Sonunda ben de Rinoplasti oldum

analusya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
6
0
86
50
Edirne
6 gün önce burun estetiği oldum. yarın alçım alınacak.çok heyecanlıyım.32 yıllık burnum nasıl değişti acaba merak ediyorum.sorusu olan arkadaşlarla görüşebiliriz

Analusya bende Edirne de oturuyorum ve rinoplasti olmak istiyorum.Ameliyat sonucları ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?Sonuctan memnun musun?Yazarsan cok sevinirim.

arkadaşlar ben de olmak istiyorum çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun psikolojim bozuldu artık burnumdaki kemeri aldırmak istiyorum ben tşk

canım öncelikle çok geçmiş olsun nasipse bende temuzda oluyorum ama kafama çok takıldı amelyat olanlar nedense hep yan profilden resim çekiyorlar bunun çatılardanda daraltılmasıda söz konusumu?bilgin varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim inşallah istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et.. teşekkürler :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun nasipse bende temuzda oluyorum ama kafama çok takıldı amelyat olanlar nedense hep yan profilden resim çekiyorlar bunun çatılardanda daraltılmasıda söz konusumu?bilgin varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim inşallah istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et.. teşekkürler :)

canım eğer kemerli bir burun varsa kemer alındıktan sonra çatıdan da daraltılma oluyor zaten. normalde de yapılıyordur.

Çok geçmiş olsun resimde olsa daha iyi olurdu ama alçılıymış zaten şimdi
daha sonra koyarsın hadi bakalım,yeni burnunla:)))....hayata daha başka bakmalıı mı?::)))) bence bakmalı.

ay canım benim darısı benim başıma bende olcam valla herkese inat insana öz güven geliyo ya şimdiden saç şekilleri düşünüyom

Back
X