İnşallah tutmuştur. Benim 4 5 6 günlerde oldu. Şuan çok hafif ağrıyor o da tutunca . Azalınca korkmuştum. İnşallah tutmuşturBenimde göğüslerim çok agrıyor
Hayırlı olsunBeta 55 çıktı benim
Adetinize kaç gün vardı?Beta 55 çıktı benim
Adetinize kaç gün vardı?
Teşekkür ederim inş dış gebelik değildir üç gün sonra yine kan ver dedi doktorHayırlı olsun
İnşİnşallah tutmuştur. Benim 4 5 6 günlerde oldu. Şuan çok hafif ağrıyor o da tutunca . Azalınca korkmuştum. İnşallah tutmuştur
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Daha önce test yapmış mıydınBeta 55 çıktı benim
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Daha önce test yapmış mıydın
Daha önce evde kaset test yaptım
2 si negatif 2 si çok silikti
Korkuyorum ya iğnelerin etkisi işe bh sonuçlarKaçıncı günlerde negatif gördün canım
Kaçıncı günler negatif gördün canım . Ben 8 ve 10 gün yaptım negatif.Daha önce evde kaset test yaptım
2 si negatif 2 si çok silikti
Korkuyorum ya iğnelerin etkisi işe bh sonuçlar
11. Gün pozitif ve negatif gördümKaçıncı günler negatif gördün canım . Ben 8 ve 10 gün yaptım negatif.
Bugün 11. Gün .ama hiçbir belirti yok. Hepsi kayboldu. Tutmadı anlıyorum11. Gün pozitif ve negatif gördüm
Canım sende iğnenin etkisi hemen geçmiş o zaman değil mi
Suan kaçıncı gün
Bugün 11. Gün .ama hiçbir belirti yok. Hepsi kayboldu. Tutmadı anlıyorum
Pozitif bence . İki gün bekle kan verKızlar bugün aşılamamın 10 günü dayanamadım sabah test yaptım ilk 2 dakika teste çift çizgiyi görmeyince kenara kaldırım yarım saat sonra tekrar baktığımda böyle silik bi çizgi vardı bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?