sonucum

kızlar sonucum negatif bu seferde yüzümüz gülmedi

Geçmiş olsun aleynacığım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Üzülme dememin en azından bugün için bir faydası yok biliyorum ama bu da geçecek. İkinci tedavinde tutacak inşallah. Benim doktorumun dediği gibi; her tüp bebek tedavisi bir deneme, deneye deneye en sonunda sonuca ulaşıyoruz.

canım allah sabır versin biliyorsun hiç birşey %100 değildir doktorlar elinden geleni yapar yada yapmaz ama allahımın ol demesiyle olacak bu sefer nasip kısmet değilmiş annelik duygusunu bizde tadacağız allahın izniyle ama onun rızası olduğunda onun ol dediğinde olacak. Bu süreçte nelere isyan ediyoruz kimlerle kıyaslıyoruz kendimizi benden sonra evlenenler bir bir aldı bebeklerini kucaklarına çoğu zaman bebeklerine sabır gösteremediklerini de gördüm off bıktım senden dediklerinide duydum rabbim bizi şimdi bunlarla sınıyor bence allahım sana bugünlerinde sabır huzur verir inş daha benim sonucum belli değil ama herşeye hazırlıklıyım ben kendimi hiç ümitlendirmiyorum çünkü bu tüp bebek mikro bana çokda üst noktalarda bir tedavi yöntemi gibi gelmiyor çünkü herşeyi yapıyorlar ediyorlar emriyoların tutunması için neden birşeyler geliştirmiyorlar araştırmıyorlar neyse çok yazdım kusura bakma arkadaşım yani demek istediğim oooo tüp bebek yaptırdım onda bile hamile kalamadım diye sakın ama sakın ola ki kendini yeyip bitirme olurmu allahın izniyle hepimizin günü geldiğinde bizde hamileyiiiiiiiiiiiim diye yazabileceğiz. :(

merhabalar arkadaşlar,siteye yeni üye oldum ben..ben de 29 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedim ve tutmadı aralık ayında...ne kadar üzüldüğünü ve bunun ne zor bişey olduğunu biliyorum aleyna..Rabbim hepimize kolaylık versin,üzerimize taşıyamayacağımız yükü yüklemez Rabbim..inanalım ve sabredelim,biz de muradımıza erelim ınşaallah.

merhabalar arkadaşlar,siteye yeni üye oldum ben..ben de 29 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedim ve tutmadı aralık ayında...ne kadar üzüldüğünü ve bunun ne zor bişey olduğunu biliyorum aleyna..Rabbim hepimize kolaylık versin,üzerimize taşıyamayacağımız yükü yüklemez Rabbim..inanalım ve sabredelim,biz de muradımıza erelim İnşaallah.

inşallah canım çok teşekkür ederim

Senin sonucun aynısını ben de cumartesi aldım.Ne yapalım.Bize başka sefere inşaallah.Allah hepimize sabır ve güç versin.Yola devam...

Sonucunuzun negatif olmasına üzüldüm.Umarım bir sonraki tedavide mutlu haberi verirsiniz.Biz de mart ayında ilk tedavimizi olacağız.Sorun eşimin sperm sayısının azlığı ve hareket sorunu.Brüksel tüp bebek merkezini tercih edeceğiz sanırım.Halen araştırma içindeyim merkez konusunda.Hepimiz için hayırlısı olsun.

sevgili aleyna cok ama cok gecmis olsun.ve allah hep yaninda olsun ins.burdan bunlari yazmak belki bizim icin zor ama okumak senin icin daha zor..bizde anne olucaz ins nolur uzulme..allahin hazinesi bol ins bizden esirgemeyeck..hem onlar bizim icin cok kiymetli bebekler olacaklar..hic sikayet etmeyecegz onlardan digerleri gibi ..cunku onlar zor kazanilmis bebekler olacaklar..butun anneler bebeklerini sever ama biz daha cok svecegiz..cuknu onlar bizim icin allahin bir lutfu olacaklar..nolur nolur inan buna..o gun gelecek..sabir ...biraz daha sabir..rabbimin mukafati buyuk olacak ins..

herkese çok teşekkür ederimmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben geçen hafta pozitif haberini aldım bu hafta düşük olacak haberini...çok üzüldüm ağladım hıçkıra hıçkıra...insanın ağlamaktan başka yapacak bişeyi yok.biz de içimizde yeni umutlar büyütelim gelecek tedavilerin umutlarını...benim umudum yaza kaldı

ben geçen hafta pozitif haberini aldım bu hafta düşük olacak haberini...çok üzüldüm ağladım hıçkıra hıçkıra...insanın ağlamaktan başka yapacak bişeyi yok.biz de içimizde yeni umutlar büyütelim gelecek tedavilerin umutlarını...benim umudum yaza kaldı

