Tatlım ben de geçen yaz senin durumundaydım.
Bitti dedik beraber ve inan ki ciddi ciddi öleceğimi düşündüm o an.
Şimdi de gözlerim doluyor bunları yazarken.
Kalbim sıkışmıştı gerçekten. Yani bu büyük acıyı fiziksel anlamda da yaşıyorsun.
Sonuçta üzüntüler sağlığımızı da etkiliyor malesef.
Yaşayan ölüydüm, beni resmen yaşarken mezara soktu o.
Beni öldürdü. mafoldumben
Ama en büyük şansım tam o esnada yaz okuluna başlamam olmuştu.
Kafam dağıldı, arkadaşım yanımdaydı, yeni insanlar tanıyordum vs.
Çok yardımı oldu bunların. En önemli kısım yapayalnız kalmamak.
Yoksa kötü olur.
Aylar geçtikçe daha da iyi oldum.
Sen de iyi olacaksın. Sadece şimdiyi en hafif hasarla atlatmaya çalışmalısın.
Çok hırpalama kendini.
Ve lütfen antidepresan kullanma. Etrafındaki insanların sevgisiyle halletmeye çalış eğer öyle bir imkanın varsa.
Acın geçecektir emin ol.
Sadece çok sabretmek ve zaman gerek. :teselli:
saol canım calısıorum aksama kadar saat 18:30 paydos. burdakilerle hep iyi olmaya calısıcam mecbur. birde antidepresan düsünüodum ama vazmı gecmeliyim bilmiorm. sen yemek yiebiliomuydun zorla yiorum kusucak gibi oluorm. zaten zayıfım ondan korkuorum. gece hep uyandım hep
canım, 1 yıl önce aşk acısından öleceğimi sanıyordum. bu bir yılı yuvarlama söylemiyorum, tam da bu günlerdi geçen sene. detayları kendi başlığımda uzun uzun yazmıştım, o yüzden burda kısaca sana umut olsun diye yazıyorum: çok seviyordum, sevildiğimi sanıyordum, her şey güzelken birden benden uzaklaştı,ayrılığın kapıda olduğunu anladım, biteceği günü beklemeye başladım ve gitti bir gün. hayat bomboştu artık. yemiyor, içmiyor, gülmüyordum. işyerine her gün kıpkırmızı gözlerle geliyor, odama kapanıyor, rezilliğimi kimselere fark ettirmeden çalışmaya çalışıyordum. onu asla unutamam sanıyordum, onsuz gelecek anlamsız geliyordu. bir yandan da bana söylediği aşk namelerine o kadar inanmıştım ki neden niçin diye kendimle kavga ediyordum gece gündüz. oysa ki cevap çok basitti, o sözler, yeminler hepsi klasik erkek yalanlarıydı, bugün bana yarın da bir diğerine rahatça söyleyebilceği. ama tabi o günlerde gözün de kalbin de kör oluyor. neyse yine uzattım. gidişinden bir zaman sonra kendimi işe güce verdim, acım hafifledi, sonra acım bitti ve sonra da yepyeni bir hayat başladı. sana tavsiyem unutmak için şu an bu kadar endişe etme. o kadar yeni ki elbette acı çekeceksin. ama sırf ailesi istiyor diye senden vazgeçecek kadar kişiliksiz birinin gitmesinin senin için şans olduğunu düşün. kendine biraz zaman tanı, acıdan korkma ve sonrasında kendine yeni uğraşlar, ilgi alanları bularak, hayata dön. onu ve ona ait her şeyi sil. kimsenin senden daha değerli olmadığını, kaybedenin o olduğunu düşün ve hayata sımsıkı tutun. geçecek, unutacaksın, iyi olacaksın.
Antidepresan almamaya çalış bence.
Bak ne güzel çalışıyormuşsun.
Ben ilk birkaç gün yemek yiyemedim. Çok az zar zor yedim bir şeyler.
Sonra yaz okulunda çok iyiydim.
Ardından yine başladı sıkıntılar. Geceler geçmek bilmiyordu özellikle ama hap kullanmadım yine de.
Fiziksel anlamda da kasılmalarım oluyordu oysa ki.
Eğer abartırsan Allah korusun panik atak olursun.
Dikkat et kendine.
Bence daha da iyi olacaksın.
Ben o kadar kötü bir duruma gelmiştim ki artık annem de ağlamaya başladı.
Sana bir şey olursa ben naparım diye.((
Allah sabır versin. Umarım benimki gibi uzun sürmez.
Şimdilik yaşadığın her şey yemek yiyememe gibi durumlar çok normal.
kabullensemde sonra yumusuorum acıorum sanki ailesiyle öyleyken ben onu bıraktım sanki benim tek suclu simdi de böle gelio bana .. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?