Sonunda Basardilar

Kuzum senin kayınpederin çok fena bir adam ..hani ağzına terlikle vursam hırsımın geçmeyeceğini türden ..eski konularına bakarken göz atmıştım..senin için "telefon ile çok uğraşıyor ,sevgilisi ile yazışıyor olmasın" diye oğlunu doldurmaya çakışan, sen 9 aylık hamile halinle masayı düzgün silemedin diye huzursuzluk çıkarmaya çalışan,kilonu diline dolayan pisliğin teki
Evet aynen oyle.. isi gucu benim sadece benim ogluyla ayrilmami isteyen biri ama basaramiyorlar iste.

Kuzum senin kayınpederin çok fena bir adam ..hani ağzına terlikle vursam hırsımın geçmeyeceğini türden ..eski konularına bakarken göz atmıştım..senin için "telefon ile çok uğraşıyor ,sevgilisi ile yazışıyor olmasın" diye oğlunu doldurmaya çakışan, sen 9 aylık hamile halinle masayı düzgün silemedin diye huzursuzluk çıkarmaya çalışan,kilonu diline dolayan pisliğin teki
Yuh böyle pislik bir adamla bu laf üzerine diyalog kurmanız bile garip. Neden muhatap oldunuz ki bir daha, yapmayın bunu kendinize. Hazır konuşmamak için geçerli bir sebebiniz de varmış...

Yuh böyle pislik bir adamla bu laf üzerine diyalog kurmanız bile garip. Neden muhatap oldunuz ki bir daha, yapmayın bunu kendinize. Hazır konuşmamak için geçerli bir sebebiniz de varmış...
Iste neler duydum neler duydum iste salak kafam kafama bisey yapmak lazim. Cok yiprandim gercekten

merhaba kizlar,
Ben hala turkiyedeyim sali günü cikacagim insallah yola kaynanamgille burdayim ayni evde kaliyorum almanyada evlerimiz ayri. Bugun sonunda beni delirtmeyi basardilar 12senedir iclerindeyim ama artik canima tak etti. Kucuk oglum turkiyeye geldi geleli asiri huy degistirdi herseye agliyor herseye ama anlatamam sanirim 3 yas sendromundayiz. Kayinbabam benim suclu oldugumu soyledi yetistiremiyormusum cocuklari buyukte oyleymis simartmisim anneligimi bilecekmisim. Ve sonunda ogluma senin inadina huyuna s.c... dedi. Ve o an patladim artik yeter dedim 12senedir sustum dedim ve daha neler neler. Valizlerini aldilar ve köye gittiler. Esimde benim yanimdaydi siz kendi doneminizde kalmissiniz ne yapalim dovelimmi asalimmi dedi. Ama gercekten artik yetti canima. 12senedir kilomdan tut giydigim gelinligime anneligime elimdeki telefona bile laf eden bir kayinpeder. Esimede dedim artik bitti gormek istemiyorum dedim. Huzur birakmadilar hicbisey birakmadilar icimde. Bi an once evime gitmek istiyorum
İlk defa karısının yanında olan bir eş okuyorum bunu kutlamak istiyorum :D
İkincisi 12 sene nasıl katlandınız ya ben ona şaşırıyorum. 1 yıl 2 yıl bile patlamak için çok fazla.

Şımartıyorsun ,yetiştiremiyorsun dediği büyük çocuk da yanlış hatırlamıyorsam otizm spektrumda 😔illaha kadını delirtip gırtlağına yapıştırtmak için uğraşmış

Şımartıyorsun ,yetiştiremiyorsun dediği büyük çocuk da yanlış hatırlamıyorsam otizm spektrumda 😔illaha kadını delirtip gırtlağına yapıştırtmak için uğraşmış
Tam bir dangalakmış. Kocası bile konuş, görüş, arada kalıyorum muhabbeti yapamaz. Ben olsam bu fırsatı çoktan değerlendirmiştim.

iste zaten suc bende . Aman buyuk aman Allahindan bulsun diye diye icime ata ata bu hale geldim.
Adam sizin namusunuza kadar laf etmiş.
Eşiniz de suçlu ayrıca o kadar lafı ettiriyor babasına.
Eşinin babası büyük diye bazı şeylerin alttan alınacağı biri değil.
Hiçbirsey değil bana göre.
Daha önce de görüşmeyeceğim demissiniz ama sonuç ortak ev alıp beraber kalmışsınız. İnşallah son olur bu defa. Böyle biriyle görüşüp, görüşüp şikayet etmenin de anlamı yok bir yerden sonra.

