- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
- Konu Sahibi Pitircik81
-
Neden bu kadar erken aldilar doguma.
Gozlerin aydin Allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah
Benimde adetler sancili olur acilde igne vurulurum oyle bir agri mi ?
Canım ben sezeryanlıyım. İkinci doğumumu normal istiyorum.. Az da kaldı. Ağrısı nasıl oluyor? Benim adet zamanımda çok sancılı geçiyor normalde. Ağrıdan çok korkuyorum. :) Bir de neden erken dönem doğumu başlattılar?
hakkında hayırlısı olsun canım Allah bır nefeste kurtarsın inş.dualarım senınleBenim de wrkek canim kilosu biraz fazla bu hafta belli olcak sezeryan mi normal mi olacagi. Cok teaekkur ederiz hikayeni paylastigin icin
Oncelıkle Allah bır nefeste kurtarsın.39 yazacagıma 36 yazmışım.başlangıcta adet sancısı hatta daha hafıgıydı sadece son zamanlar 2 saat şiddetli sancın oluyor korkma sakın doğu anını hıç bilmiyosun bile.normal dogumdan korkan ben şimdi ikinci bebek olursa yıne normal dıyorum herkes guluyor şaşırıyor.bır ıkı saat dayanabılırsın bence meleğin için değmez mi.
emin ol canım diş ağrısından daha kötü bir ağrı değil 2 nıormal doğum yapmış bir anne olarak diyorum hele ilki neredeyse doğru düzgün bir acı yaşamadım 2. biraz ağrılıydı o oda olsun okadar 4.300kg bebişimi kucağıma aldım rabbim nazarlardan saklasın:)Canım ağrıya alışkınım ben.. Diş ağrısı, migren ağrısı, hastaneye götürecek şiddette adet krampları hepsini bolca yaşadım.Yani bunlardan daha şiddetliyse zor dayanırım.
emin ol canım diş ağrısından daha kötü bir ağrı değil 2 nıormal doğum yapmış bir anne olarak diyorum hele ilki neredeyse doğru düzgün bir acı yaşamadım 2. biraz ağrılıydı o oda olsun okadar 4.300kg bebişimi kucağıma aldım rabbim nazarlardan saklasın:)
Oh maşallah tombiş doğmuş sıpa. :) Kızım prematüre doğdu benim.. Kilolu doğan bebeklerin bakımı daha mı kolay oluyo? Mesela daha uzun süre tok kalabiliyorlar mı? Öyle okumuştum.[/QUO bakımı konusunda şöyle diyeyim ele avuca sığdığı için anne daha rahat oluyor tutması kaldırması daha kolay oluyor.Evet daha uzun süre tok kalıyordu ben bu memeyi fazla emmiyor diye deliye dönüyordum o sebeple mi uzun süre acıkmıyormuş ? Bunu bilmem iyi oldu :))
canım bende normal istiyorum ama sen erkekse belden demişin bel fıtığı olan napsınBebeğin kılosu duşuktu son kontrolde alalım dendı sezeryana gün almıştım normalden korktuğum için bu arada yanlış yazmışım 39. Haftaydı .bebek olunca yorgunluktan şaşırabılıyorsun.başlangıçı adet sancısı haa bırde erkekse belden kız ise kasıktan gelirmiş ağrı.benimki erkek ve gerçekten belim kopacak gıbıydı.ama canım suni sancı bıraz daha zor diyorlar kendi sancınla normal doğum sanırım daha kolay.hiç korkma dayanılmayacak bir ağrı değil inan.açılman olana kadar ıkı uc saat dayancaksın sonrası rahat.dogum anını hıç bilmıyorsun bile anlamıyosun.
Geçmiş olsun canım bel fıtığı varsa nasıl normal doguracaksın dr un dogurabılırsın dediyse yapabilirsın bilemiyorum .benim sancı hep beldeydi dr una sor .allh bir nefeste kurtarsıncanım bende normal istiyorum ama sen erkekse belden demişin bel fıtığı olan napsınfıtık var nasıl olcak ozman nasıl dayanacağım şimdiye kadar hamilelik boyunca ağrı yaşamadım fıtıktan çok şükür ama tek korkum doğumda ağrısı yada belde hasar oluşurmu düşünceleri var
Evet canım bence öyle bebek aşağı indikçe çok baskı oluyor sürekli tuvaletin var gıbı oluyor küçük tuvalete çok çıkıyosun.Vücutta yağ oranı fazla olduğu için daha çabuk doyuyorlarmış ve daha uzun süre tok kalıyorlarmış diye okumuştum. :) Şu an 36 +5 günlük gebeyim. Göbek deliğimin etrafında sancı var bir de çişim varmış gibi geliyor ama tuvalete gitsemde bir şey yok. Baskıdan mı kaynaklı?
Canım ne yaptın merak ettim doğum yaptın mı banada haber ver.Canım ben sezeryanlıyım. İkinci doğumumu normal istiyorum.. Az da kaldı. Ağrısı nasıl oluyor? Benim adet zamanımda çok sancılı geçiyor normalde. Ağrıdan çok korkuyorum. :) Bir de neden erken dönem doğumu başlattılar?
Allah rağzı olsunAllah bağışlasın
Canım bebiş geldimi banada yaz merakla bekliyorum.dogumdan sonra sende yazarsın belkı hıkayeni hayırlı haberlerini beklıyorumNeden bu kadar erken aldilar doguma.
Gozlerin aydin Allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah
Benimde adetler sancili olur acilde igne vurulurum oyle bir agri mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?