sonum mu başlangıcım mı?

allah yardımcınız olsun,emin olun eşiniz olacak o adam birgün belasını bulacak

Günaydın zor bi durum ama sağlam olun. dua edin çocuğunuz yok siz güçlü ayakları yere basan bir kadınsınız. bunlarda geçecek. allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum çocuğunuzun olmaması en önemli teselli ,(benim annemle babam ben 20 yaşına gelen kadar hergün kavga gürültü dayak evimizden eksik olmazdı inanın ben evlenmekten çok korkuyordum şu an şükür evliyim eşimle bu tür sorunlarımız yok 2 kızım var )annem babamdan ayrılmamakla en büyük kötülüğü kendisine ve çocuklarına yaptı insanlar ne yazıkki değişmiyorlar 7 sinde de aynı 70 inde de düşünün biz bile annemle babamın ayrılmasını istiyorduk annem hep düzelir beterin beteri var elalem ne der 3 çocukla naparım gibi bahanelerle evliliğini sürdürdü sonuç şimdi sinir hastası oldu 55 yaşına geldi güzel bir gün görmedi kadıncağız hep savrukluk hesabının bilememe her işi batırma borç harç sürekli kabus anlayacağınız olan kadına oluyor ne yazıkki sizin eşinizin hatalarını görmeniz ve bu durumu kabullenmemeniz çok iyi olmuş zararın neresinden dönerseniz kardır Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin yolunuz açık olsun bu durumu en az zararla atlatmanız için dua edicem sevgiyle kalın ...

çok teşekkür ediyorum bazen üzülsem de bazen de iyi ki çabuk farkettim diyorum gerçekten...duaya çok ihtiyacım var...

çok şükür tayinim memleketime çıktı artık ailemin yanındayım inanılmaz yoruldum herşey allak bullak darma duman.bütün eşyları topladım geldim bomboş bir eve tıktım.evden gelip eşyalarını bile almadı arabayı satmadı anlaşmalı boşanma işimizde yattı.bugün avukata vekaleti verdim artık yarın dava açıcaz attığı mesajları hep sakladım avukat bitti o dedi?o mesajlardan eğer anlaşmazsa sabıka bile alabilir dedi.
tek istediğim arabanın satıllıp borcun kapanması sonrada boşanıp kurtulmak düşsün yakamdan artık yaa her gün birbirinden iğrenç mesajlar panik atak yaptı beni mesaj sesime bile katlanamaz oldum.birde avukat şimdi açsak 9.ayda mahkememiz görülür dedi adli tatilde giriyo tabi araya; sizinkilerde o kadar uzamışmıydı?

Allah yardımcın olsun canım...insanlara güven olmuyor yaa..tehdit ediyormuş, sakın yalnız falan buluşma yaaa(olduki gel konuşalım anlaşalım derse) dikkat et kendine:18:

Allah yardımcın olsun canım...insanlara güven olmuyor yaa..tehdit ediyormuş, sakın yalnız falan buluşma yaaa(olduki gel konuşalım anlaşalım derse) dikkat et kendine:18:

artık mümkün değil zaten zuzucum yalnız görüşmek değil görüşmemde..,.
çok kızıyorum kendime ya onca şey yaşattı bana bu acıları o çektiriyor ama özlüyorum bazen nasıl alışmışsam ona sabaha kadar rüyamda gördüm bazen kokusunu burnumda sesini kulağımda duyuyorum

inşallah zuzum değmez ama kalbim söz dinlemiyor...

bilgisayarıma yeni format attırmıştım şubat ayında kardeşi de vardı bizde msn konuşmalarını kaydetmiş bilgisayar kardeşinin sevgilisine yazdıklarını okudum ve şok oldum.ben daha hiç kimseye tek kelime söylemezken o herkese herşeyi anlatmış tabi kendi yalanlarını ;kardeşi de ailem abimin yanında yazmış ben resmen büyük bi oyunun içindeymişim haberim yokmuş

ne olacak ki her şey darmadağın canım her şey hala anlamsız...tayinimi istedim memleketimdeyim.o da memleketinde...davayı açtım ama inanın avukata gidip mahkeme gününü bile öğrenmedim içimden hiçbir şey gelmiyor arkadaşlarımla bol bol zaman geçiriyorum saolsunlar en büyük destekçim ailem ve dostlarımm
ha bu arada annesi 4 ay önce yapması gereken hamleyi yapıp beni aradı.görseniz ne laflar.beni anne bil şöyle böyle resmen tepemin tası attı ya...
açtım ağzımı yumdum gözümü herşeyi anlattım hem ağladım hem anlattım hem ağlattım.sizi de alllah a havale ediyorum yuvamı el birliğiyle yıktınız dedim.sonra kapattık.sonra sabah o aradı uzun bi aradan sonra sesini duydum(nasıl da özlemişim oysa)...
annesi konuşmamızdan bahsetmiş bi de bana aradığımı söyleme diyordu.neyse????

