Sonucuma bakip yorum yapabilcek birileri....

Eki Görüntüle 1988028 kizlar adetim 20 gun gecmisti dun doktora gittim ulrtasonla bakti kist felan yok dedi. Bide hormanlara bakalim dedi. Sonuclar bunnlar gebelik olmamasi beni gercekten üzdü. Doktora da gidemedim maalesef cunku bugün yokmus yarinda oldugu mechul. Artik saliya kaldi. Sizce doktor bu sonuclara gore nasil bi yol izler
Benimde prolaktinim ayni degerdiydi off bu hormonlar yok mu insanin hayallerini yikan..

Prolaktin yüksekliği adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yapıyor canım. Bende de pko ve prolaktin yüksekliği vardı. Önce bir ilaçla prolaktini düşürdü doktorum sonra da yumurtlama ilaçlarıyla hamile kaldım çok şükür. Sendeki daha basit tedavi edilebilecek birşey hiç endişe etme ve stres yapma. Stres prolaktini yükselten en önemli sebeplerden biri malesef

Prolaktin yüksekliği adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yapıyor canım. Bende de pko ve prolaktin yüksekliği vardı. Önce bir ilaçla prolaktini düşürdü doktorum sonra da yumurtlama ilaçlarıyla hamile kaldım çok şükür. Sendeki daha basit tedavi edilebilecek birşey hiç endişe etme ve stres yapma. Stres prolaktini yükselten en önemli sebeplerden biri malesef
Bekledigim cevap buydu canim cok sagol :) senin degerin kacti

Bekledigim cevap buydu canim cok sagol :) senin degerin kacti
Benim ilk ölçümde 48 di. Sonra 8 e düştu çok şükür. Yalnız prolaktin düşürücü ilaçlar haftada iki yada bir kullanılıyor o yüzden sabırlı ol ve doktorun verdiği ilaci düzenli kullan Allah'ın izniyle ilaç bittiği ay hamileyim diye yazarsın buraya insallah

Benim ilk ölçümde 48 di. Sonra 8 e düştu çok şükür. Yalnız prolaktin düşürücü ilaçlar haftada iki yada bir kullanılıyor o yüzden sabırlı ol ve doktorun verdiği ilaci düzenli kullan Allah'ın izniyle ilaç bittiği ay hamileyim diye yazarsın buraya insallah
İnsallah canim yaa ne guzel konustun :) hebüz adet olmadim bugün 24.gun sende de boyle olmusmuydu adetin gectigi icin mi gitmistin

merhaba bu sonuçlara göre her şey normal referans aralığına baktınığınız da da anlarsınız zaten benim proklaktinim 19 küsür çıkmıştı referans aralığında olduğu için doktor herşey normal dedi ilaç fln yazmadı
Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden beri ama adetim 3 gün sürdü 4 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç yaşamadım

İnsallah canim yaa ne guzel konustun :) hebüz adet olmadim bugün 24.gun sende de boyle olmusmuydu adetin gectigi icin mi gitmistin
Adet geçmesi mi :)) güldürdün beni valla... Ben ilaçsız adet oldugumu bilmem ki zaten. Hamile olduğuma bile hâlâ inanamiyorum. Üç ay dostinex ve adet görebilmem icin tarlusal kullandım. Prolaktin düşünce klomen verdi doktorum. Adetin 5. günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım ilaç bittikten sonra iki gün şiddetli kasik ağrım oldu meğer yumurtlamisim doktorum yumurta takibi falan yapmadi. Günüm geçince yine adet düzensizliği dedim meğer hamileymisim :)

Back
X