Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay rabbim isteyen herkese versin cok zorlu bi yolculuktu bunu görmek neler yasadım şükürler olsunTebrik ederim canım yaaaa görür görmez gülümsedim
Yarın hemen kan test yaptır![]()
Zaten mucizeler tam da bitti derken gerçek olurKızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu
Masallahhhh gayet net.Hayirli olsunKızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu
Saol canım seninde hayırlı olsun inşallah yarın olsun bi baktırayımHayırlı olsun, olumsuz çıkmaz bence
Yarın kan verin derim
Yok bugün gidemedim yarın öğleden sonra randevu aldım eşimin işleri yoğundu bugün oda gelmek istedi erteledik yarın ola hayır ola sen kalp atısını ne zaman öğrenmştin
Gözünüz aydınKızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu
Buay için bişey yaptım iş yeri yapı malzemeleri üzerine tasıyoruz ama öyle böyle değil her türlü ağır yüke girdim gecelere kadar çalıştım ama hiç düşünmemeye dikkat ettim böylede oldu. Asılama oldum günlerce dikkat ettim bu zamana nasipmiş en kötü bu yaz sonunda tüp bebek yaparım diyodum sebepsizdi bizimki keyfi olmuyorduGözünüz aydınneyden kaynaklı olmuyordu pekii bu ay için birşey yaptınz mı yoksa herşey gerçkten kafaya takmamak oluruna bırakmak mı
![]()
Yaa çok tatlıısınız motive oldumm inanınBuay için bişey yaptım iş yeri yapı malzemeleri üzerine tasıyoruz ama öyle böyle değil her türlü ağır yüke girdim gecelere kadar çalıştım ama hiç düşünmemeye dikkat ettim böylede oldu. Asılama oldum günlerce dikkat ettim bu zamana nasipmiş en kötü bu yaz sonunda tüp bebek yaparım diyodum sebepsizdi bizimki keyfi olmuyorduşükürler olsun rabbim isteyen herkese versin
6. Haftada duydum canımYok bugün gidemedim yarın öğleden sonra randevu aldım eşimin işleri yoğundu bugün oda gelmek istedi erteledik yarın ola hayır ola sen kalp atısını ne zaman öğrenmştin
Merhaba, benim de 3gun gecikti de test yaptım negatif. Kaç günde adet oluyosunuz acabaKızlar merhaba gecen ayın 24ünde son adet tarihim 2gün geçikti test sonucum bu böyle cıkıp sonradan olumsuz olma ihtimali yok değil mi uzun zamandır tedavi görüyorum tam herşey bitti tedaviyi bıraktım sonuc bu