Öncelikle sağlıkla olsun bitsin ameliyatınız Gerçekten karar verip yaptırmak en önemli aşama. Benim 1 ay oldu yaptıralı ve dönüp bakınca sanki hayal gibi, rüya gibi. Ve iyi ki yaptırmışım diyorum. En fazla ilk 1 hafta zorlanırsınız, sonrası her geçen gün daha iyiye gidiyor.
tam olarak iyileşene kadar asla kendini zorlama. ben çok ağır atlattım hatırlıyorum da 3. 4. gün kendi kendime kalkmaya çalışıyordum ne kadar saçmalamışım. ilaçlarını düzenli kullan özellikle antibiyotikler çok çok önemli zaten. ben sütyeni doktor 1 ay dediği halde alıştığım için 3 ay taktım
Ben Hergun Arnica krem ile nemlendirirdim.hematom da oluşmaması için önermişti doktorum.Catlama olmadı bugün tam 2 ay doldu benim bu saatten sonra olmaz artık heralde
Medikal sütyeni doktorum taktı benim önden kopçalı ,bugün artık bırakabilirim sütyeni tam 2.ay demişti doktor ama ben rahat ediyorum normal de de kullanacağım sanırım
Doktorum mentor 300 CC kullanalım dedi fakat kabul etmedim. Çünkü yorumlarda 350 altı küçük olduğu yazıyor. 170 boy 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 375cc olsun dedim ama ameliyat sırasında deneyeceğini söyledi. Yaptirmisken büyük olsun istiyorum sizce ölçülerime göre kaç cc uygun olur
Merhaba ben de 16 kasima ameliyat gününü aldim.Kas altı olacak benim de.Diger tekniklere göre daha agriliymis umarim guzel bi sekilde atlatırız bu süreci
Doktorum mentor 300 CC kullanalım dedi fakat kabul etmedim. Çünkü yorumlarda 350 altı küçük olduğu yazıyor. 170 boy 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 375cc olsun dedim ama ameliyat sırasında deneyeceğini söyledi. Yaptirmisken büyük olsun istiyorum sizce ölçülerime göre kaç cc uygun olur
Ben 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorum
Ben 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorum
Geçmiş olsun Benim de daha çok yeni, ama memnunum bir sıkıntı olmadı. Yumuşamaya başladılar, yarın 5 hafta bitiyor. Bence daha da yumuşadığında epey doğal olacaklar.