- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi CakmaKleopatra
-
benim mezhebim onlara uymadı
bela okumıcam okumıcam işte okumıcam
ama tek isteğim o benim yerimde olsaydı
keşkesenağlama
ah be güzelim hani barismistiniz hersey yolunda gidiyordu ne cok sevinmistim senin adina
ama böylesi senin hakkinda daha hayirliymis böyle düsün canim
rabbim bundan sonra iyi insanlara cattirsin seni
askinin arkasinda duramayan anasinin sözünden cikamayan bir adamdan insana hayir gelmez
o sana bile sahip cikamazken ilerde dogacak cocuklariniza nasil babalik yapabilir söylermisin
evet evet böylesi senin icin en iyisi arkadasim sende böyle düsün zaman her seyin ilacidir ne acilar unutulmadiki buda unutulmasin sevgiyle kal
Icinde yerini bilmedigin biryerler , susuzluktan yanmissin gibi coook aciyor biliyorum ama kurtulmussun o korkak erkekten sukret .
Hayatta sevgisine sahip cikacak kadar cesur olamayan bir erkek sana gelecekte daha cok acilar verirdi .
Ayrilma sebebiniz olan o fark senin icin de gecerliyken , sen buna ragmen yine de bir baslangica cesaret edebilmisken o bunu yapamiyorsa korkaktir . Senin kadar bile cesur olmayan bir erkekle sen zaten yapamazdin sanirim .
Biliyorum sevgi ´´bit ´´ dedigin anda bitmez ama inan bitmeye baslar .Tipki gunesle karlarin erimeye baslamasi gibi
.Biraz zaman alsa da birgun sende bugun oldugun bu hali dusununce guleceksin ´´ne salakmisim ´´ deyip ...
´´Asla yapamam ´´deme , tecrubeyle sabit :))) bisey biliyoruz da konusuyoruz degil mi :)))
KEske senin icin yapabilecegimiz birseyler olsa bu dayanilmaz acini paylasabilsek mesela ...Mumkun degil ne yazik... Gerci biz seni buradan yanlis tanimadiysak , senin birsey yapabilmek icin kimseye ihtiyacin da yok a.s.
Sevgiler ...a.s.
ayşe ağlattın beni çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama
:mymeka: ağlama yaaa
ay keşke yollamasaydım yaa
bak benide ağlattın beee:çok üzgünüm:
Ben buraya yeni üye olduğum için konunu tam bilmiyorum anladığım kadarıyla çok emek vermiş çok fedakarlık yaptığın biriymiş.Sen vermişsin hep o durmuş.Bak canım acın çok taze arkadaslarının dedği gbi ZAMAN ZAMAN ZAMAN.Bence ben onun için bunu yapım şunu yapım diye düşünüp kendi yapıklarını düşüneceğine
onun köü yönlerini görmeye calış.İnanki bu unuman için snana yardımcı olacakır.Ben böyle yaptım zmnla geciyor.Şöyle silkelen kendine gel ve erafındaki baska güzellikleri gör canım benima.s.Şeniz
üzüldüm
senin için değil
senin sevginin kıymetini bilemeyene üzüldüm seni kaybettiği için üzüldüm
sen üzülme
bırak zamana
bırak o pişman olsun
gururundan sebep sana söyleyemese de....
inşallah pişman olur inşallah
aklıma şu geliyo eskiden olsa şimdiye kadar 30 kere arardım aramadım
aramamı bekliyo vazgeçemeyeceğimi düşünüyo
çok sevdiğimi bildiği için sevgimi kullanıyo aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?