- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi amaanbosver
deviasyon olunca idirim oldu mu fiyatta ? kaça yaptırdınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deviasyon olunca idirim oldu mu fiyatta ? kaça yaptırdınız?
Bende çok merak ettim burnunu :)
merhaba, öncelikle geçmiş olsun. ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. beni de ekler misiniz fotoğraflarınızı görebilir miyim?
ameliyatım yarın ama ben mens dönemine girdimne olacak şimdi bi sorun olurmu acaba erteletmekte istemiyorum doktoruma sorayım ama acayıp utanırım
off offf şansılzığın böylesi
canım mens döneminde vucut su ve tuz tutar.yani ödemin çok olur.yüzün daha fazla şişer.başka bir sorun olacağını düşünmüyorum.sen yine de doktoruna söyle.
Sordum doktorum sorun olmayacgini soledi inslh bende sıkınti yaşamam. Hayirlisiyla yarin sabah amaliyata giriyorum bunu okuyan herkesten dua bekliyorum çok heyecanliyim Allahin izniyle çabucak bitsin ve sonuç çok güzel olsun inşlh...
dualarımız seninle canım.inşallah çabucak iyileşirsin ve güzel burnunun resimlerini bizimle paylaşırsın.allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim canim benim. Dun ameliyatimi oldum tamponlarim bu sabah cikti doktor deniz suyu verdi onu kullanmaya basladim ama burun ucum alçinin içinde cok kalki ve burun deliklerim cok genis gorunuyo korktum biraz normalmi acaba tamponum bu sabah cikti
geçmiş olsun canım.ne güzel oldu bitti.tamponların çok kısa kalmış.benim tamponlarım 1 hafta kaldı.alçı biraz sıktırdığı için ve burun ucundaki bant yukarı asıldığı için öyle görünüyordur belki burnun.benim burnumda hem çatı kemiği kırılıp yeniden oluşturuldu,hem de burun etleri küçültülmesi ve deviasyon işlemleri yapıldığı için tamponlarım 1 hafta kaldı galiba.
Gecmis olsun bende gorebilir miyim acaba daha once de sordum amaalbümden öncesi ve sonrası resimlere bakabilirsin.
Gecmis olsun bende gorebilir miyim acaba daha once de sordum ama![]()
mrb canım ekledim seni bakabilirsin.
gerçekten doğal olmuş..fakat bu kadar pahalı degildi diye biliyorum o doktor fiyatına şaşırdım