• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bitti..

Sagolun güzel dilekleriniz için.. tayin işi olana kadar Ankara'dayım . Ailem yanımda hep beraberiz . Ve ben kendime önümüzdeki bir yıl için hedefler koydum. Umarım hepsini gerceklestirebilirm. Sizinde başınızı sisirdim. Kusuruma bakmayın. Belki bi gün bi yerlerde tanışırız. Bu sayfayı kapatıyorum .. inşallah güzel merhametli yureklerde misafir olurum bundan sonra.

Kendinize iyi bakın ..

Ilk baslarda kurtulduğunuz icin sevinirisiniz sonradan basklari gibi pismanlik yasamazsiniz umarim zaman herseyin ilaci bence bosanan hic kimse mutlu olrak bosanmaz mutlaka bir hüzün olur erkeklere daha kolay atlatir onlarin özgürlük alani geniş istedigi zaman birini bulur ve keyif yapar olan kadına olur bide çocuk varsa

Çok sevindim canım senin adına, konularını takip ediyordum, keyfine bak bundan sonra, şundan da adım gibi eminim eşek gibi pişman olup dönecek eşin.

Rabbim sabrının,evladın icin dik duruşunun yaşadığın kalp kırıklığının mükâfatını bundan sonra yaşadığın her dakikada karşına çıkarsın.. Mazlumun ettiği tek bir ahın bile Allah katında büyük yeri vardır inşallah. Hep çok mutlu,sağlıklı olun yeni hayatınızda başarılar güçlü anne ve ona bu gücü veren güzel evladı..

İyi geceler ..

Boşandık bugün .. bitti.. 5 dakika bile sürmedi sanırım.. öncesinde konuştuk. Bana hayatında biri mı var çok mutlusun yüzün artık hep gülüyor dedi. Sadece güldüm.. 10 dakika sonra tekrar sordu.. şuan yok ama ilerisini bilemeyiz dedim. Gerekçeli kararın yazılmasının ardından eski soyismime kavuşuyorum inşallah.

Hic aglamadim gülüyorum aksine.. bazen kötü görünen şeyler aslında mutluluğa giden en kestirme yolmuş arkadaşlar.. siz güçlü olmayı isteyince herşey oluyormuş..

Sevgiyle kalın
Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah yolunuzu acik etsin.

Tebrik ederim Eylülüm çok mutlu olasın seni hakeden yürekli insanlarla birlikte

Eski konularını da okudum. Emin ol hayatının hiç bir döneminde "keşke" diyeceğin hiç bir şey yok.
Bunun huzuruyla çok mutlu günler seni bekliyor.
Sakın arkana bakma önce kendin için sonra evlandın için doya doya yaşa.

Ilk baslarda kurtulduğunuz icin sevinirisiniz sonradan basklari gibi pismanlik yasamazsiniz umarim zaman herseyin ilaci bence bosanan hic kimse mutlu olrak bosanmaz mutlaka bir hüzün olur erkeklere daha kolay atlatir onlarin özgürlük alani geniş istedigi zaman birini bulur ve keyif yapar olan kadına olur bide çocuk varsa

Yani?
Evli kalmak istemeyen bir kocadan boşanmamak için dirense miydi?

Gozun aydin eylulcum o adamdan kurtuldun . Naptiniz acaba diye düşünüyordum. Başlamış yalnız şimdiden kıskanmaya. Niye mutlusun diye hesap sormuş bir de. Ağlayıp bırakma beni diye yalvarcaksin sandı heralde. Çok sevindim böyle dik durduğuna.

İyi geceler ..

Boşandık bugün .. bitti.. 5 dakika bile sürmedi sanırım.. öncesinde konuştuk. Bana hayatında biri mı var çok mutlusun yüzün artık hep gülüyor dedi. Sadece güldüm.. 10 dakika sonra tekrar sordu.. şuan yok ama ilerisini bilemeyiz dedim. Gerekçeli kararın yazılmasının ardından eski soyismime kavuşuyorum inşallah.

Hic aglamadim gülüyorum aksine.. bazen kötü görünen şeyler aslında mutluluğa giden en kestirme yolmuş arkadaşlar.. siz güçlü olmayı isteyince herşey oluyormuş..

Sevgiyle kalın

İyi geceler ..

Sevgiyle kalın
Bende 1 hafta önce boşandım mahkeme günü yüzüm hep güldü güçlü durmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırız

Abi niye mutlusun ne ya. Mutluluk icin sebebe mi ihtiyac olmalı. Mutsuza sorulur niye mutsuzsun diye. Mutsuz görmek istemis ama aradigini bulamamis. Mercimek beyinli ve yürekli adam. Bulduğu kıytirik onu bıraktığında (sen yok desen de), piyasasi umdugu gibi cikmadiginda gorcez biz onu.

Kızlar tayinim çıktı cok şükür. Dün çıktı ama ilişiğimi kesemedim. Salı gününe kaldı. Sonunda tamamen gidiyorum inşallah. Size de haber vereyim istedim. Başından sonuna kadar yanımda olan herkese teşekkürler.. mutluluklar
Sende mutlu ol inşallah Yen'i hayatında canım evladınla birlikte..

Back
X