ben seni böyle tahmin etmemiştim bu kadar yıkıldığının farkına varamadım seni böyle üzmek istedim o hakaretlerin iftiraların hepsi seni üzmek içindi ben senden asla ve asla dediğim şeyleri beklemem hatamın farkındayım devam etsek ikimiz de hatalarımızı(benim de hatam var ya) anladık daha tecrübeli devam ederiz keşke senin gibi imkanım olsa yanına gelsem.bende dedeim bu saatten sonra memleketimden 1 km bile uzağa gitmem dedim.ki senin için kılımı bile kıpırdatmam dedim(ben kamuda çalışıyorum o özel de çünkü) neyse kısa kesip kapattım.onca yaptığın şeyi unutamam dedim.annem arıyor dedim kapattım...
bu arada nöbetten çıkmıştım o gün uyuyordum 6 kez evlerinden aranmışım duymadım dönmedim de dönmem de...çok pişmandı hani o gün saatlerce aradı telefonu açana kadar ama üzerinden 10 gün geçti hala tık yok işte onun pişmanlığı bu kadar.dönmek için yüzü kalmadı ki...

işte canım böyle onu sürekli rüyamda görüyorum kokusu burnuma geliyor.ayaklarım üşüdüğü zaman ağlıyorum geceleri ayaklarım hep üşürdü o da her zaman ısıtırdı...zaman diyorlar ama benim saatim evlendiğim adamı kaybettiğim de durmuştu.inanın saat bile kullanmıyorum artık..

okuyunca daldim gittim, sanki kendimi görür gibi oldum.
Yani bu tip adamlar pisman oluyorlar ama hala degistirmiyorlar kendini.
Bize yazik gercekten. Ben de annemlerdeyim, evde is yaparken hep anilarimiz geliyor aklima. Agliyorum.
Haketmedim bunlari ben diye. Onu sevdigim kadar artik ondan nefret ediyorum.
Allah yardimcimiz olsun...

canim yaaaa kiyamam ben sana ne kadar cok uzuluyosun na kadarda cok seviyorsun hala insanlah hayirlisi ile barisirsin ama herhalde butun her sey kopmus durumda ne kadar kotu durumda oldugunu tahmin edebiliyorum suan ama guclu ol! bu erkekleri anlayamiyorum neden evlendikten sonra degisiyolar neden ailelerini bu kadar karistiriyorlar neden kopamiyorlar anlamiyorum halbuki evlendikten sonra kendileri aile oluyorlar aileleri bu kadar karistirmamak lazim uzulme canim hersey olacagina varir...

arkadaşım demiş ki şair ''ayrılıklarda aşka dair''..üzülme..sadece senin sevgin yetmez bazı şeyleri düzeltmeye...

canım benim yaşadıkların sahiden çok acı 8 senedir bu adam sana hiç açık vermedimi ya oda çok ilginç acaba verdide sen mi aşk sarhoşluguna kapılıp göremedin, bu arada aklına büyü felan getirme bir yerlerede gitme en iyi dua felak ve ayetal kürsi bol bol oku yeter

çok şükür tayinim memleketime çıktı artık ailemin yanındayım inanılmaz yoruldum herşey allak bullak darma duman.bütün eşyları topladım geldim bomboş bir eve tıktım.evden gelip eşyalarını bile almadı arabayı satmadı anlaşmalı boşanma işimizde yattı.bugün avukata vekaleti verdim artık yarın dava açıcaz attığı mesajları hep sakladım avukat bitti o dedi?o mesajlardan eğer anlaşmazsa sabıka bile alabilir dedi.
tek istediğim arabanın satıllıp borcun kapanması sonrada boşanıp kurtulmak düşsün yakamdan artık yaa her gün birbirinden iğrenç mesajlar panik atak yaptı beni mesaj sesime bile katlanamaz oldum.birde avukat şimdi açsak 9.ayda mahkememiz görülür dedi adli tatilde giriyo tabi araya; sizinkilerde o kadar uzamışmıydı?

ben şubatta açtım dava nisan sonuna attı duruşma..Allah yardımcın olsun canım..

okuyunca daldim gittim, sanki kendimi görür gibi oldum.
Yani bu tip adamlar pisman oluyorlar ama hala degistirmiyorlar kendini.
Bize yazik gercekten. Ben de annemlerdeyim, evde is yaparken hep anilarimiz geliyor aklima. Agliyorum.
Haketmedim bunlari ben diye. Onu sevdigim kadar artik ondan nefret ediyorum.
Allah yardimcimiz olsun...

inşallah bende nefret edicem bi gün...hala benden ışık bekliyor yaa inanamıyorum buna....

