sonunda bende hamileyim :)

kızlar hepinize merhabalar..bende 6 hafta 3 günlük hamileyim..normalde 7 haftalık olmamız gerekiyor ..ama geç döllenme olmuş..geçen hafta gidince 5 haftalıkken bebeği göremedik..bugün 6 haftalıkgittiğimde bebeği gördük kalp atışını göremedik..önce duyuldu dedi sonra yok dedi doktorum haftaya gün verdi..kalp atışı için birde kesemiz küçük dedi...kızlar böyle birşey duydunuzmu..çok korkuyorum...rabbim bebeğimi bana bağışla...hepimizinkini...

hayırlı olsun bebişin allh bızlerde nasıp etsın ınş sanada kucagına almak nasıp olsun.gec dollenme nasıl ??????bişi olmaz allhın ıznıylen korkma.sorunsuz bır hamılelık gercırmen dılegıylen

tebrikler sağ salim kucağına alman dileğiyle
bende senden bigün sonra öğrendim hamiş olduğumu yarın doktora gidecem sanırım göremem keseyii

çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah isteyen herkese nasip etsin. inşllh bi terslik olmaz sağ salim doğururum.

slm bulut83 bende 6 haftalık hamileyim bebeğim kalp atışı var ama doktor amniyon sıvısı çok az dedi ilerde sakat doğma ihtimali yüksek dedi ama ben ümidimi asla kesmiyorum çünkü jinekoliji uzmanı senin asla çocuğun olmaz dedi ama yüce rabbim bana meleğimi verdi onu şuan hissetmiyorum ama rahmimde olduğunu biliyorum sende Allahtan ümidini kesme.inşallah Yüce Rabbim kucağına almak nasip eder ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattırır.

slm kızlar ben 6 nisanda transfer oldum tüp bebk yöntemi ile pazartesi test günümdü ne 272.63 çıktı doktorum gebesin dedi ama ben çok korkuyorum kesede göremem diye tüp bebkten öncede aşılama yaptırmıştım ve dış gebelikle sonuçlandı şu an hamileyim ama nedense sevinemiyorum yine bişe olacak bebğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz allahım ne olur bebeğimi kucağıma almayı nasip et.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…