Sonunda bende elti yüzünden üzüldüm

Üzüldüm işte aslında doğru söylüyorsunuz o beni görmüyor bende görmemem gerek te işte. Herşey de görmezden gelir beni,üstelik ne yaptıysam ona. Evinden bile kovmaya getirdi eşimin zoruna gitti de kardeşinin hatrına gittik evine de onda da sepet havası çalıp durdu.
Sizde de hata var.Diyorum ya onu adam yerine koyup muhatap oluyorsunuz.Bırakın gitmeyin evine,kendi evinize de çağırmayın,konuşmayın.Küslük iyi bir şey değil derler ama bazı insanlarla küs kalmak gerçekten huzur veriyor insana,en azından sinirleriniz bozulmuyor.Özel günlerde aynı ortamda bulunmak zorunda kalırsanız da merhaba deyip geçin o kadar.

Eşimin tespitini siz burda yazı ile yaptınız, bana hiç samimi gelmiyor zaten tuhaf bir uyuzluğu var diyor. Bende öyle deme oda öyle diyordum da gördüm ki gerçekten te eşim haklıymış.
Artık hiçç aramam sormam, zaten ben aramasam o aramaz da arada oğlu için arardım özlüyorum diye. Onda da kapatmaya yer arardı. Amann kendimi kuruyorum demi böyle de. Bildiğim halde yapıyorum işte. Görme, duyma sende onu.
Bence de umursamaz ol o senin gibi bir eltinin iyi niyetinden yoksun kaldığı için üzülsün, eşinle mutlu musun ozaman bu kadını önemseme o nasıl rahat davraniyorsa sende öyle davran sende ki değişimi görsün,hakedene hakettiği muamele ne bir eksik ne bir fazla...

Çok
geçmiş olsun hanfendiye, ama söylemeden geçemicem sizin totonuzu yesin, üni mezunu diye paylaşacak bişey bulamıyomuş hay totom benim. sanırsın üniversitede insanlarla şunları paylaşın dersi veriliyo, hayır veriliyosa biz kaçırdık o zaman. önemli olan insanlık ve insanın kendini geliştirmesi derslerine katılamamış sizin elticik.
Çok yaşa emi güldürdün beni allah ta seni güldürsün. Ben üniversite ye gitmedim ama ondan daha insanım. İşte bunu iyi gösterdi.

Maalesef böyle insanlar var hep Hayatımızda benim de buna benzer bi arkadaşım var uzun zamandır önemsemiyorum kendisi arayıp sormuyorum ararsa da o arar patlayacak mıyım eskiden olsa evet ama şimdi umrumda dahi değil üzmeye değmez kendini eşin de ne olduğunu anlamış zaten. Kayın biraderin de Güzelce teşekkürünü etmiş eltinle fazla muhatap olmamaya bak.

Sizde de hata var.Diyorum ya onu adam yerine koyup muhatap oluyorsunuz.Bırakın gitmeyin evine,kendi evinize de çağırmayın,konuşmayın.Küslük iyi bir şey değil derler ama bazı insanlarla küs kalmak gerçekten huzur veriyor insana,en azından sinirleriniz bozulmuyor.Özel günlerde aynı ortamda bulunmak zorunda kalırsanız da merhaba deyip geçin o kadar.
Doğru diyorsun. O merhaba diyor,ben nasılsın, işe girmişsin hayırlı olsun diye totosunu kaldırıyorum. Yapamıyorum ki yapımda yok :(
Kötü olmayayım dedikçe, tepeme çıktılar hep. Offf sabah olsa da evime gitsem. Bir sene görmicem en azından.

bundan sonra koşturma

iyilik yap denize at balık bilmezse alik demişler ama bu kadın hak etmiyor
Themis doktor çocuğun iyi haberlerini veriyor,bende onlara söylüyorum. Geldi doktor a bşr dakika annesi benim bana anlatın dedi!! Eşim döndü baktı. Kötü birşey demedik ki iyi haber verdik.
İnşallah akıllancam inşallah.

