• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bende bugün labioplasti oldum🥹

9 günden selamlar🎀 antibiyotik etki göstermeye başladı zonklamalar belirgin azaldı dikişin açıldığı yerde ara ara batmalar oluyor buda normalmiş.ödemde hızla geri çekiliyor.hijyene,tuvalet sonrası fön tutmaya temiz tutmaya son derece gayret ediyorum.cuma gününüde atlatırsam daha iyi olacak diye umuyorum.4-5 günde cumadan sonra dikkat edersem bitecek inşallah🫶🏻🙏🏻 artık nasıl oturulur kalkılır nasıl yürünür idmanlıyım😄usta oldum artık.aynı hataları yapmıycam.dikkat edicem.cünkü benim hatamdan kaynaklandığını düşünüyorum dikiş açılmasını.neyse artık olan oldu.ileriye bakacağım bundan sonra🌷🫶🏻
Bu böyle ertesi gün dışarı çıkılacak işe başlanacak bir operasyon değil ya zaten zorlu bir süreç bu sitede öyle yorum yapanları okumuştum reklam da olabilir onu yazanlar bilemiyorum 🫣 Ben de olacağım ama kime olacağımı henüz netleştirmedim asıl istediğim doktor çok uçuk rakamlar isteyen biri ona olmam imkansız🤕 Yaptığı operasyonları beğendiğim başka bir doktor buldum ama sitede olumsuz sonuç alan olmuş diye vazgeçtim 🥲

Back