Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonunda ben de ameliyat oldum.kalın derili burun ameliyatı
evet kızlar bugün doktor alçımı çıkardı.burnumu çok beğendim.doktorum şu an en şiş ve en çirkin hali dedi.ben bu halini bile çok sevdim.yeni albüm yaptım bakabilirsiniz.doktorumu çok seviyorum.teşekkürler metin çalışkan.
Merhaba , ertesi gün ameliyatım var Metin beye ama bir anda tereddütler oluştu kafamda .Uzun zaman geçmiş üzerinden ama Nasıl bi süreçti tavsiye eder misiniz ?
Merhaba , ertesi gün ameliyatım var Metin beye ama bir anda tereddütler oluştu kafamda .Uzun zaman geçmiş üzerinden ama Nasıl bi süreçti tavsiye eder misiniz ?
Ben 15 Temmuz’da oldum 7 ay oldu oncelerı daha çok begenırken gözum mu alıstı guzel burunlu kısılerı mı cok gormeye basladım istedıgım gıbı dırmuyor yandan guzel onden foto cekıldıgımde hiç öyle burunucum kalkık durmuyor ve nedense foto cekılınce kötü cıkıyor her aynada bıle farklı bazı aynadan baktıgımda asansor mesela cok guzel dıruyor bı foto cekeyım dıyorum aynadan baktıgımdan cok farklı kucucuk bı burun gıbı benım gıbı fotolarda aynalarda kötu gorunup gercekte daha guzel duran var mı?keske bıraz daha burunucunu kaldırtsaydım o da benım hatam sanırım