Doğru diyorsun. O merhaba diyor,ben nasılsın, işe girmişsin hayırlı olsun diye totosunu kaldırıyorum. Yapamıyorum ki yapımda yok :KK43:
Kötü olmayayım dedikçe, tepeme çıktılar hep. Offf sabah olsa da evime gitsem. Bir sene görmicem en azından.
Hiç sorma işte ilgilenme ne yapıyorsa yapsın.Hep kısa kısa cevaplar ver.Nasılsın derse teşekkürler sen nasılsın de o kadar,fazlasını sorma.O sana sorarsa da cevaplama,umursama.Hep mesafeli davran,samimi olma.Çocuğuyla falan ilgilenme her ne olursa olsun kendi ilgilensin.Sanki senin çocuğuna bir şey olsa o koşacak mı sanıyorsun.Anladığım kadarıyla iyi niyetli bir insansın,eltine karşı bu yapını değiştir.

Çok
Bence de umursamaz ol o senin gibi bir eltinin iyi niyetinden yoksun kaldığı için üzülsün, eşinle mutlu musun ozaman bu kadını önemseme o nasıl rahat davraniyorsa sende öyle davran sende ki değişimi görsün,hakedene hakettiği muamele ne bir eksik ne bir fazla...
Çok şükür eşim biliyor onun hareketlerini. Onun için bana haklısın diyor.
Daha önce de evinde kaldık diye, durmadan ne zaman gidiyorsunuz diye sordu sürekli ama. Eşim de ayıp sorulur mu diyor bana. Git ona söyle dedim en son. Aslında hiç görüşmemek en iyisi de işte kaynım çok çok iyidir. Onun hatrı na derler ya çiğ tavuk yenir diye.aynen öyle kaynım için yerim.kardeşim gibidir.

bosuna dememisler
iyilik yap denize at
balik gormezse Halik gorur ....

Themis doktor çocuğun iyi haberlerini veriyor,bende onlara söylüyorum. Geldi doktor a bşr dakika annesi benim bana anlatın dedi!! Eşim döndü baktı. Kötü birşey demedik ki iyi haber verdik.
İnşallah akıllancam inşallah.
Ben eltisiyle asla görüşmeyen biri olarak bu kadar iyi niyeti anlayamıyorum

sana yaptıklarını eltim bana yapacak gördüğüm yerde kafamı çeviririm

Hiç sorma işte ilgilenme ne yapıyorsa yapsın.Hep kısa kısa cevaplar ver.Nasılsın derse teşekkürler sen nasılsın de o kadar,fazlasını sorma.O sana sorarsa da cevaplama,umursama.Hep mesafeli davran,samimi olma.Çocuğuyla falan ilgilenme her ne olursa olsun kendi ilgilensin.Sanki senin çocuğuna bir şey olsa o koşacak mı sanıyorsun.Anladığım kadarıyla iyi niyetli bir insansın,eltine karşı bu yapını değiştir.
Ben herkese öyleyim arkadaşım :( kv o kadar çektirdi ki bana gençliğimi çaldı resmen ama yine de hasta olunca koşturuyorum. Yapım öyle, sonra da böyle sümük çekerim işte. Ay beni kendime getirin yapmayayım ya.

en tahammül edemediğim nankör ve bencil insanlardır

senin eltinde bütün bu özellikleri bünyesinde toplamış

Ben eltisiyle asla görüşmeyen biri olarak bu kadar iyi niyeti anlayamıyorum

sana yaptıklarını eltim bana yapacak gördüğüm yerde kafamı çeviririm
:( nasıl yapıyorsun bana da söyle.
Tamam aramam artık. Onda akıllandım. Ama görünce mecbur konuşuyorsun. Hoş o benle konuşmuyor ya. Ben söyleyip,o doğrudur deyip deyip duruyor.

