Sonunda biraktim su lanetii !! :)

Tebrik ederim. Ben de hamileyken bırakmıştım ama dogumdan sonra geri başladım. Insallah siz başlamazsınız

Tebrik ediyorum seni fedakar guzel anne

Ne cok sigara icen hanim varmis :) Hic baslamamis olmak en guzeli galiba... Cocugunuzun sagligi icin hamileyken nasil birakiyorsaniz ileride ornek olmak acisindan da tekrar hic baslamayin insAllah.

Ah ah en büyük derdim sigarayı bırakamamak.ben de 2 hamileliğimde de 1 kez bile icmedim hatta emzirdigim ilk 6 ay da nerdeyse hiç icmedim sonra başladım tabi 2 yaşına kadar emzirdim ikisinde de 6 aydan sonra tek tük ictim.emzirmeyi bir bırakıyorum baya içmeye basliyorum.her ikisinde de bunu yapmayi nasıl başardım bilmiyorum yani yeniden başlamayı.tam bir aptallık.sakin sonradan başlama.b ir tane iceyim desen yine basliyorsun

Aman baslamayin.. 13 aylikti tekrar başladım öyle pişmanım ki.. şimdi 2. bebeği istiyorum ve birakamiyorum çok mutsuzum.. bebek çocuk varken içmek de çok kötü zaten.. hem görüyor hem kokuyorsunuz hem onunla olan vakitten caliyorsunuz.. aman başlamak yok emi:)

Hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım. Doğurunca içicem diyodum içtim bitane ilk gün... emzirirken tek tük içtim desem yeridir. Şimdi eski mod tam gaz devam.. şimdiki amacım kızımın yanında içmemek,daha hiç içerken görmedi beni umarım hiçte görmez.

Tebrikler, çok sevindim bebeğiniz için sigarayı bırakmanıza.
Ama geri dönmeyin bence o kadar sene sonra.
Çünkü benim annemde hamilelik ve emzirme sonrası geri dönmüş sigaraya, havalı da içerdi. Ben de ondan gizli paketten aşırıp elime alıp aynada annemin taklidini yaparak içmeye başladım. Ne yazık ki ilk rol modeller ebeveynler olduğu için sigara içmede çok etkisi oluyor.
Ben iki yıldır bıraktım içmiyorum. Kendim için bıraktım ama. Akciğer kanseri olmamak için, geceleri balgamlı öksürükten uyuyamadığım o rezil geceler için, kötü kokum için, dişimi ne kadar fırçalasam da ağzımda kalan o çamurlu tat için bıraktım.
Evladınız için geri de dönmeyin. Ne kadar tiryaki tanıdığım varsa annesi de tiryaki..
Benim annem benle de bırakamadı hala içer. En sevmediğim yanı annemin. İradesiz geliyor bana. Kendi başlama sebebim görüyorum annemi. Ondan görmesem bana o kadar havalı gelmeyecekti belki. Kendi içerken bana sakın sigaraya başlama demesi hiç etkili olmadı açıkçası, örnek olamadı bana.

tebrik ederim sızı bende hep derdım öğrendiğim gün bırakcam dıye başka şeyı ögrendım erken menopozu ama genede bıraktım gunde 1 paketten fazla ıcerdım

Hamile oldugumu anladim kizlar resmen bir haftadir her ictigimde o kadar kotu oluyodum ki eskisi gibi mutlu mutlu icemiyodum her bitabe yaktigimda esim ters ters bakiyodu en sonunnda eski konumdan blirsiniz bi et parcasi geldi ogun dustu sandim bebegim hastaneye giderken bile lanet olsun benim yuzumden benim yuzumden diye sayiklayarak gidiyodum Allaha sukur dusmemis ama dusmus olsaydi kendmi hic affetmicektm o anin sonunu yasamak istemedim kizlae ve ordan cikktigimdan beri daha icmedim esimde Allahin boyle bisey yapmasi gerekiyomus demekki diyo aynen oyle yoksa uslanmiyoruz o korkuyu rabbim yasatti bana

Tebrik ederim canim. Kucucuk bedenine zehiri vermek cok kotu birsey. Rahime dustugunu andan itibaren 2 yasina kadar hastaliklari kodlaniyormus. Annelerin her konuda dikkat etmesi gerekiyor. Bebek anne icin herseyden kiymetli onu dusunerek davranmali.

Ben birakali 8 yil oluyor. Bende cok seviyordum icmeyi. Fakat bagimlilik deyip kendinizi kandirmayin. Seviyorsunuz cünkü beyniniz bagimli. Yani söyle anlatayim bir kitapta okumustum mantikli geldi. Nikotin beyinden cok ama cok kisa süre mutluluk hormonu salgiliyor. Siz sigarayi söndürünce beyinin aklina geliyor. Yani beyin diyorki ha bak bu beni mutlu ediyor ben birdaha iceyim. Yani yok cok seviyorum yok stresim var bitince birakirim. Bunöar kendini kandirmacalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…