Sonumuz ne olacak bilmiyorum :(

pinarme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
78
2
36
Ankara
15inde 1000km uzağıma gitti...gitmeden önceki 3gün önce kötü kavga ettik 14şubatta görüştük çok yıprandığımızı söyledi...Ama tekrar başlayalım sil baştan dedi sevdiğini söyledi...gittiği gün vardım diye aramadı..bir kere ben aradım 3gün oldu hala çıt yok..çıldırıcam yaa...:(:14:ne yapmalıyım?

aradım zaten...birazda o düşünsün istiyorum...sabırla bekliyorum ..okulu yoğun gider gitmez dersleri başladı ara bulabilirdi ama..

ne kadar yogun olursa olsun. tuvalete gider yine arar yeterki içinden gelsin.. o düşünsün istiosan demekki düşünüyo..

canım daha çok erkenmiş yaaa
daha birbirinizi bile yeni tanıyorsunuz denebilir
e peki sen ne düşünüyorsun?

:((aslında 3senedir tanıyorum onu ama hep selamlaşırdık..oda hep sevgili olmak isterdi benle ben o zamanlar istemezdim ..şimdi aklımdan çıkmıyor..5ay göremiycem..nasıl toparlanırız bilmiyorum...ne düşünceğimi bile bilemiyorum..bir yanım ayrılık bir yanım devam et diyor...kötü bişi yaşamadık o kadar...ilk 2ayda uzaktık geldiğinde yanıma biz 2ayı aştıysak gerisi gelir diye düşündüm hep dedi...3gündür susuyor..İkizler burcu oluşunada veriyorum sağolsun çıldırtıyor beni dengesizliğiyle :)):25:

3ay oldu daha yıpranacak çok kötü olaylarda yaşamadık..Ama onun yorumu bu...

ahhh ahhh daha cok erken basLamıssınız ,erkekLer onemLı oLdugunu hıssettıLermı sarpa sarıyorLar, unuturum devam ederim dıyorsan , boşver gıtsın derim.. Ama yok cok etkıLenırım dıyorsan sen ara hiç bişey oLmamıs ,kırıLmamışsın gibi..

ahhh ahhh daha cok erken basLamıssınız ,erkekLer onemLı oLdugunu hıssettıLermı sarpa sarıyorLar, unuturum devam ederim dıyorsan , boşver gıtsın derim.. Ama yok cok etkıLenırım dıyorsan sen ara hiç bişey oLmamıs ,kırıLmamışsın gibi..

:( aradım aslında ben aradım geçende kötü bir ruya gördüm gayet güzel konuştu uykusunu bölmüştüm...kendine dikkat et öptüm dedi herşey yoluna gibi...yarın haftasonu çıkmazsa sesi benden günah gitti...aklımı yitirmek istemiyorum...anlamıyorum bir ilişkim neden 3aydan fazla süremior :( senelerce sürdürenlrin formülü ne :(

Back
X