Hayır ne oluyor üniversite mezunu olunca nasıl bi değişim gösteriyor insan üniversite eğitimi alınca anlamıyorum ki. Bende üniversite mezunuyum ne eltim ne görümcem üniversite görmediler ne olacak yani üniversite mezunu değiller diye adamdan mi saymayacam o zaman benim adamlığım nerde kalır. Çok ayıp etmiş çookk. Okumakla cahillik gider eşşeklik baki kalır demişler ne güzel de demişler

:KK43: nasıl yapıyorsun bana da söyle.
Tamam aramam artık. Onda akıllandım. Ama görünce mecbur konuşuyorsun. Hoş o benle konuşmuyor ya. Ben söyleyip,o doğrudur deyip deyip duruyor.
nasıl mı valla evlendikten 1 sene sonra küstüm asla konuşmuyorum eşlerimizde konuşmuyor

niye dersen sebebi nankörlük ve vefasızlık etmeleri

güya benden 6 yaş büyük olgun olacağı yerde kıskançlık fesatlık nankörlük etti defterden sildik

çocuklarımız oldu ne ben onunkini gördüm ne onlar bizimkini asla karşılaşmamaya çalışıyoruz

umuyorum ki bu ömür boyu böyle sürecek

en tahammül edemediğim nankör ve bencil insanlardır

senin eltinde bütün bu özellikleri bünyesinde toplamış
Burnu da havalı anacım. Düşse eğilip almaz yeminle. Ben üniversitedeyken diye başlar :KK70:
Birde benim küçük evlenmeme takmış. O top oynuyormuş dışarda ben evlenmişim ona ne oluyorsa onuda anlamış değilim.
Evlendim işte sevdim evlendim.
Yarın evime gidiyorum daha da bir sene görmem artık. Bana zaten gelmez.
Bu sene izinleri vardı, eşim çağırmış, onlar eltimin arkadaşları ile tatile gittiler. Kaynım tek gelecekti sonra oda vazgeçti. Eşim e niye çağırdın zaten gelmez dedim, oda kardeşimi özledim deyince birşey diyemedim.

Burnu da havalı anacım. Düşse eğilip almaz yeminle. Ben üniversitedeyken diye başlar :KK70:
Birde benim küçük evlenmeme takmış. O top oynuyormuş dışarda ben evlenmişim ona ne oluyorsa onuda anlamış değilim.
Bu sene izinleri vardı, eşim çağırmış, onlar eltimin arkadaşları ile tatile gittiler. Kaynım tek gelecekti sonra oda vazgeçti. Eşim e niye çağırdın zaten gelmez dedim, oda kardeşimi özledim deyince birşey diyemedim.
ona neymiş ne demişler okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır

onun havasını söndürmek bir toplu iğneye bakar:KK53:

fıss diye iner o hava kalır öyle

nasıl mı valla evlendikten 1 sene sonra küstüm asla konuşmuyorum eşlerimizde konuşmuyor

niye dersen sebebi nankörlük ve vefasızlık etmeleri

güya benden 6 yaş büyük olgun olacağı yerde kıskançlık fesatlık nankörlük etti defterden sildik

çocuklarımız oldu ne ben onunkini gördüm ne onlar bizimkini asla karşılaşmamaya çalışıyoruz

umuyorum ki bu ömür boyu böyle sürecek
Ben 13 senelik evliyim,oda 6 senelik. Benden yaşça küçük ben yenge demem demiş. Tamam demesin umrumda değil dedim.

Çocuğu oldu bursa dan, Ankara ya geldik çocuğu görmek için. Geldiğimiz gece doğum yaptı.
Bebeği gördük bir kaç gün sonra gittik,bulaşık makinası yerleştirdim karnı var daha yapamaz diye.
İçerde bir sürü kişi oturuyoruz, bizde ertesi gün dönücez veda edelim dedik.
İçeri geldi kusura bakmayın çocuk uyurken bende uyuyacam dedi!!!
Resmen kovdu yahu bizi. Kalktık hepimiz.
Eşim daha gitmem dese de kaynım hatrına gitti. Kaynım arar,sorar abisini.gelince illa abi bizde de kalın diye ısrar eder..eşim de kırmaz,bende Eltin in ne zaman gidiyorsunuz demelerini dinlerim.

Back
X