Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bepanten surdum icine sprey sktm ve cok cok az nefes alabiliorum burnumdan ama veremiyorum sanki orda bisi var ... acik ameliyat zormus ya sisti yuzum cok acaip ve gozaltlarim mosmorÇok normal canım alçın çıkar sakın yıkama Deniz suyu spreyini sık kulak çöpüyle nazikçe içine sokmadan temizle normal dikişlerin acıma sebebi de kanayıp oraya aktığı için bende açık oldum korkma
Ay tam bir haftam var şuan şeklini görebiliyomusunuz bakınca?
insallah canim ya kendimi tuhaf hissediyorum yuzum geriliyo dikis yeri acio gozlerim acilmio ve burnum koocamann . yine yazarm degisim olursa.sprey skm ama yine tikali insallah duzelir3 güne hemen hemen iner canım şişlikler spreyini iyi sık içini temizleyip nefesini kolaylaştırcak
yok seklini birak kendi burnumun iki kati su an.foto attm bak
Ameliyatım geldi aklıma benimde açık oldu nasılda zor bir geceydi ve sonrasındaki 5 gün falan kabus valla sizi görünce hatırladım nasıl üstesinden gelmişim bilsem sanırım olamazdım dr çok basitmiş gibi anlatıyorlar işte 1. Alcaz 2. Gün etcez çart curt geçiştiriyor detaylarda saklananlar zor sabret 1 hafta
Tabiki geçicek 10 diyelim biz ona morarmalar sararacak sonra ödem olacak yüzünde yavaş yavaş yüzünün altına inecek ödem sonra geçip gidecek zor ama çare yok burnunla oynama sen zamanla temizleniyor zaten deniz suyu sık bol bolgercekten keske olmasaydim diyorum dun geceden beri...yuzum daha da sisti ve goz altlarim daha da morardi.burnumun ici cok dolu ve ben korkuyorum kulak cubugunu sokarken icine...aciyacak gibi geliyo...yarin silikonu alacak doktor o burnumu temizler mi ki ve acir mi ki temizlerken silikon ckkarirken?
bi hafta dolunca bu sislik morluklarim gecer mi gercekten![]()
Tabiki geçicek 10 diyelim biz ona morarmalar sararacak sonra ödem olacak yüzünde yavaş yavaş yüzünün altına inecek ödem sonra geçip gidecek zor ama çare yok burnunla oynama sen zamanla temizleniyor zaten deniz suyu sık bol bol
Melek bu bir surec ve yuzundeki odem olucakti bende yuzum asiri sisti sincaba benzenistim ama morarmadim gececek bi kac guneyediklerimden mi oluo ki corba mi icsem hep? ben normal yiyorum dun kereviz yedim salata yedm bi de havuz tarator
yediklerimden mi oluo ki corba mi icsem hep? ben normal yiyorum dun kereviz yedim salata yedm bi de havuz tarator
tam da yesil cay koymustum ki msji okudum . burnum o kadar sis ki inanin nasi oldugu belli degil eski burnumun 3 kati abartmiyorum.sislikten yuzum gerilio o derece yanaklarim 4gen oldu cokkk acaip sistim