sonum mu başlangıcım mı?

seni okadar iyi anlıyorumki.malesef benimde bikaç ay sonra davam var ve 7 yıllık bi birlikteligim bitiyo.asla benim basıma gelmez.asla beni sevmekten vazgeçmez dediğim insanla bu noktaya geldik.o sana kıyamaz diyen insanlar sok oldu.en önemlisi seninde dediğin gibi ben onsuz bi hayatı hiç planlamamısım ve resmen elim ayağım kırılmıs gibi oldum.gerçekten çok acı ömür tüketen bi dönem.allah kimseye yasatmasın.insan basına gelmeden zorluğunu anlamıyo:2::2:

seni okadar iyi anlıyorumki.malesef benimde bikaç ay sonra davam var ve 7 yıllık bi birlikteligim bitiyo.asla benim basıma gelmez.asla beni sevmekten vazgeçmez dediğim insanla bu noktaya geldik.o sana kıyamaz diyen insanlar sok oldu.en önemlisi seninde dediğin gibi ben onsuz bi hayatı hiç planlamamısım ve resmen elim ayağım kırılmıs gibi oldum.gerçekten çok acı ömür tüketen bi dönem.allah kimseye yasatmasın.insan basına gelmeden zorluğunu anlamıyo:2::2:

allah sabır verir inşallah canım bize.ben daha dava aşamasına bile gelemedim daha neler yaşıycam o çamur ailesiyle allah bilir.rabbim en ufak hasarla atlatmayı nasip eder inşallah cümlemizi

allah sabır verir inşallah canım bize.ben daha dava aşamasına bile gelemedim daha neler yaşıycam o çamur ailesiyle allah bilir.rabbim en ufak hasarla atlatmayı nasip eder inşallah cümlemizi
aminn canım inan benm durumunda aynısın.ailesine kına göndersem yakacak.adamların içi bile sızlamadı.sen bizim kızımızsın bilmem nesin köprüyü geçene kadar.simdi umurlarında değil.buzamana kadar kimse için beddua etmedim ben.ama simdi hep dua ediyorumki allah kızlarınada yasatsın bu duyguyu.ve hepte diorum canımı yakanlar bosandığımız günü göremesin buda yeter bana..:58::58:

aminn canım inan benm durumunda aynısın.ailesine kına göndersem yakacak.adamların içi bile sızlamadı.sen bizim kızımızsın bilmem nesin köprüyü geçene kadar.simdi umurlarında değil.buzamana kadar kimse için beddua etmedim ben.ama simdi hep dua ediyorumki allah kızlarınada yasatsın bu duyguyu.ve hepte diorum canımı yakanlar bosandığımız günü göremesin buda yeter bana..:58::58:

amin diyorum da başka birşey demiyorum:18:

canım ya içim parçalandı valla, ben de yeni evliyim. bu adam seni seviyor hala sanırım, bir umut yok mu, aileleri bir kenara bırakıp unutamaz mısınız acaba diyorum, o kadar üzülüyorum ki yeni evli ve severek evlenmiş insanların bu hale gelmesine, sakın kızma bana canım sadece duygusal yaklaştım.:59:

canımmm gerçekten okuduklarıma inanmak istemedim, senin durumunu düşünemiyorum bile. ne denir, nasıl teselli edilir bilemiyorum. Allah'ımdan sana sabır diliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz derler,kim ettiyse kendi bulsun inşallah. çok güçlü olman lazım tatlım. dualarımız seninle

okuyunca içim acıdı gerçekten..çok zor bi dönem allahım hakkında ne hayırlısı ise onu yapmak için güç kuvvet versin sana hep dua et hayırlısı için çünkü bu durumda insanneyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyo..
Ama sadece şunu söyleyebilirim sana bu para konusundaki davranışlar erkeklerde değişcek bi huy olmuyo genelde..benimde babamda var biraz hep annemden habersiz bişeyler yapar kendi sulalesine yedirir sonra en son sıkışınca bizim haberimiz olurdu çocukluğumdada böyleydi evlendim nerdeyse benim çocuğum olacak hala öyle..annemki bir kuruşu babamdan habersiz bir yere harcamaz ama napsın kadın yıllarca bizim için dayandı ama birde ona sorun..
Anlıycağın canım tahammul edebileceğin kadarsa yaşananlar kurtarmaya çalış evliliğini ama ileride birde çocuk olunca ve tahammül sınırların dolup taşınca bazı şeyleri yapmak dahada zor iyi düşün öyle karar ver..
Hakkında hayırlısı olması için dua et..