Hata olan kısım ne biliyo musun? "İçlerindeyim" diyosun ya. Niye? Neden iclerindesin. Neden iç içesiniz??? Samimiyetin fazlasi boyle seyler dogurur tabi ki. Kocan çocukların haric baska kimsenin içlerinde olmaman gerekirdi. Kizlar genclik cehaleti veya iyimserligi ile eş ailesine fazla müsamaha gosteriyor başta. Sonra sonu bu oluyor. Gecmis olsun.

merhaba kizlar,
Ben hala turkiyedeyim sali günü cikacagim insallah yola kaynanamgille burdayim ayni evde kaliyorum almanyada evlerimiz ayri. Bugun sonunda beni delirtmeyi basardilar 12senedir iclerindeyim ama artik canima tak etti. Kucuk oglum turkiyeye geldi geleli asiri huy degistirdi herseye agliyor herseye ama anlatamam sanirim 3 yas sendromundayiz. Kayinbabam benim suclu oldugumu soyledi yetistiremiyormusum cocuklari buyukte oyleymis simartmisim anneligimi bilecekmisim. Ve sonunda ogluma senin inadina huyuna s.c... dedi. Ve o an patladim artik yeter dedim 12senedir sustum dedim ve daha neler neler. Valizlerini aldilar ve köye gittiler. Esimde benim yanimdaydi siz kendi doneminizde kalmissiniz ne yapalim dovelimmi asalimmi dedi. Ama gercekten artik yetti canima. 12senedir kilomdan tut giydigim gelinligime anneligime elimdeki telefona bile laf eden bir kayinpeder. Esimede dedim artik bitti gormek istemiyorum dedim. Huzur birakmadilar hicbisey birakmadilar icimde. Bi an once evime gitmek istiyorum
Ay Valla ben oğlum da 3 yaş sendromunda. Biz de esimle5memlekege geldik. Dediğiniz gibi sürekli huzursuz, her seye5 ağlıyor, her seye inatlaaiyor. Neyse ki kendi evimde de çocukları gördükleri için bu konuda ana laf soyleyemediler ama genelde ben de anneligimin elestirilmesinden yoruldum. Artık bu laf söylediklerinde hemen cevap veriyorum.

Ay Valla ben oğlum da 3 yaş sendromunda. Biz de esimle5memlekege geldik. Dediğiniz gibi sürekli huzursuz, her seye5 ağlıyor, her seye inatlaaiyor. Neyse ki kendi evimde de çocukları gördükleri için bu konuda ana laf soyleyemediler ama genelde ben de anneligimin elestirilmesinden yoruldum. Artık bu laf söylediklerinde hemen cevap veriyorum.
cok zor bi dönem ama sagligi yerinde olsunda hic onemli dgl ne yapalim zaten cocuk aglasa anne suclu hasta olursa anne suclu dusse anne Suclu

merhaba kizlar,
Bir cinnet her şeyi çözmüş, yolunuz açık olsun

Son iki olaydan anladığım kadarıyla siz eşinizle gerçek anlamda bir aile kurduğunuzu iki tarafa da anlatamamışsınız.
Herkes size karışmaya hak görüyor.

Tabi eşinizin düğün meselesindekş tavrı da sizi ezdiğini gösteriyor o ayrı mesele.

Ya ben seni kocanlada sorunlarin vardi diye hatirliyorum.. tatilin ortasinda ben almanyaya geri donuyorum demistin sanki kocana kizip.. ee hala turkiyedesin🙄

Sana hayat tecrubemden yola cikacak olursam bazi tavsiyeler vermek isterim nacizane:

Sen kv kp e acilen mesafe koymalisin.. gidip gelme konusunda ve sana karistiklarinda laflarini ver ki bir daha o laflari edemesinler.
Kocan eger sana onlarin istediklerini yaptirmaya calisiyorsa ve arkanda durmuyorsa anne babasi yuzunden surekli kavga ediyorsaniz, o kocayida kapi disari ediver, cunku bi halta yaramiyor demektir.

Bir kadini sararip solduranda kocasidir, yesertip agac yapanda..yoksa bunlar olene kadar tepene binecek eminim.

Buarada evi ortak almaniz cok yanlis birsey..size tasiyem ya o evi size satsinlar yari parasini odeyin ya da tam tersi siz versinler yari parasini onlara satin. Cunku ortak ev olmaz zaten, ozellikle sizin geldiginiz tarihler gelecekler ki tatilin zehir olsun sana ve kendilerine hizmet ettirsinler.

Aklin yolu budur yoksa sen 60 yasindada olsan onlar 90 yasindasa hala ayni seyler olacak ve hala memnun olmayacaklar.

Back
X