- 20 Ekim 2009
- 8.230
- 13.297
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krediyi vadesinden önce kapatırken cezalı ödersiniz.
Yani şöyle 20 bin tl kredi 36 aya böldürdün ama 15. ayda ödeyip kapatmak istiyorsun, banka diyor ki "hop, benim belirlediğim vadeyi bozuyorsan daha az değil daha fazla para ödeyeceksin." Bildiğim kadarıla krediyi veren şubenin de insiyatifi devreye giriyor bu esnada. Geçen sene vadesinden önce kapatmak istediğimiz bir krediyi bu sebepten kapatmadık hala ödüyoruz.
Bunu aklınızda bulunsun hayal kırıklığı yaşamayın diye söylüyorum.
Diğer taraftan olan olmuş, eşin de sana destek madem bank ile görüşün erken kapatma ücreti ile birlikte hemen hemen kredinin toplamına eşit hale geliyorsa, onun yerine taksitlerini el birliği ile ödemeye devam edin. Hatalar biz insanlara mahsus ancak içinden çıkılmaz bir durumda değil artık üzmeyin kendinizi.
cok sagoltatlım her şey insan için şu hayatta, ne demekmiş bi annenin böyle kolay pes etmesi.. çektiysen çektin ,gizlediysen gizledin ,okuyup bi de atanmışsın,yani borcu temelli eşine yıkmıyorsun ki,bi de anladığım kadarıyla okul için lazım olmuş ve çekmişsin ,gizlemeseydin iyiymiş ama olan olmuş,çok şükür ki geçti o karanlık sırlı günlerin ,eşinden bir şey saklamamanın huzurunu yaşa derim
ayrıca eşimden nasılsa oderim hallederim ya duymasın diye bu ıse giriştim derken..rabbım ıste bana manevi tokat vurdu..eşim duyarsa kaynanamlar felan ne derdiye hep dusundum..eşimden degil etraftan korktumbazı ınsanlar ne kadar acımasızca eleştirebiliyor..ben onlarada birşey demiyorum..bende siizn gibi belkı baskasını eleştirdimki hatta kınadım allah verdı..parayı gidipte havaı adalarında yemedım herhalde...ben baska bir memleketteydim okul okuyordum okul ıcın cuzı mıktar cektim...sonra saglık sorunu baska sorunlar derken masrafları karsıyaladım..birken bin oldu anlıyacanız...bunu yasamayan bilmez...birkere ınanclı ınsansanız buna ragmen faıze bulaşmıssanız ne oldunu anlamıyorsunuz bile...maası yetirmek ıcıın ekk hesaptan harcadım bu arada evın her ıhıyacı nı ben karsılıyordum eşimin maası azdı ev borcumuza gidiyordu..ekstra masraflar cıkıncada ek hesapı kapatıyım diyordum..derken ınanın arkadaslar ıpın ucu kacıyor....benım esim bana guvenmezseydı zaten bunu olgun karsılamazdı...cok sukur..hatta eşim bunca sene nıye bu yuku yanlız tasıdın diye bana cok kızdı...herzaman erkekler hata yapar diye birşey yok..hiçmi eşi kefil olan yok..hanımına borc cıkaran erkek...bizdede bıraz tersı oldu...ne yapalım hayat musterek..iyiiki boyle bir eşim var ..
yazdımya arkadasımYine cevap yokki.
Krediyi neden cektigini sormus arkadaslar bi ara.
Cevap vermeyi dusunuyomusun?