Gebeliğe Hazırlık Sonucum negatif mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan elimde test yok ama yarın veya öbür gün hem tekrar başka yere kan veririm hem de idrar testi yapıp sonuçları paylasırım sizinle
Sen bilirsin hamile olaydin benimle ayni haftada olurdun yoook canim yok kime sorarsan sor

Sen bilirsin hamile olaydin benimle ayni haftada olurdun yoook canim yok kime sorarsan sor
Allah ne muradınız varsa versin cok supheli oldugum icin kan testlerim bile acaba karıstı mı etti mi diye dusunup duruyorum ve bir hafta kadar sonra adet görmem gerekiyor göremezsem diye cok stresliyim ama doktor cok kesin konustu

Hayır değilim maalesef
Anladim biraz daha dikkatli ol boyle bisey yasadiginda ertesi günu hapi al eczaneden yaninda bukunsan onu icersen gebelikten korur her zamanda alma adet düzenin bozulur dogum kontrol hapi kullanmaya bak dikkatli ol

Normal boyle olman bekarsin hic dogum yapmamisin 3 tane dogum yaptim ben boyle bi sonucla asla kimse gebe olamaz

Anladim biraz daha dikkatli ol boyle bisey yasadiginda ertesi günu hapi al eczaneden yaninda bukunsan onu icersen gebelikten korur her zamanda alma adet düzenin bozulur dogum kontrol hapi kullanmaya bak dikkatli ol
Ben kullandım 9 saat sonra ertesi gün hapı ama yumurtlama donemime cok yakındı o yuzden etkisinden emin olamıyorum zaten doktorum dogum kontrol ilacı da yazdı ella gibi ilaçlar aslında pek guvenlir değillermis

E
Doktor aynı zamanda rahim duvarlarımın cok kalınlastıgını da soyledi 3-5 gün icinde adet gorursun dedi
Eee tamam onu bizede söyluyorlar olursun ilac isteseydin tarlusal adet söktürücu kullan uc bes gune olursun

Tarlusala gerek yok olucaksın zaten dedi ama kullansam mı yine de bilemedim. Bugun idrarı yapıp paylaşacağım
Bosa test yspion sen bilin yap bakalim bizde görek 100de100 yok canim adetin 26 martmi

5 gün sonra olmam gerek ben ilk idrarı yapmıştım ama simdi 2 saat kadar gecti biraz daha bekleyip yapıcam
Adetine 5 gun varken cikmaz ciksa cikda kanda cikar bosa yapion ya sen gebemi.olmak istiyon anlamadimki

Sizce gebelik var mı Kan vermeye gitmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    67 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…