allah yardımcın olsun canım yılların birikimini bir anda yıkmak hiçç kolay olmasa gerek umarım hakkında ne hayırlıysa öle olur ..

canımmm gerçekten okuduklarıma inanmak istemedim, senin durumunu düşünemiyorum bile. ne denir, nasıl teselli edilir bilemiyorum. Allah'ımdan sana sabır diliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz derler,kim ettiyse kendi bulsun inşallah. çok güçlü olman lazım tatlım. dualarımız seninle

saol yarenaycım...çok kötü durumdayım gerçekten manen sarsıldım madden de sarsılınca insan napacağını bilemiyor.allah a şükür ailem ve arkadaşlarım var telim hiç susmuyo güçlü olmam için hepsi bir neden sıralıyor...dualara çok ihtiyacım var geerçekten...

canım ya içim parçalandı valla, ben de yeni evliyim. bu adam seni seviyor hala sanırım, bir umut yok mu, aileleri bir kenara bırakıp unutamaz mısınız acaba diyorum, o kadar üzülüyorum ki yeni evli ve severek evlenmiş insanların bu hale gelmesine, sakın kızma bana canım sadece duygusal yaklaştım.:59:

umut yok zaten kafamda bitirdim ben onu ama içim çok acıyo daha 2 gün evvel ne yazıyodu bugün evi ayırmak için aradım bi daha beni arama diyo bi de beni utanmadan bendenkadın olmazmış satmışım en kötü dönemde lafa bak yaa şaka gibi sanki hiç bişey yapmadan sebepsiz gidiyorum.bende çok üzülüyprum evlendiğim gün biri böyle bişiy dese aklımın ucundan dahi geçmezdi zaten:2:

senikinin aynısından bende de var ne yazıkki..geçen sene bu zamanlar evlendik şimdi nasıl boşanıcam doğru mu olur yanlış mı olur düşüncelerindeyim..Allah yardımcımız olsun

senikinin aynısından bende de var ne yazıkki..geçen sene bu zamanlar evlendik şimdi nasıl boşanıcam doğru mu olur yanlış mı olur düşüncelerindeyim..Allah yardımcımız olsun

üç aydır düşünüyorum ben çok zor karar hem de çokkkk...ama o kadar özre rağmen bir tane olumlu gelişme olmazken aksine hep olumsuzluklar devam etti yalanlarr;artı ve eksileri iyi değerlendir sizi gerçekten ii tanıyan arkadaşlarından görüş alabilirsin(gerçi herkes sen net karar verene kadar gerçek kararını söyleyemecektir)ii düşünüp taaşınmak lazım.rabbin neylerse güzel eyler...

allah razı olsun canım.hiç birşey anlamadım ki benim kılıma zarar gelmessine dayanamayan sevgilim;düğünden sonra canavarlaştı resmen.herşeyi beraber yaptık bi çok şeyi de kendim yaptım ailesel çok problemler yaşadık düğünden sonraki aylar hep kırdık birbirimizi tabi hep onun ailesinin iğrenç davranışları ve görgüsüzlükleri yüzünden üzdü tam düzeliyoruz derken maddi prolemler çıktı meydana eşimin maaşı azaldı ardından üzerime psikolojik baskı yaparak kredi çektim ve araba aldık taksitleri aksattı yatırdım dedi her gün yalan söyledi acaba bugün ne dicek dedim günü kurtardı.düğünden sonra kalan takılarımızı dayısının kasasına koymak için bendeen almak istedi ama kararı sana bırakırım dedi ona hayır diyemeyeceğim için rolünü hep güzel oynadı.aldı ve altı ay sonra sıkıştık satalım altın olmasa da olur dedim bi öğrendim aslında herşeyi satmış ve maaş kartımdan benim paramı sonuna kadar çekmiş bu arada yaşadığımı bi allah bilir kartım sürekli onda değildi ama parası olmayınca bende varsa çek diye verirdim ben böyle olacağını hiç düşünmedim.para önemli değil ama bana hep yalan söyledi.6 aylık evliyken 30 yaşındaki kardeşi geldi ve tam 2 ay bizde kaldı o zaman yaşadıklarımızda apayrıydı zaten.tüm bunlara rağmen tekrar şans verdim geldi yalvardı bende çok seviyrdum onu insan hata yapabilir dedi.ama ne oldu 1.5 ay sonra aynı şeyleri yeniden yaşadım daha ben kimseye bişey sölemememiştm ama tayinimi isticem dedim hemen annesini aramış boşanıyorm bana ordaki işi ayarlayın dönücem dedi bende yuh dedim dünde hazırlamış kendini hakaretler cabası tabi bende söyledim ağzıma geleni ama o 5 dk sonra aşkım yapma etmeye başlıyo.şimdi borçlar benim araba onun üzerine satıcam diyo diğer taraftanda araba bendeyken işyerimden alıp götürüyo ceketim ehliyetim arabanın içinde üstelik ve bir haber bile vermiyor.eşini bırakan kadın konumunda da suçlamalarına devam ediyo..offffffff oooooooffff:5::5::5:

