• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda benim de başıma geldi..

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
118
Diğer
yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var.okul sebebiyle 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz..bu seneye kadar hep yanına gidiordum.ama bu yıl hiç gidemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı..ve beni aldattığını öğrendim..o da bunu kabul etti..Hayatta hiçkimseye güvenim kalmadı..ve ben 1 ay sonra kpss ye giricem :( hayatım altüst oldu..öyle bir his ki bu..bu dünya kalleş, tek bildiğim bu artık..

canım üzülme. muhtemelen her şey yolunda gitseydi ömür boyu birlikte olacağınız şekilde birleştirecektiniz hayatınızı ve o seni evlendikten sonra aldatacaktı. daha çok üzülecektin o zaman, bence allahın sevgili kuluymuşsun da evlenmeden öcne görmüşsün iç yüzünü. bak yepyeni bir dönem başlayacakmış senin için, başkaları çıkar illa ki karşına sana gerçekten hak ettiğin değeri verecek birileri...hakkında hayırlısı olsun hiç üzme kendini kadir kıymet bilmeyen üçkağıt peşinde koşan erkekler için..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

cnm benim öncellikle üzüldüm geçmiş olsun allah sabır versin çok doğru söylüyorsun bu dünya kalleş ve kimseye güvenileceği yok insanı arkasından vuruveririr ya nasıl yaparlar böyle bir şeyi 5 yıllık bi ilişki söz konusu hiç mi saygın yok allah kimsenin başına vermesin

kalleş olan dünya değil ki,kalleş olan insanlarrrr.hep sevdiklerimizden darbe yeriz,hep kıyamadıklarımız kıyarrr bu böyle gelmiş böyle de gidecek sanırım.klasik olacak ama gerçekten sevseydi aldatmazdı.Rabbimden her zaman hayırlısını dilemek lazım.senn şuan yapacağın tek şey kpss'ye elinden geldiğince odaklanmak...değersiz birisine değer vermek çok değersiz inan kii.ben bunu anladım ama iş işten geçti:)

canım üzülme. muhtemelen her şey yolunda gitseydi ömür boyu birlikte olacağınız şekilde birleştirecektiniz hayatınızı ve o seni evlendikten sonra aldatacaktı. daha çok üzülecektin o zaman, bence allahın sevgili kuluymuşsun da evlenmeden öcne görmüşsün iç yüzünü. bak yepyeni bir dönem başlayacakmış senin için, başkaları çıkar illa ki karşına sana gerçekten hak ettiğin değeri verecek birileri...hakkında hayırlısı olsun hiç üzme kendini kadir kıymet bilmeyen üçkağıt peşinde koşan erkekler için..

teşekkür ederim cok doğru söylemişsinn..

cnm benim öncellikle üzüldüm geçmiş olsun allah sabır versin çok doğru söylüyorsun bu dünya kalleş ve kimseye güvenileceği yok insanı arkasından vuruveririr ya nasıl yaparlar böyle bir şeyi 5 yıllık bi ilişki söz konusu hiç mi saygın yok allah kimsenin başına vermesin

teşekkrler cnm ..evet Allah kimsenin başına vermesin..ben kendimden cok güvenrdm ona..beni nasıl uyuttu nasıl yaptı hala inanamıorum:(

kalleş olan dünya değil ki,kalleş olan insanlarrrr.hep sevdiklerimizden darbe yeriz,hep kıyamadıklarımız kıyarrr bu böyle gelmiş böyle de gidecek sanırım.klasik olacak ama gerçekten sevseydi aldatmazdı.Rabbimden her zaman hayırlısını dilemek lazım.senn şuan yapacağın tek şey kpss'ye elinden geldiğince odaklanmak...değersiz birisine değer vermek çok değersiz inan kii.ben bunu anladım ama iş işten geçti:)

evet haklısın cnm..hep en büyük acıyı en sevdklermizden görüoruz :( hayatımın en buyuk şokunu yaşadım..Rabbimden tek dileğim atanıp gtmek uzakalra..bu durumda çalışamıorum cok kötym ama..:( herkese tavsiyem,kmseye gözükapalı güvenmeyin..herkesten ehrseyi bekler oldum artık ..:(

5 sene birlikteyken hemde ona verdiğin senelere yazık olmuş... ne diyim Allah yardımcn olsn üzüldüm az bi zaman dğil ki...

tşk. ederm desteğiniz için..evet 5 koca yıl...maddi manevi öyle cok emek verdm ki..ama hepsi bi anda,sadece 1 dk. içinde berbat oldu..Kızlar kmseye körü körüne bağlanmayın,cok koyuyor insana...:(

insan yaşamadan anlamıyor kesinlikle.. kendine bile itiraf demeyeceğin bi ahlaksızlık yaptıkları..ama onlara inat ayakta duruyoruz,durmalıyız..
onlarsız da mutlu oluruz ah alan sonunda mutsuz olan kaybedek olan onlar hiç sıkmayın bence canınızı.. insan ne ekerse onu biçer

aklını basına al valla bu devırde erkeklere kafa yorup da sakın sınavını tehlıkeye atma salla gıtsın ya evlenseydın ne olacaktı böyle bırıyle.sakın üzülme şükret haline.

Aldatılmayan kadın var mı? Hiç aldatmadım diyen erkek bile bakışlarla aldatmıştır sevgilisini/eşini.Her kadın aldatılıyor canım hepimiz yaşadık üzme kendini desem fayda etmez biliyorum ama bak benim 1 yıl geçti nerdeyse şimdi o ağladığım günlere yanarım ben.

Back
X