canım benim çok üzüldüm sebebi neymiş peki neden düşüyor

canım benim çok üzüldüm sebebi neymiş peki neden düşüyor

bir bilsem...ben aşılama tedavisine başladığımda yumurtalar çok diye iptal etmiştik aşılamayı o ay hamile kaldım doğal yolla.öğrendiğimde 6+5günlüktü 15 gün sonra kalp atışları durmuş olabilir göremiyorum dedi doktor 1-2 gün bekledik bu sefer de gelişim bozukluğu olduğunu söyledi aldırdım ilk tüp bebekte değer 20ydi 160a çıktı sağlıksız gebelik dedi doktor, düştü.ikinci dondurulmuşlarlaydı negatif.biz sonra gerekli testleri yaptırdık,histereskopi yaptırdık.hiçbişey çıkmadı.üçüncüde işta 104 çıktı değer çok sevindim ama yükselmemiş fazla.doktor yine sağlıksız düşecek dedi düşüyor.bilemiyoruz nedenini.yapılacak tek şey genetik tarama kaldı.ama doktor hala umutlu,genetik taramayı pek düşünmüyor

bir bilsem...ben aşılama tedavisine başladığımda yumurtalar çok diye iptal etmiştik aşılamayı o ay hamile kaldım doğal yolla.öğrendiğimde 6+5günlüktü 15 gün sonra kalp atışları durmuş olabilir göremiyorum dedi doktor 1-2 gün bekledik bu sefer de gelişim bozukluğu olduğunu söyledi aldırdım ilk tüp bebekte değer 20ydi 160a çıktı sağlıksız gebelik dedi doktor, düştü.ikinci dondurulmuşlarlaydı negatif.biz sonra gerekli testleri yaptırdık,histereskopi yaptırdık.hiçbişey çıkmadı.üçüncüde işta 104 çıktı değer çok sevindim ama yükselmemiş fazla.doktor yine sağlıksız düşecek dedi düşüyor.bilemiyoruz nedenini.yapılacak tek şey genetik tarama kaldı.ama doktor hala umutlu,genetik taramayı pek düşünmüyor

canım benim gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin diyeceğim hiç bişi yok malesef sabır sabır sabır:teselli:

bir bilsem...ben aşılama tedavisine başladığıaba gelişmemeiş derken ne denmek isteniyomda yumurtalar çok diye iptal etmiştik aşılamayı o ay hamile kaldım doğal yolla.öğrendiğimde 6+5günlüktü 15 gün sonra kalp atışları durmuş olabilir göremiyorum dedi doktor 1-2 gün bekledik bu sefer de gelişim bozukluğu olduğunu söyledi aldırdım ilk tüp bebekte değer 20ydi 160a çıktı sağlıksız gebelik dedi doktor, düştü.ikinci dondurulmuşlarlaydı negatif.biz sonra gerekli testleri yaptırdık,histereskopi yaptırdık.hiçbişey çıkmadı.üçüncüde işta 104 çıktı değer çok sevindim ama yükselmemiş fazla.doktor yine sağlıksız düşecek dedi düşüyor.bilemiyoruz nedenini.yapılacak tek şey genetik tarama kaldı.ama doktor hala umutlu,genetik taramayı pek düşünmüyor
ard arda 3 düşük habituel düşük diye adlandırılır ve mutlaka bi sebebi vardır.genetik olma itimali çok yüksek.çünkü gebelik oluşuyor ama sonra bebek gelişmemiş deniyor sebep???acaba gelişmemiş derken ne denmek isteniyor.bu çk önemli.mutlaka araştırılmalı.inşallah bi daha ki sefere her yolunda gider canım.ben de negatifleri çok yaşadım.bi şeyn sebebi bulunursa tedavisi daha kolay.sebep yoksa tedavi de yok.öpüyorum çok.

aleynacım sakın çok üzülme.ilk denemenmiydi.ne yapalım elimizden gelen bi şey yok.elimizden geleni de zaten yapıyoruz.durmaksızın deniyoruz ama bazen olmuyor.yorulmadan ümitsizliğe kapılmadan.bazen tüp bebekle bazen normal yolla denemeye devam..

ard arda 3 düşük habituel düşük diye adlandırılır ve mutlaka bi sebebi vardır.genetik olma itimali çok yüksek.çünkü gebelik oluşuyor ama sonra bebek gelişmemiş deniyor sebep???acaba gelişmemiş derken ne denmek isteniyor.bu çk önemli.mutlaka araştırılmalı.inşallah bi daha ki sefere her yolunda gider canım.ben de negatifleri çok yaşadım.bi şeyn sebebi bulunursa tedavisi daha kolay.sebep yoksa tedavi de yok.öpüyorum çok.

histereskopi yapıldı,kromozomlara bakıldı,tamkan tahlili yapıldı,şeker yüklemesi yapıldı,hiçbirşey çıkmadı.yapılmayan sadece genetik tarama kaldı

Back
X