• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda aldım ama hala eksik :(

GencJeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
458
3
96
36
Eskişehir
Bi konu daha açmıştım sunum için kıyafet fikirleri diye ama umarım siteye aykırı birşey yapmamışımdır:59:
Ceketim bu zaradan aldım blazer belli oluyor mu bilmiyorum kahverengi çizgileri var
Eteğim de bu ama biraz açık çıkmış burda gerçi ışığa göre farklı bir renk alıyor

Kısa boylu olduğum için etek bende kalem etek gibi durdu dizimin üstünde değil
ayakkabılarım da bunlar platform umarım yürüyebilirim:78:

Çoraplarımıda ince mat sahra rengi külotlu aldım
Sizce olmuş mu?
ama içime birşey uyduramadım kombinleyebilir misiniz acaba ?:17:

ayakkabılarını ve ceketini çok beğendim. bnce içine krem rengi yada eteğin reginden biraz daha açık sütlü kahve gibi bi badi giyebilirsin. :26:

ayakkabılarını ve ceketini çok beğendim. bnce içine krem rengi yada eteğin reginden biraz daha açık sütlü kahve gibi bi badi giyebilirsin. :26:

teşekkür ederim.badi sporlaştırıcak sanki aslında biraz ağırlaştırmaya çalışıyorum şifon mu deniliyor bilmiyorum ama takım elbiselerin içine giyilen ince tül gibi şeyler mesela.kaç yer gezdim bulamıyorum:50:

teşekkür ederim.badi sporlaştırıcak sanki aslında biraz ağırlaştırmaya çalışıyorum şifon mu deniliyor bilmiyorum ama takım elbiselerin içine giyilen ince tül gibi şeyler mesela.kaç yer gezdim bulamıyorum:50:

evt şifon sanırım... bilmem ki nerde bulabilirsin. ipekyolda olabilir belki ama orasıda çok pahalı oluyor:26:

bu kombin güzel fakat iş görüşmeleri, mülakat, yani kendinizi iş pozisyonunda birilerine beğendirme çabanız varsa mavi lacivert tonları her zaman en etkilisidir, şimdi değil ama belki lazım olur diye sonrası için dipnot olarak geçeyim dedim.

bnce ayakkabın hoş ve ceketinede uymuş bn beendim...:16:

teşekkür ederim:81:
bu kombin güzel fakat iş görüşmeleri, mülakat, yani kendinizi iş pozisyonunda birilerine beğendirme çabanız varsa mavi lacivert tonları her zaman en etkilisidir, şimdi değil ama belki lazım olur diye sonrası için dipnot olarak geçeyim dedim.

teşekkür ederim aklıma yazdım bundan sonraki ceket ve eteğim öle olacak:16:

seçimlerin çok hoş, ceketi içine krem rengi şifon bluz guzel olur. ucuz olsun diyorsan ve istanbuldaysan cumartesi pazarında bu tarz bir sürü bluz, gomlek vardı. zaten onlar da marka mallar kalitesiz değiller, vaktin varsa bak mutlaka uygun bir şey bulursun

beğenmenize ve ilginize çok teşekkür ederim.
malesef istanbulda değilim yarın dersten sonra almaya gidicem sunumum salı sabahı:14:

çok güzel olmuş en çokta ayakkabıları beğendim ceketin içine ne giyceksin

Son düzenleme:
Back
X