- Konu Sahibi lonelybuthappy
Bu sefer şeytanın bacağını kıracak lonely dedim ama sonlara doğru yine hayal kırıklığı yaşadım. Böyle de üzgünsün zaten .... keşke konuşsaydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım içinBu sefer şeytanın bacağını kıracak lonely dedim ama sonlara doğru yine hayal kırıklığı yaşadım. Böyle de üzgünsün zaten .... keşke konuşsaydin.
Evet arkadaşlarım kararlıyken alıntı yaptığım mesajı okuyunca fikir değiştirir gibi oldum ama yine de söyleyecektim.
Dün buluştuk birlikteydik.
Bana sürekli kanki kanki deyince canım sıkıldı söylemedim. Ki kanka kelimesinden hoşlanmadığımı da biliyor ben hemcinsime bile kanka dedirmem.
Anlıyor anlamış emin oldum dün. Mesela hareketlerim heyecanlıydı kimin için ehehehe dedi. Bildiğimiz eğleniyor canım sıkıldı vazgeçtim. Yanımda kız kesmeye degam ediyor. Gel de buna açıl. Belki bana cesaretsizlik diyeceksiniz veya bizi boşa heyecanlandırdın diyeceksiniz haklısınız da.
Vazgeçtim ondan da açılmaktan da
Ne hali varsa görsün
Dün konuşacaktım ama bana öyle tavırlar sergiledi ki. Anladığına emin oldum. Sanki burayı okumuş gibi davranıyordu. İtiraf etmemem için her şeyi yaptı. Kanki diyor, yanımda kız kesiyor. Mesela benim burnum kemerli güzel değil ama kompleksim yok yaptırmak istemedim hiç, kendimi çekici bulurum. Taa 50 metre ötede yan profil oturan kızı görüyor güzel mi diye bana soruyor. Dönüp bakıyorum neresini gördün ki diyorum burnu güzel diyor. Kursağımda bıraktı her şeyi
Şunu da okuyun Allah aşkına. Hatırladım delirdim yine şimdi. Buz gibi oldum ona karşı. Farkında da zaten. Bugün çok ciddisin diyor. Hem beni kaybetmek istemiyor hem de böyle yapıyor. Bir daha açılmam mümkün değil özür dilerim boşa fikir vermiş gibi oldunuz. Ben de açılmak isterdim hevesimi boşa çıkardıAman iyi yapmışsınız. Siz illa açılacağım dediniz diye taktik yazmıştık. Yoksa böyle adama açılacağınıza soğumanız iyi olmuş.
Estağfurullah özürlük bir şey yok canım.Çok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım için
Dün konuşacaktım ama bana öyle tavırlar sergiledi ki. Anladığına emin oldum. Sanki burayı okumuş gibi davranıyordu. İtiraf etmemem için her şeyi yaptı. Kanki diyor, yanımda kız kesiyor. Mesela benim burnum kemerli güzel değil ama kompleksim yok yaptırmak istemedim hiç, kendimi çekici bulurum. Taa 50 metre ötede yan profil oturan kızı görüyor güzel mi diye bana soruyor. Dönüp bakıyorum neresini gördün ki diyorum burnu güzel diyor. Kursağımda bıraktı her şeyi
Çok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım için
Şunu da okuyun Allah aşkına. Hatırladım delirdim yine şimdi. Buz gibi oldum ona karşı. Farkında da zaten. Bugün çok ciddisin diyor. Hem beni kaybetmek istemiyor hem de böyle yapıyor. Bir daha açılmam mümkün değil özür dilerim boşa fikir vermiş gibi oldunuz. Ben de açılmak isterdim hevesimi boşa çıkardı
Acilman icin yapmis asil, seni sinirlendirmek amaci ki tepkine bakmis benceÇok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım için
Erkekler öyle yaratıklar ki, birine kafayı takarsa onu elde etmek için sonuna kadar çaba gösteriyor. İyi ki açılmamışsınız, kaçan balık her zaman büyük oluyor.Çok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım için
Ah be lonely sen ne kalbi güzel kadınsın öyleNe şekilde söylemeliyim bir de o var
Ona dert olmasın ya 1 ay sonra sınavı var
Zaten pisman olecegiz yaptiklarimiz icinde yapamadiklarimiz icindeBundan 20 yıl sonra yaptıkların için değil;
Yapmadıkların için pişman olacaksın.
Pişmanlık ve vicdan azabı kadar korktuğum hiçbir şey yok şu hayatta. Hissetmiş gibi tam üzerine bastınızZaten pisman olecegiz yaptiklarimiz icinde yapamadiklarimiz icinde
O hareketlerinden sonra anladım ki açılmaman daha hayırlı olmuş. Durup dururken totosu kalkacaktı hiç gerek yokŞunu da okuyun Allah aşkına. Hatırladım delirdim yine şimdi. Buz gibi oldum ona karşı. Farkında da zaten. Bugün çok ciddisin diyor. Hem beni kaybetmek istemiyor hem de böyle yapıyor. Bir daha açılmam mümkün değil özür dilerim boşa fikir vermiş gibi oldunuz. Ben de açılmak isterdim hevesimi boşa çıkardı
Çok özür dilerim sizi de hayal kırıklığına uğrattığım için
Bende sinir oldum.Yeni sevgili yapmış gibi davran onunla geziyormuş gibi konuşmalar yap .
Hatta telefon da hoşlandığım çocuğa sonunda açıldım de o öküze apışıp kalsın .Dangalak .
Çıkarları olduğu halde dalga geçiyor seninle .Kanka da olmaz ondan vardır bi sevgilisi saklıyordur.Kimseyi bu kadar önemseme ukala bu be.Kibar bile değil .