sonucum negatif çıktı

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
çok kötüyüm ya hiç bir yerde bir sorun yokken nasıl tutmaz anlayamıyorum.sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi niye bu acıları yaşıyoruz hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum kalbim sıkışıyo.umarım kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz çok kötüyüm çokk.

ah canım ya.........
çok zor biliyorum ama yaşanacakların önüne geçemiyoruz malesef...bu sadece bizim yazgımız değil,doğacak yavrularımızın da yazgısı.bekliyorlar dünyaya gelecekleri günü...
allah sabır versin canım...
sevgiler...

canim benim seni o kadar iyi anliyorumki biliyorum hiç bisey teselli etmeye yetmez.ilk bebegimi kaybedince inan senden daha kötüydüm.dünyanin sonu gelmisti benim için.hayat bitmisti.ama kendimden daha kötü durumda olanlari gördükçe ve okudukça toparladim kendimi ve ikinci deneme için start verdim.ne yazikki 1 hafta önce ikinci kez kaybettim bebegimi.ama rabbim ne derse o oluyo.içim kan agliyo.iki kanadim vardi onlarda kirildi.ilk bebegim ölmeseydi önümüzdeki ay dünyaya gelcekti.bu bayrama hamile gircektim.ama hiç biri olmadi.elden keske bisey gelse.yapmamiz gereken tek sey rabbime bol bol dua edip sabirli olup beklemek.baskada hiç bisey.

canım benim çok üzüldüm inan ki üzülme demiycem çünkü demekle olmuyor allah zamanla sabrını veriyor aslında yapcak bir şey olmadığı için sabretmek zorunda kalıyorsun
seni çok iyi anlıyorum ben de bir bebeğimi kaybetmiştim sonra tüp bebekte 1. de tutmadı 2. de hamile kaldım ve bebeğimin kalbinin sesini duyamadı doktor şimdi pazartesiyi bekliyorum bin ümitle belki duyarız diğe bu zaman nasıl zor geçiyor anlatamam
allahım her konuda hepimize yardımcı olsun inşallah

canım seni çok iyi anlıyorum.bende yakın bir zamanda aldım negatif sonucu.şimdi sana ne söylesek boş.zaman herşeyin ilacı.

Kızlar ben 2 kez negatif alan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum...Ama şunu unutmayın her şeyin bir vakti zamanı var...Hepimiz allahın izni ile bir gün anne olucağız...Umutsuz olmadan biz elimizden geleni yapacağız...Gerisini allaha bırakacağız...Bu arada ben 3. denememde hamile kalabildim...Şu anda 6,5 aylık hamileyim...Belki bu size umut olur...Rabbim inşallah isteyen tüm arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşattırır...

Canım senı Çok ıyı anlıyorum .ılk gÜnler Çok ÜzÜlÜyor ınsan ama bır hafta sonra atlatacaksın .emın ol.benım de hıÇ bır sorunum yokken tutmadı.ınŞallah ıkıncısınde olur

Üzülme canım Rabbım baska acı vermesın.Hayırlısı olsun.Sabır:a015:

bende seni çok iyi anlayanlardanım bende ağustos ayında negatif sonuç almıştım....bendede herşey çok güzel ilerlemişti fakat olmadı iştee.....
herşey takdir ilahiii.....bebeğine kavuşmanın kavuşmamızın daha vakti gelmemiş.....inşş diğer denemende bebeklerine kavuşursun....

Çok geçmiş olsun hayatım ya.Kenardan teselli etmek çok kolay seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım kader kısmet işleri bunlar işte..Tedavi ne bileyim her şey boşş tanrım ol dediği zaman olucaktır bir tanem.Üzme bu güzel günde kendini...

canım bugün konuşduk ama gene burdan çok geçmiş olsun diyorum. Allah a şükür sağlığın yerinde herşeyde bir hayırdır inşallah ikinciye tutar seni çook öptüm kendine iyi bak

Canım benim şimdi sözün bittiği yer,Allah sana ve eşine sağlık versin,2.denemende tutar inşallah,umudumuz bitmesin................

çok saolun kızlar şimdiden toparlandım durum degerlendirmesi yapıyorum.bugün hemşiremle konuştum bazen bir sorun yokken yumurta sperm saglıklıyken oluyo böyle dedi empriyoların tutunamama oranını bizle bilemiyoruz dedi.haftaya doktorum arayacakmış beni inş.3-4 ay sonra gene başlıycaz bu maratona bu seer genetik bir sorun varmı onlara bakılacakmış ve ilaç dozajım daha farklı olarak başlayacakmışız tedaviye.gülüm inş.bebeginin kalbi atar birden çok denemesi olan arkadaşlar hepimizin inş.olacak bebegi.ben hep hayırlıysa olsun diye dua etmiştim hayırlısı buymuş daha zamanı gelmemiş hepimiz için en hayırlı zamnada olacak temennisindeyim.semacıgım ve diger kızlar çok saolun iyiki varsınız kader yoldaşlarım.

şöyle düşünüp teselli ol bence demekki hakkında hayırlısı değilmiş vakti zamanı varmış ben böyle düşündüm 2.olumsuz denememi bu şekilde atlattım Rabbim sana ve eşine sağlık versin sabır versin inşallah geçecektir yeterki sen isyan etme isyan eden kullardan olma herşeye iyi tarafından bak böyle düşürsen çabucak atlatırsın inşallah Rabbim hayırlı evlatları kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…