canım benim yaşadıkların sahiden çok acı 8 senedir bu adam sana hiç açık vermedimi ya oda çok ilginç acaba verdide sen mi aşk sarhoşluguna kapılıp göremedin, bu arada aklına büyü felan getirme bir yerlerede gitme en iyi dua felak ve ayetal kürsi bol bol oku yeter

belki de göremedim ama herkes şaşkın sadece ben değil ki.okumaya çalışıyorum herhangi bişey yapmadım zaten.allah kurtarsın artık beni tüm hastalıklı düşüncelerden...

bir gelişme var mı???[/QUOTEi

2 ay önce yaşadığımız şehirde polise gittim.tehdit edior diye...
2gün önce ifadeye çağırmışlar.beni aradı nasıl böyle bişey düşünürsün diye bende sakin sakin konuştum anlattım bana söylediklerini orda çaresiz olduğum için polise gittim dedim.sonra konu uzadı tabi benden işaret bekliyormuş en ufak bi ışık yakmamışım....şakamısın sen dedim yaa.neyin işaretini bekliyorsa sanki evi ben sebepsiz yere terkettim hala ailemi suçluyor saçma salak...
bi de diyor ki gel aşkım artık durumum çok iyi her şey maddi sebeplerden oldu.ben seni tehdit ederken hakaret ederken ya kendimden geçmiştim ya da sarhoştum diyo.bi de gerçekten boşanmak istiymusun falan filan ben yorumsuz kaldım sonra da istemesem açmam dedim.ama bu kadar değil tabi kızlar alttan alttan hala laf söylüyo ve ben kötü konuşunca o daha da kötüsünü söylüyor.ne yapmaya çalıştığını anlamadım.hiç bi adım atmam dedim adım atacak ben değilim dedim.1km uzağa kimse için giticem gittim de ne oldu dedim...

eşşek herif eğer bişeyleri istiyosa çok savaşması lazım ama nerde onda o g......ailemin yüzüne bakacAk hali kalmadı ki gelsin özür dilesin....

bir gelişme var mı???[/QUOTEi

2 ay önce yaşadığımız şehirde polise gittim.tehdit edior diye...
2gün önce ifadeye çağırmışlar.beni aradı nasıl böyle bişey düşünürsün diye bende sakin sakin konuştum anlattım bana söylediklerini orda çaresiz olduğum için polise gittim dedim.sonra konu uzadı tabi benden işaret bekliyormuş en ufak bi ışık yakmamışım....şakamısın sen dedim yaa.neyin işaretini bekliyorsa sanki evi ben sebepsiz yere terkettim hala ailemi suçluyor saçma salak...
bi de diyor ki gel aşkım artık durumum çok iyi her şey maddi sebeplerden oldu.ben seni tehdit ederken hakaret ederken ya kendimden geçmiştim ya da sarhoştum diyo.bi de gerçekten boşanmak istiymusun falan filan ben yorumsuz kaldım sonra da istemesem açmam dedim.ama bu kadar değil tabi kızlar alttan alttan hala laf söylüyo ve ben kötü konuşunca o daha da kötüsünü söylüyor.ne yapmaya çalıştığını anlamadım.hiç bi adım atmam dedim adım atacak ben değilim dedim.1km uzağa kimse için giticem gittim de ne oldu dedim...

eşşek herif eğer bişeyleri istiyosa çok savaşması lazım ama nerde onda o g......ailemin yüzüne bakacAk hali kalmadı ki gelsin özür dilesin....

Ya erkekler bir hata yapınca saçmaladıkça saçmalıyorlar, kendini kaybetmiş kesinlikle.
İnsan boşanırken de olsa hala evli olduğu birine iftira atabilir mi, hakaret edebilir mi?
Bu kadar kolay mı herşey, kendi acizliğinden yapmış herşeyi seni güçlü görmeye dayanamayıp seni yıkmak, üzmek istemiş.
Bu arada eski konuları deşiyorum kusura bakma, istemiyorsan cevaplama ama o paraları ne yapmış?
Yani çok borcunuz vardı da maaşı yetmeyip onlarla mı ödemiş, ailesine mi vermiş sordunuz mu?
Yazdıklarından hala sevdiğini, bir adım atsa düzelse barışmak istediğini hissettim,
bilmiyorum barışsanız belki mutlu olursun belki daha çok yıpranırsın, o yüzden çok iyi düşün bunun kararını kendin vereceksin.
Eşin galiba seni hep evi terkettiğin için suçluyor, kendinde hata göremediği için ortada bir sebep yok diye düşünüyor
ama sonuçta 8 yıllık bir beraberliğin olmuş bunun sonucunda kimse evlenip ayrılmaz,
ailesi de çok çok ayıp etmiş, bence seni onlar haketmiyor Allah sabır versin umarım doğru karar verirsin.
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X