Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen belirti aramayın moralinizi ve modunuzu düşürmeyin her insanda farklı reaksiyon gösterebilir burada çok okudum hiçbir belirti olmadan pozitifi gören zaten verilen belirtiler de ilaçlardan dolayı gösteriyor yani gününüzü bekleyin bence hiç umutsuzluğa kapılmayın bol bol inşirah Suresi okuyun zikir ÇekinKızlar selamm
29 temmuz 5. Gün embriyo transferi oldum karın kasık ağrısı dısında belirtim yok bir çok kişi göğüs hassasiyetinden bahsetmiş bende maalesef hiç yok.O yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım.Bunu yaşamadan pozitif sonuç gören oldu mu aranızda?
Çok teşekkür ederim hep dua ediyorum başka yapacak bir şey yok sadece okuyunca bazen insan üzülüyor ister istemez.Kafaya takmamaya calısıyorum Allah ol derse olacak.lütfen belirti aramayın moralinizi ve modunuzu düşürmeyin her insanda farklı reaksiyon gösterebilir burada çok okudum hiçbir belirti olmadan pozitifi gören zaten verilen belirtiler de ilaçlardan dolayı gösteriyor yani gününüzü bekleyin bence hiç umutsuzluğa kapılmayın bol bol inşirah Suresi okuyun zikir Çekinyavrunuz sizinle olsun
![]()
Nasibi varsa herşekilde sizi bulacaktırÇok teşekkür ederim hep dua ediyorum başka yapacak bir şey yok sadece okuyunca bazen insan üzülüyor ister istemez.Kafaya takmamaya calısıyorum Allah ol derse olacak.
Göğüs hassasiyeti 5.haftada başladı bende hemen olmayabilir bnm hiçbir şeyim yoktu yani göğsüm filan o zamana kadar hiç ağrımadı takılmayın bunlaraKızlar selamm
29 temmuz 5. Gün embriyo transferi oldum karın kasık ağrısı dısında belirtim yok bir çok kişi göğüs hassasiyetinden bahsetmiş bende maalesef hiç yok.O yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım.Bunu yaşamadan pozitif sonuç gören oldu mu aranızda?
İçimi rahatlattım canım çok sağol.ayağa kalkınca baskı ve kasık ağrısı var bugün 7. Gün baska bir şey yok endişelendim o yüzden birazGöğüs hassasiyeti 5.haftada başladı bende hemen olmayabilir bnm hiçbir şeyim yoktu yani göğsüm filan o zamana kadar hiç ağrımadı takılmayın bunlara
mrb bnce gogus agrisi ilaclardan oluyor belirti degil belirti olmasi icin henuz erken ben yumurta toplamadan 2 gun once ovitrelle ignesi olmustum o zmn baslamisti gogus agrim suan transferin 5.gunundeyim gogus agrim halâ gecmedi yani ilaclarin etkisi gogus agrisiİçimi rahatlattım canım çok sağol.ayağa kalkınca baskı ve kasık ağrısı var bugün 7. Gün baska bir şey yok endişelendim o yüzden biraz
Ben o iğneyi opu dan önce olmuştum çok ağrı yapmıştı canım dondurulmuş transfer benim o yüzden olabilir çok haklısınmrb bnce gogus agrisi ilaclardan oluyor belirti degil belirti olmasi icin henuz erken ben yumurta toplamadan 2 gun once ovitrelle ignesi olmustum o zmn baslamisti gogus agrim suan transferin 5.gunundeyim gogus agrim halâ gecmedi yani ilaclarin etkisi gogus agrisi
insallah pozitif sonuclar aliriz belirtilere takilmayin bn gogus agrisi disinda hic birsey hissetmiyorum transfer gununden beri hic agrim sızım olmadi olmuyordaBen o iğneyi opu dan önce olmuştum çok ağrı yapmıştı canım dondurulmuş transfer benim o yüzden olabilir çok haklısın![]()
Ara ara olur normal rica ederim canımİçimi rahatlattım canım çok sağol.ayağa kalkınca baskı ve kasık ağrısı var bugün 7. Gün baska bir şey yok endişelendim o yüzden biraz
Senin testin ne zaman canım?insallah pozitif sonuclar aliriz belirtilere takilmayin bn gogus agrisi disinda hic birsey hissetmiyorum transfer gununden beri hic agrim sızım olmadi olmuyorda
pazar gunuSenin testin ne zaman canım?
Benim de pazar canım 12. Gün ama c tesi yapıcam merkezde yapabilirsin dediler 11. Gün içinpazar gunu
merhaba bende hiç belirti olmadı. 16 temmuzda transfer oldum. sadece adet günün geldiğinde çok hafif kasık ağrısı oldu. Şuanda da hiç belirtim yok ama 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kızlar selamm
insallah pozitif sonuc aliriz cnm guzel haberlerini bekliyorumBenim de pazar canım 12. Gün ama c tesi yapıcam merkezde yapabilirsin dediler 11. Gün için
Benim de pazar canım 12. Gün ama c tesi yapıcam merkezde yapabilirsin dediler 1pazar gunu
çok sağol canım içimi rahatlattın darısı başımıza.Allah kucağına da almayı nasip etsinmerhaba bende hiç belirti olmadı. 16 temmuzda transfer oldum. sadece adet günün geldiğinde çok hafif kasık ağrısı oldu. Şuanda da hiç belirtim yok ama 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Göğüs hassaiyeti hemen başlamıyor. Adet tarihine yakın başlıyor. Öyle belirti aramayın. Ben de hiç belirti yok.İçimi rahatlattım canım çok sağol.ayağa kalkınca baskı ve kasık ağrısı var bugün 7. Gün baska bir şey yok endişelendim o yüzden biraz
Adet tarihim geldi su an canım bel kasık ve karın ağrısı var ama ayağa kalkınca sadece onun dısında bir şey yok c tesi inş belli olacak stres olmam diyordum inanılmaz stresliymişGöğüs hassaiyeti hemen başlamıyor. Adet tarihine yakın başlıyor. Öyle belirti aramayın. Ben de hiç belirti yok.