• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biraktim su lanetii !! :)

senbanask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
100
62
13
28
Ohh be nasil mutluyum anlatamam hamile oldugumu ogrendigimde 2 haftalik hamileydim ogrendigimden bu yana gunde 3 tane ictim suan 3.haftam oldu ve iki gundur icilen ortamda bile durmuyorum bunu basarabildim ya baska bisey istemiyorum cocugum icimde saglikli dumansiz iki gundur yasiyo bu super bisey hep ogrendigim gun birakicam diyoduk ilk bi hafta yapamadim bi anda olmadi azaltarak yaptim kizlar

Hayırlı olsun :) gün gün neler hissettiğini nasıl geçtiğini de yazarsan ne güzel olur. Zorlanmıyor musun? Canın sigara istediğinde falan nasıl geçiştiriyorsun durumu? Bir de maşallah kondurayım buraya tabi eksik kalmasın. :nazar:

Tebrik ederimmm.
İnşallah iradeni korursun.
Ben de bıraktım ama sanırım kafamda bitmedi ki emzirme bitince geri başlayacağım diye daha doğurmadan gün sayıyorum ne naaalet bağımlıymışım.

Ohh be nasil mutluyum anlatamam hamile oldugumu ogrendigimde 2 haftalik hamileydim ogrendigimden bu yana gunde 3 tane ictim suan 3.haftam oldu ve iki gundur icilen ortamda bile durmuyorum bunu basarabildim ya baska bisey istemiyorum cocugum icimde saglikli dumansiz iki gundur yasiyo bu super bisey hep ogrendigim gun birakicam diyoduk ilk bi hafta yapamadim bi anda olmadi azaltarak yaptim kizlar
Darısı başıma :KK14::kahve::KK14:

Tebrik ederimmm.
İnşallah iradeni korursun.
Ben de bıraktım ama sanırım kafamda bitmedi ki emzirme bitince geri başlayacağım diye daha doğurmadan gün sayıyorum ne naaalet bağımlıymışım.
ayyyyy ex slim yazısını okuyunca anladım konun vardı bir ara sigara bırakmayla ilgili. O zamandan beri hiç içmedin mi maşallah. Ama hala canın mı istiyor ya :( O kadar uzun süre içmemişsin başlamazsın belki.

bende ogrendigim gun biraktim benim zevkimden daha onemli bebegim

ayyyyy ex slim yazısını okuyunca anladım konun vardı bir ara sigara bırakmayla ilgili. O zamandan beri hiç içmedin mi maşallah. Ama hala canın mı istiyor ya :KK43: O kadar uzun süre içmemişsin başlamazsın belki.

2 ya da 3 kaçamağım oldu ters anımda.
4 5 aydır fırt bile çekmedim.
Niyetim koca 1 sene daha içmeyip geri başlamak işte :D
Ama ben içmeyi seviyorum cidden hani bağımlılık meselesi değil, örnek veriyorum patates püresini çok seversin ya, yemeden de durursun ama seversin. Öyle bir şey.
Eşim de ikinci çocuğu yaparız sen başlamadan yalan olur o iş diyor :KK70:

Hayırlı olsun :) gün gün neler hissettiğini nasıl geçtiğini de yazarsan ne güzel olur. Zorlanmıyor musun? Canın sigara istediğinde falan nasıl geçiştiriyorsun durumu? Bir de maşallah kondurayım buraya tabi eksik kalmasın. :nazar:

Danino yiyorum findik yiyorum su iciyorum iki gundur bu sekilde ilk gun kafayi yedin yerimde oturamiyodum bu aksam biraz daha iyiyim ama biliyorum bi hafta icmesem dahada gelmez aklima ve cok mutluyum hamile oldugumu simdi hissettim bi hafta bile bile ictigime bile pismanim ama evladim affetsin bi anda birakamadim

2 ya da 3 kaçamağım oldu ters anımda.
4 5 aydır fırt bile çekmedim.
Niyetim koca 1 sene daha içmeyip geri başlamak işte :KK70:
Ama ben içmeyi seviyorum cidden hani bağımlılık meselesi değil, örnek veriyorum patates püresini çok seversin ya, yemeden de durursun ama seversin. Öyle bir şey.
Eşim de ikinci çocuğu yaparız sen başlamadan yalan olur o iş diyor :KK70:

Emzirme isim bitsin bende baslarim adim gibi biliyorum :halay:

Back
X