüksek daha önce verdigimde100 duHayir negatif.
Siz bu değerleri doktora gösterdiniz mi acaba ?
Degeriniz yuksek değil.Peki yandaki değer neden yüksek daha önce verdigimde100 cikmisti
Kaç olması lazımDegeriniz yuksek değil.
0.43 yani hamile değilsiniz.
5'in üzerinde bir deger olmali.Kaç olması lazım
Değer 0.430 yazıyo kenarda ne demek o daha önce 0.100 cikmistiYandaki deger derken ne dediginizi anlamadim. Tam rakami yazar misiniz?
Merhaba 0. Yazan yerde 5 ve üzerinde bir değer yazması gerekiyor sanırım 430 görünce besin üzerinde diye düşündünüz ilk bakışta bende öyle anladım ama maalesef negatifDeğer 0.430 yazıyo kenarda ne demek o daha önce 0.100 cikmisti
Tamam simdi anladim. Soyle bir ornekle aciklayayim. Simdi hamilesiniz diyebilmemiz icin cebinizde en az 10 lira olmasi lazim. Sizin ilk testiniz 0,1 yani on kuruş cikmisti bu testiniz 0,43 yani 43 kuruş cikti yani her turlu bir lira bile yok. On kuruşla 43 kurus arasindaki farkin bir onemi yok. O gunku labrotuar olcum cihazlari oyle olcmus kaniniz oyleymis.Değer 0.430 yazıyo kenarda ne demek o daha önce 0.100 cikmisti
Peki teşekkür ederim bilginiz içinTamam simdi anladim. Soyle bir ornekle aciklayayim. Simdi hamilesiniz diyebilmemiz icin cebinizde en az 10 lira olmasi lazim. Sizin ilk testiniz 0,1 yani on kuruş cikmisti bu testiniz 0,43 yani 43 kuruş cikti yani her turlu bir lira bile yok. On kuruşla 43 kurus arasindaki farkin bir onemi yok. O gunku labrotuar olcum cihazlari oyle olcmus kaniniz oyleymis.
Peki teşekkür ederim bilginiz içinTamam simdi anladim. Soyle bir ornekle aciklayayim. Simdi hamilesiniz diyebilmemiz icin cebinizde en az 10 lira olmasi lazim. Sizin ilk testiniz 0,1 yani on kuruş cikmisti bu testiniz 0,43 yani 43 kuruş cikti yani her turlu bir lira bile yok. On kuruşla 43 kurus arasindaki farkin bir onemi yok. O gunku labrotuar olcum cihazlari oyle olcmus kaniniz oyleymis.
Teşekkür ederim bilginiz içinMerhaba 0. Yazan yerde 5 ve üzerinde bir değer yazması gerekiyor sanırım 430 görünce besin üzerinde diye düşündünüz ilk bakışta bende öyle anladım ama maalesef negatif![]()