sok oldum...
bu adam hirsizliga meyilli sanirim...
sizi seviyor mu sevmiyor mu o da belli degil...
kendini evlenmeden once belli etmemesi cok ilginc...
geregini yapin bence de...boyle gitmez...

sok oldum...
bu adam hirsizliga meyilli sanirim...
sizi seviyor mu sevmiyor mu o da belli degil...
kendini evlenmeden once belli etmemesi cok ilginc...
geregini yapin bence de...boyle gitmez...

keşke belli etmiş olsaydı insan bile bile nasıl evlenir ki kim yapar bunu kendine...sadece ben değil bzi tanıyan herkes şokta.ve bugün bir şey dah öğrendim benim aracılığımla tanıştığı bi arkadaşımın eşinden de borç istemiş allah tan vermemişler...

Büyüden şüphelendim demişsiniz evdeki eşyaları iyice araştırdınız mı :26:
Ne bileyim pek inanasım gelmiyor büyüye falan ama yaşayan çok var:26:

Büyüden şüphelendim demişsiniz evdeki eşyaları iyice araştırdınız mı :26:
Ne bileyim pek inanasım gelmiyor büyüye falan ama yaşayan çok var:26:

artık hiş bir şey umrumda değil.isterse kör düğümler bozulsun.onca şeyi bana hiçbir şey unuttturamaz...

meğer ne zormuş...
insanın onca umutla kurduğu evini toparlamak;
hiç kullanamadığı eşyalara rastlamak;
onu güzel hatırlatacak hala bişeyler bulmak...

artık yapabileceği bütün çirkeflikleri yaptı.
terbiyesizliğin sınırlarını öyle zorladı ki küfürler havada uçuştu.
allah ım ben bu adamı nasıl tanıyamadım yarabbim...
bende bugün gittim ve savcılığa suç duyurusunda bulundum.tehdit ettiğini söyledim.hemen bir polis memuru aradı dilekçem kolluk kuvvetlerine ulaşınca.kadına şiddet olaylarındaan sonra dilekçeleri hemen değerlendiriyorlarmış.24 saat beni bu numaradan arayabilirsiniz dedi.
oysa ben ayın 15ini bekliyorum 1yıl dolsun da hemen bitsin bu iş diye.bu iş nereye varacak biilmiyorum ama artık onunla yüzyüze gelmek istemiyorum.düne kadar beddua bile edemiyordum bana iftira atıyo şimdi de artık savaşmaktan çok yoruldum bitsin bu işkence.allah ona da tüm yaşşattıklarını soracak nasılsa.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum çocuğunuzun olmaması en önemli teselli ,(benim annemle babam ben 20 yaşına gelen kadar hergün kavga gürültü dayak evimizden eksik olmazdı inanın ben evlenmekten çok korkuyordum şu an şükür evliyim eşimle bu tür sorunlarımız yok 2 kızım var )annem babamdan ayrılmamakla en büyük kötülüğü kendisine ve çocuklarına yaptı insanlar ne yazıkki değişmiyorlar 7 sinde de aynı 70 inde de düşünün biz bile annemle babamın ayrılmasını istiyorduk annem hep düzelir beterin beteri var elalem ne der 3 çocukla naparım gibi bahanelerle evliliğini sürdürdü sonuç şimdi sinir hastası oldu 55 yaşına geldi güzel bir gün görmedi kadıncağız hep savrukluk hesabının bilememe her işi batırma borç harç sürekli kabus anlayacağınız olan kadına oluyor ne yazıkki sizin eşinizin hatalarını görmeniz ve bu durumu kabullenmemeniz çok iyi olmuş zararın neresinden dönerseniz kardır Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin yolunuz açık olsun bu durumu en az zararla atlatmanız için dua edicem sevgiyle kalın ...

Back
X