Buldum seni koca ayiReferans dışı gözüküyor sonucum. Ne demek oluyor tam anlayamadım
Gebelik gozukuyor sonuc 14 çıkmış regliniz kaç gün geciktiReferans dışı gözüküyor sonucum. Ne demek oluyor tam anlayamadım
Pozitif canım daha çok yeni galiba tekrar kan verReferans dışı gözüküyor sonucum. Ne demek oluyor tam anlayamadım
Çok yeni hamilesiniz.Kızlar referans dışı gözüküyor sonucum. Ne demek oluyor tam anlayamadım değerim düşük mü? Reglime 4 gün var
Şuan ne hissedecegimi sasirdimBuldum seni koca ayipozitif ama cok dusuk henuz iki gun sinra tekrar kan ver
Gecikmem yok henüz 4 gün var reglime canımGebelik gozukuyor sonuc 14 çıkmış regliniz kaç gün gecikti
Maşallah inşallah sağlıkli bir şekilde artar canımGecikmem yok henüz 4 gün var reglime canım
Çok hafif bir gölge var benimde bu şekildeydiKızlar reglime 7 gün var erkek gebelik testi yaptım sizce var mı silikte olsa
Ay insallahh sizin belirtileriniz nelerdiiÇok hafif bir gölge var benimde bu şekildeydihadi inşallah
Benim göğüslerm dokununca acımaya başlamıştı şuan daha fazlalastı arada gelen regl sancısı,kremsi akıntı ve bugün bel ağrısı da eklendiAy insallahh sizin belirtileriniz nelerdii
Insallah. Hayirli olsun, cok erken ogrendin bakma sonucaŞuan ne hissedecegimi sasirdiminşallah sağlıklı artış olur
Aa gecikti mı sizin ne zaman öğrendiniz benim de kokudan tiksinme bel ağrısı göğüslerim çok siş karnımda regl şişkinliği varBenim göğüslerm dokununca acımaya başlamıştı şuan daha fazlalastı arada gelen regl sancısı,kremsi akıntı ve bugün bel ağrısı da eklendi
Teşekkür ederimhayırlı olsun sonucunuz pozitif. Çok yıpranmamak adına bir sonraki testi adetiniz geçmeden vermeyin derim. 2 günde bir artış takip edilecek 2 kat artmalı
Teşekkür ederimmmInsallah. Hayirli olsun, cok erken ogrendin bakma sonuca
Estagfurullah, burada herkes birbirine yardim icin var. Degerin 15 gune usg de gorulecek kadar yukselir o zaman bi dr a git hemen gitmeyi dusunmuyorsanTeşekkür ederimmmbu süreçte en çok seni darladm ablacm büyüğüm
Artış olur ama sürekli gidip kan verip artış yeterli mi değil mi diye düşünmek insanı çok yıpratıyorTeşekkür ederimhaklısınız bende öyle düşünüyorum adet günü gecmeden artış olmaz mı yani 2 kat olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?