Ayy iyi kiz 4kilo vermissinn
insallah bende verebilirimm
benimde kiyafetlerim bollasirrr
ayyy inşallah yaaaa hayalim kendime 40 beden kıyafetler almak 38'de olabilir tabikiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy iyi kiz 4kilo vermissinn
insallah bende verebilirimm
benimde kiyafetlerim bollasirrr
ayyy inşallah yaaaa hayalim kendime 40 beden kıyafetler almak 38'de olabilir tabikiiihayali bile güzel
![]()
40 bedende neymis güzelimm 38 tam bizlikk :):):)
Hosgeldin cnm
iyi kilo vermissinn niye biraktinki gerci diyene bak. :)
Suanda kac kilosun
şu anda 66 kiloyum hedefim 60. uzun süreli diyet yapamıyorum ama artık bıraktığımda kilo almamayı başarıyorum![]()
ewetttherşey mümkün tabiki sabredersek olacak inşallah
yürüyüş yapıyormusun? merak ediyorum arkadaşlar herkes ne kadar yürüyor gün içerisinde motive olmalıyım daha fazla![]()
Herkese selamlarrr
ya kizlar ben daha dün basladim diyete 90 kiloyla bugün sabah tartildigimda 87.300 ciktimm
Bu nasill olabilirkiiii
Amaa cook mutlu oldummmm yaa :)
Herkese selamlarrr
ya kizlar ben daha dün basladim diyete 90 kiloyla bugün sabah tartildigimda 87.300 ciktimm
Bu nasill olabilirkiiii
yaa bide ben haftada 1 gün tartılıcam pazartesi başladım pazartesileri tartılırım. aç karna sizede tavsiye ederim 1 gün motivede eder ama moraliniz de bozulabilir neden hiç oynama yok diye
Herkese selamlarrr
Bu nasill olabilirkiiii
çok güzelll tebrikler bu seni motive eder. rejimi bozmak yok.vüücüdunda ki su gitmiş ödemin yani bundan sonra vereceklerin yağlardan gidecek.
benim boyum 168 bu arada. tabi 66 olunca bende süper demiştim ama şimdi 60 lara süper diyorum![]()
ödem atmışsındır canım ilk zamanlar sudan gider
yaa bide ben haftada 1 gün tartılıcam pazartesi başladım pazartesileri tartılırım. aç karna sizede tavsiye ederim 1 gün motivede eder ama moraliniz de bozulabilir neden hiç oynama yok diye
bir günde 3 kilo yanlışlık olmasın :44: ödem atsanda bir günde 3 kilo ödem çok fazla bence...
Cnm valla bende anlamadimm
Kizlarim da tartildi onlarin kilosu ayni ama
belki dünki ictigim bitki cayindandir tüm gün wc den cikamadimda :):)
Cnm valla bende anlamadimm
Kizlarim da tartildi onlarin kilosu ayni ama
belki dünki ictigim bitki cayindandir tüm gün wc den cikamadimda :):)
Valla cnm tartida eksik cikiyimda ne giderse gitsin :)