Sonucuma bakar mısınız 😊

defne95

🍀🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
313
131
23
Kızlar referans dışı gözüküyor sonucum. Ne demek oluyor tam anlayamadım değerim düşük mü? Reglime 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20240121_145204.webp
    6 KB · Görüntüleme: 140
Bu arada normal insana gire referans disi. Hamileler icin degil

Kızlar reglime 7 gün var erkek gebelik testi yaptım sizce var mı silikte olsa

Eklentiler

• 20240121_152216.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 20240121_152158.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 102
hayırlı olsun sonucunuz pozitif. Çok yıpranmamak adına bir sonraki testi adetiniz geçmeden vermeyin derim. 2 günde bir artış takip edilecek 2 kat artmalı

Benim göğüslerm dokununca acımaya başlamıştı şuan daha fazlalastı arada gelen regl sancısı,kremsi akıntı ve bugün bel ağrısı da eklendi
Aa gecikti mı sizin ne zaman öğrendiniz benim de kokudan tiksinme bel ağrısı göğüslerim çok siş karnımda regl şişkinliği var

hayırlı olsun sonucunuz pozitif. Çok yıpranmamak adına bir sonraki testi adetiniz geçmeden vermeyin derim. 2 günde bir artış takip edilecek 2 kat artmalı
Teşekkür ederim haklısınız bende öyle düşünüyorum adet günü gecmeden artış olmaz mı yani 2 kat olmaz değil mi

Teşekkür ederimmm bu süreçte en çok seni darladm ablacm büyüğüm
Estagfurullah, burada herkes birbirine yardim icin var. Degerin 15 gune usg de gorulecek kadar yukselir o zaman bi dr a git hemen gitmeyi dusunmuyorsan

Teşekkür ederim haklısınız bende öyle düşünüyorum adet günü gecmeden artış olmaz mı yani 2 kat olmaz değil mi
Artış olur ama sürekli gidip kan verip artış yeterli mi değil mi diye düşünmek insanı çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…