Sonumu göremiyorum hayır mı bilemiyorum..

Onla da sorunlarımız var aslındq bana ilgi göstermiyo 50 km var aramızda görüşemiyıruz doğru dürüst haftada bir görüşecekmişiz cok yoruluyormuş.. sonra beni sürekli eleştiriyo sessiz durma diye bişey soramıyorum adama ya cıldırıyo beni baskılama özgürüm ben diye baskı hissediyorum diye
İşte nişanlılık süresi evlilik yolundaki insanı daha iyi tanımak değerlendirmek içindir. Bu süre içinde iyice düşünüp gozlemleyip kararı vereceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bende de vardı böyle
Evliliğimizde ne yaşadıysak ailesini çağırmalar,üstüme yürümeler,şikayet etmeler Birde ağlamalar
Düğünümde birkaç arkadaşım görümcemin ağladığını bile görmüş
En başından uyuşamadık
Tabi sonra birsürü pisliği çıktı
Kendine yetemeyen aklıyla, ailesinin aklıyla her türlü pisliği yaptı
Şuan boşanıyorum çok şükür
Yoluma bakıcam
Tek bir pişmanlığım var
Ilk aylardir gördüğüm sıkıntılara rağmen neden evliliğimi devam ettirdim
O yüzden ilerde sorun olur
Yol yakınken dön
Aklı başında kendi kararlarını kendisi veren ağlamayan daha 10 yaşındaki birisiyle evlenme
Yok benim nişanlım o kadar değil mesela gecen gün kardeşiyle bi tartışmamız oldu ben haklıydım arkamda durdu.. buna da kardeşi alındı küstü ona .. snra nişanlım gidip gönlünü aldı o ayrı alsın da ama sonra kardeşinin o zaman sana sahip cıksın kendine güvensin gibi beni suçlayıcı konuşmaları olmuş o laflara karşı beni savunamaması ona arkamdan laf ettirmesi hoşuma gitmedi.. bu olaydan sonra kardeşi bana mesaj attı .. sen bize lazımsın abimle mutlu ol falan diye ama yine de herhangi bi sorun olduğunda nişanlım beni dışlayacakmış gibi hissediyorum

Bunlar daha iyi günleriniz!

Dönün bu yoldan...

Şimdiden kendileriyle alakalı sinyal vermişler zaten...

Benimkide evlenmeden önce öyleydi
Bahar ne derse odur benim için diyordu
Evlendik annem babam diye evde dolanmaya başladı
O yüzden Düzelmez
Ben çok pişmanım Evlendiğime
Hakkım helal değil
Daha bunlar başlangıçlar o yüzden yol yakınken dön

Benimkide evlenmeden önce öyleydi
Bahar ne derse odur benim için diyordu
Evlendik annem babam diye evde dolanmaya başladı
O yüzden Düzelmez
Ben çok pişmanım Evlendiğime
Hakkım helal değil
Daha bunlar başlangıçlar o yüzden yol yakınken dön
İnanmıyorum ya :(

Herkes çok haklı sonradan daha çok üzülme. Sevgi falan kalmaz. Şimdiden böyle bi insan seni sonradan daha çok üzer. Ya da şimdiden tavrını koy. Baştan belli etsin karakterini. Tabii belli etmiş biraz ama. Siz bilirsiniz.

Back
X