Sonuçtan çok mutsuzum.

Daha 27 gün olmuş biraz sabır nefes alamamanız çok normal içi çok şiş daha heryeri ödem. Ben 2. Aydan itibaren duzgün nefes almaya başladım. Bide bu burna mı dümdüz diyorsunuz bence mutsuz olmak için yer arıyorsunuz forumda biraz daha fazla vakit gecirin bence. Revizyona ihtiyacı olan burunları görürsünüz. Kusura bakmayın ama siz biraz şımarıklıl yapıyorsunuz gibi geldi 🙄

Bu burun var ya sitenin en iyi burunlarindan olmazsa bana hesap sor daha o burun sisecek inecek yana donecek assagi yukari asimetriler olucak ah ah sabret sekli simdiden belli cok guzel ben anladim o burnu
Umarım öyle olur ya yanlarının o kocamanlığı şiştendr diye umuyorum . Solum daha şiş top gibi ah ah :(

Şöyle bir şey var. Burada paylaşılan sadece burnun göründüğü fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Burnun yüze uyumu önemli. Mesela ben de kaşım, gözüm, ağzım gözükmeyen sadece burnumun olduğu fotoğrafları paylaşmıştım. Burada üyeler sorun göremedi. Çünkü anlaşılmıyor. Mesela burnum yüzümün geneline göre büyük ve geniş. Ayrıca ciddi anlamda burun kökünden itibaren eğri. Hiçbir şey değişmedi ameliyatla. Yüzde doksan aynı. Ameliyat olduğumu bilenler burnun eskisi gibi, tamamen aynı diyor. Bilmeyenler de anlamıyor. Hiç unutmam bir tanıdığıma burun ameliyatı oldum, dedim. Hiçbir şey değişmemiş, dedi. Ben de mahcup olmamak için estetik değil, et vardı, alındı, demek zorunda kaldım. Çünkü 4000 euro verip, ameliyat olup, sıkıntı yaşayıp aynı burunla baş başa kalmanız enayi gibi görünmenize yol açıyor. Bu üyenin de belki fotoğrafında sorun anlaşılmıyordur, diye bunları yazdım. Hiç kimse durduk yere burnum kötü oldu, diye kendisini sıkıntıya sokmaz. Çok pimpirikliler hariç tabii.

Şöyle bir şey var. Burada paylaşılan sadece burnun göründüğü fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Burnun yüze uyumu önemli. Mesela ben de kaşım, gözüm, ağzım gözükmeyen sadece burnumun olduğu fotoğrafları paylaşmıştım. Burada üyeler sorun göremedi. Çünkü anlaşılmıyor. Mesela burnum yüzümün geneline göre büyük ve geniş. Ayrıca ciddi anlamda burun kökünden itibaren eğri. Hiçbir şey değişmedi ameliyatla. Yüzde doksan aynı. Ameliyat olduğumu bilenler burnun eskisi gibi, tamamen aynı diyor. Bilmeyenler de anlamıyor. Hiç unutmam bir tanıdığıma burun ameliyatı oldum, dedim. Hiçbir şey değişmemiş, dedi. Ben de mahcup olmamak için estetik değil, et vardı, alındı, demek zorunda kaldım. Çünkü 4000 euro verip, ameliyat olup, sıkıntı yaşayıp aynı burunla baş başa kalmanız enayi gibi görünmenize yol açıyor. Bu üyenin de belki fotoğrafında sorun anlaşılmıyordur, diye Bunları yazdım.

Evet bence de yüze oranla bakılmadığından .

Ama böyle açık bi platformda da yüzümü paylaşmak istemiyorum.

Ben burnumun büyüklüğünden şikayetçiydim onu küçültmek de anladığım kadarıyla zor oluyormuş.İnce derili değilim biraz beklemek gerekiyomuş. Hala şişmiş vs .

Bir iki tık küçülürse işte okeyim de.

Tabii ben de bu sebeple yüzümün fotoğrafını paylaşamıyorum. Çok geçmiş olsun. Söylediğim gibi burnum ameliyattan önceki haliyle yüzde 90, atel çıktığı günkü haliyle de yüzde 100 aynı. Hiçbir değişiklik yok ve 7. ayım. Umarım bana benzemezsiniz. Gerçi benim böyle olma sebebi burnuma doğru dürüst işlem yapılmaması. İşlem yapılmamış burunda ödem niye olsun ki? Değil mi? :)

Ben 8 ay önce ameliyat oldum. Benim burnum da etli ve kalın deriliydi. Kemik sıkıntısı yoktu ama ucu top gibiydi ve uzundu. Sadece küçülmesini istedim. Doktorum beni uyardı hiç bi zaman ince sivri uçlu fındık burnun olamaz kalın derilisin dedi. Ben yine de ameliyat oldum ve gerçekten de doktorumun dediği gibi oldu. Çoğu kişi ameliyat olduğumu anlamıyor bile. Bazen ben de boşuna mı oldum diyorum. Ayrıca kalın derinin ödemi de geç iniyormuş, 1 yılı geçer dediler. Sizin burnunuza gelince inanın benimkinden daha güzel. Ben sabırla biraz daha küçülecek diye bekliyorum, bakalım...

Back
X