tebrik ederim maşallah.. böle kolay, normal doğum yapanlara imreniyorum.. Allah size ve yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin..
maşAllah...darısı başımıza...bebişinizle mutluluklar...
Allah bebeğinizle size bir ömür mutluluk huzur sağlık versin. Hamilelik sürecinde özel bir şey yaptın mı, yürüyüş, spor, aldığın kilolar vs. Yaptıklarınla ilgili birşeyler yazabilirsen belki bizlere de seninki gibi kolay doğumlar nasip olur. Teşekkürler ve sevgiler :)
çok sağolun, sizede inşallah. hamilelik sürecinde aşırı su içtim, suyum herzaman çok fazlaydı. biliyorsunuz su doğumu kolaylaştırıyor. günde yaklaşık 3 litre su içtim. ayrıca sürekli yürüdüm önceleri çok az yürüyordum ama 37. haftadan sonra hergün yürüdüm ve hergün pilates topuyla açma germe yaptım. sanırım bunlar açılmamın kolay olmasını sağladı. toplamda 12 kilo aldım. doğumdan sonrada sürekli emzirdiğim için çok yiyorum ama kilo veriyorum sürekli. Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Dedikleriniz inanın doğum yapmayan ve normal doğum isteyip çekinceleri olan hamileler için o kadar değerli ki. İnşallah tüm hamileler de sizin gibi bir nefeste kurtulur. :) Plates topunun üzerinde kegel egzersizi mi yaptınız yoksa daha farklı bişey mi. Onu da söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
faydalı olduysam ne mutlu bana. kusura bakmayın kızımdan dolayı fazla giremiyorum internete o yüzden geç cevap yazıyorum. Eğer yapınız uygunsa inanın bana normal doğum çok daha iyi. Doğumdan 10 dakika sonra odama çıkardılar beni hiç doğum yapmış gibi değildim inanın. Rabbim bir avazda kurtarır sizide inşallah. Hep dua ettim bu arada iyi bir doğum geçireyim diye. Allahıma çok şükür iyi geçti. Pilates topunun üzerine oturdum bacaklarımı iki yana açarak ileri geri sallandım sadece. başka hiçbirşey yapmadım ama bunu gün içerisinde çokça yaptım. kegel egzersizini bazen aklıma gelince oturduğum yerde yaptım ama çok az. pilates topunun çok faydasını gördüm gerçekten.
maşallah
,bize de kolay doğum nasip olur inşallah
Merhaba bende 40 haftam dolmasina ragmen hala doguramadim kizim cok nazli( umarim sorunsuz bir dogum olurda Allah hayirlisini nasip etsin herkese
Tebrik ederim canım :13:
Tüm şartlar elverişli olduktan sonra bende normal doğum isterim Allah kolaylık verir inşallah bi kaç video izledim çok zor görünüyor :18:
teşekkür ederim. aynen dediğin gibi eğer durumun müsaitse normal doğum yaparsın inşallah. bende doğumdan önce izlemiştim, sürekli doğum hikayeleri okudum ve normal doğum istememe rağmen o kadar çok korktumki. Özelliklede kesi ve dikiş kısmından çok korktum. İnan bana eğer doktoruna güveniyorsan ve yapında uygunsa korkulacak hiçbirşey yok. Bence normal doğumun en zor kısmı sancı. Sancıyı atlattıktan sonar bebek zaten kolayca kayıveriyorİnşallah rabbim gönlüne gore verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?