Gebeliğe Hazırlık Sonucuma bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gossdee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
55
24
8
34
Kızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu

Eklentiler

• 1F0FCAEA-4BFF-4D64-8822-1D15D96AB0FE.webp
    1F0FCAEA-4BFF-4D64-8822-1D15D96AB0FE.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
Tebrik ederim canım yaaaa görür görmez gülümsedim 😊
Yarın hemen kan test yaptır ❤️

Kızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu
Zaten mucizeler tam da bitti derken gerçek olur ❤️ Hayırlı olsun hamilesiniz ❤️

Masallahhhh gayet net.Hayirli olsun☺️🌸

Gözünüz aydın🤗 neyden kaynaklı olmuyordu pekii bu ay için birşey yaptınz mı yoksa herşey gerçkten kafaya takmamak oluruna bırakmak mı🌷

Gözünüz aydın🤗 neyden kaynaklı olmuyordu pekii bu ay için birşey yaptınz mı yoksa herşey gerçkten kafaya takmamak oluruna bırakmak mı🌷
Buay için bişey yaptım iş yeri yapı malzemeleri üzerine tasıyoruz ama öyle böyle değil her türlü ağır yüke girdim gecelere kadar çalıştım ama hiç düşünmemeye dikkat ettim böylede oldu. Asılama oldum günlerce dikkat ettim bu zamana nasipmiş en kötü bu yaz sonunda tüp bebek yaparım diyodum sebepsizdi bizimki keyfi olmuyordu 😅😅şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin

Buay için bişey yaptım iş yeri yapı malzemeleri üzerine tasıyoruz ama öyle böyle değil her türlü ağır yüke girdim gecelere kadar çalıştım ama hiç düşünmemeye dikkat ettim böylede oldu. Asılama oldum günlerce dikkat ettim bu zamana nasipmiş en kötü bu yaz sonunda tüp bebek yaparım diyodum sebepsizdi bizimki keyfi olmuyordu 😅😅şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin
Yaa çok tatlıısınız motive oldumm inanın 🤗 artık bende takmamayı öğreniyorum yavaştan Rabbim güzel dualarınızı kabul etsin sağlıkla bir gebelik geçirin inşallah 🤩

Merhaba, benim de 3gun gecikti de test yaptım negatif. Kaç günde adet oluyosunuz acaba

Back
X