sonun da buluşuyoruz yardımm

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar sevgilimle biliyorsunuz çok kötü şeyler yaşadım ve onunla aylardır erteleye erteleye neyseki buluşucaz bikaç gün sonra hepiniz karşısına çok güzel çık ne kaybettiğini anlasın falan diyordunuz bende saçımı falan boyattım alışveriş yaptım ama taa aylar önce çünkü biz normalde 3 ay önce buluşacaktık.şimdi saçımın rengi aka aka çok iğrenç oldu ben napayım sizce röfle olduğu için yeniden olmuyo çnkü saçım azcık uzamış.bide psikolojik olarakda önerileriniz varmı

Görür görmez boynuna sarıl gün boyunca gözlerinin ici gülsün sendeki enerjiyi alıcaktr igneleyici ve soğuk sözler değil şirin ifadeler kullan seni ne kadar özlediğni anlamasni sağla

Saçın için dip boya yaptırabilirsin ... Bir de güçlü ol karşısında bence yelkenleri hemen suya indirme... Onsuz da ayakta durabildiğini görsünnn... Planlarından bahset kendi geleceğine dair, hayatın güzelliklerinden... Olumsuz olma, ümitsiz olma... gül, mutlu bir insan nasılsa öyle ol :) eminim işe yarar

dip boyanı yaptır once :)). ama bence kesınlıkle boynuna falan atlama kendını bı adım gerıden tut ama sakın kasma kendıne guven mutlu oldugunu göster hep gül uzaklara falan dalıyım deme gelecekle ılgılı planlarını anlat ve tabıkı son olarak ona hafıften cilve yapmayı unutma

psikolojik olarak tamam şöle davranırım böle davranırım diyorumda kendimi beğenmiyorum kızlarrrki ben kendimi çokda beğenirdim ama bu saçlarımdan mı neden bilmiyorum beni hiç beğenmiycek gibi hissediyorum

bide kızlar çok ilgili davranıyor işte çok özledim seviyorum falan ama bazende çok uzak anlamıyorum yaaa ben barışırsak çokk mutlu olabileceğimizi düşünüyodum ama bilmiyorum ki o farklı davranıyo bazen değişmiyosun aynı işte falan diyo bana halbuki benim yaptığımm bişe yok sonra özür diliyo iştee offfffff nasıl davransam şaşırıyorum ona

Bence karşısında güçlü ol ve dik dur yüzünde hafif bi tebessüm olsun her zaman mutlu olabildiğini göster ona :)

Görür görmez boynuna sarıl gün boyunca gözlerinin ici gülsün sendeki enerjiyi alıcaktr igneleyici ve soğuk sözler değil şirin ifadeler kullan seni ne kadar özlediğni anlamasni sağla

Erkek arkadaşı bu arkadaşı aldatmıştı ve aldattığını bildiğini de bilmiyordu.

-Bu arada ayrılmak için buluşuyorsun di mi?

işte her şeyi konuşucaz diyorum ya ama bu gidişle ne konuşcaz bilmiyorum çokk dengesizce davranıyor bi öle bi böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…