- 22 Mart 2021
- 21
- 12
- 3
- 45
- Konu Sahibi NurdanArslan
-
Şuan elimde test yok ama yarın veya öbür gün hem tekrar başka yere kan veririm hem de idrar testi yapıp sonuçları paylasırım sizinleAt bakayim
Hayır değilim maalesefHayir ya tabi görür sende görürdun 8 hafta olmus görülmemesi imkansiz evlimisin sen degilsin galiba stes etme yooookkkkk
Sen bilirsin hamile olaydin benimle ayni haftada olurdun yoook canim yok kime sorarsan sorŞuan elimde test yok ama yarın veya öbür gün hem tekrar başka yere kan veririm hem de idrar testi yapıp sonuçları paylasırım sizinle
Allah ne muradınız varsa versin cok supheli oldugum icin kan testlerim bile acaba karıstı mı etti mi diye dusunup duruyorum ve bir hafta kadar sonra adet görmem gerekiyor göremezsem diye cok stresliyim ama doktor cok kesin konustuSen bilirsin hamile olaydin benimle ayni haftada olurdun yoook canim yok kime sorarsan sor
Anladim biraz daha dikkatli ol boyle bisey yasadiginda ertesi günu hapi al eczaneden yaninda bukunsan onu icersen gebelikten korur her zamanda alma adet düzenin bozulur dogum kontrol hapi kullanmaya bak dikkatli olHayır değilim maalesef
Normal boyle olman bekarsin hic dogum yapmamisin 3 tane dogum yaptim ben boyle bi sonucla asla kimse gebe olamazAllah ne muradınız varsa versin cok supheli oldugum icin kan testlerim bile acaba karıstı mı etti mi diye dusunup duruyorum ve bir hafta kadar sonra adet görmem gerekiyor göremezsem diye cok stresliyim ama doktor cok kesin konustu
Ben kullandım 9 saat sonra ertesi gün hapı ama yumurtlama donemime cok yakındı o yuzden etkisinden emin olamıyorum zaten doktorum dogum kontrol ilacı da yazdı ella gibi ilaçlar aslında pek guvenlir değillermisAnladim biraz daha dikkatli ol boyle bisey yasadiginda ertesi günu hapi al eczaneden yaninda bukunsan onu icersen gebelikten korur her zamanda alma adet düzenin bozulur dogum kontrol hapi kullanmaya bak dikkatli ol
Doktor aynı zamanda rahim duvarlarımın cok kalınlastıgını da soyledi 3-5 gün icinde adet gorursun dediNormal boyle olman bekarsin hic dogum yapmamisin 3 tane dogum yaptim ben boyle bi sonucla asla kimse gebe olamaz
Eee tamam onu bizede söyluyorlar olursun ilac isteseydin tarlusal adet söktürücu kullan uc bes gune olursunDoktor aynı zamanda rahim duvarlarımın cok kalınlastıgını da soyledi 3-5 gün icinde adet gorursun dedi
Tarlusala gerek yok olucaksın zaten dedi ama kullansam mı yine de bilemedim. Bugun idrarı yapıp paylaşacağımE
Eee tamam onu bizede söyluyorlar olursun ilac isteseydin tarlusal adet söktürücu kullan uc bes gune olursun
Bosa test yspion sen bilin yap bakalim bizde görek 100de100 yok canim adetin 26 martmiTarlusala gerek yok olucaksın zaten dedi ama kullansam mı yine de bilemedim. Bugun idrarı yapıp paylaşacağım
5 gün sonra olmam gerek ben ilk idrarı yapmıştım ama simdi 2 saat kadar gecti biraz daha bekleyip yapıcamBosa test yspion sen bilin yap bakalim bizde görek 100de100 yok canim adetin 26 martmi
Adetine 5 gun varken cikmaz ciksa cikda kanda cikar bosa yapion ya sen gebemi.olmak istiyon anlamadimki5 gün sonra olmam gerek ben ilk idrarı yapmıştım ama simdi 2 saat kadar gecti biraz daha bekleyip yapıcam
Yok olmadığımı mümkün olduğunca teyit etmeye calısıyorumAdetine 5 gun varken cikmaz ciksa cikda kanda cikar bosa yapion ya sen gebemi.olmak istiyon anlamadimki
Sizce gebelik var mıKan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Amin hayırlısı inşallah beta Hcg 19 çıkmış ne zaman artış olurVar görünüyor canım gönlünce olsn inşallah
Iki gün sonra tekrar kan ver iki kata yakın artış olması lazımAmin hayırlısı inşallah beta Hcg 19 çıkmış ne zaman artış olur
Pazar günü tekrar vermeyi düşünüyorumIki gün sonra tekrar kan ver iki kata yakın artış olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?