• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bitti

Bebek ikimizinde istediği bir bebekti. Planlıydı. Ancak kendisi bebeğe kayan ilgiyi bile kıskandı sanırım. En azından bana hissettirdiği buydu. O kadar iyi oynadı ki özellikle kendi memleketine gelene kadar. Kendisi 33 yaşında bense 27. Bana memleketine gelince tayt giyme, elbise giyme aman ailemin yanında konuşurken valla deme (ailesi muhafazakar geçinen ama babası bana bebeği yanımda emzir diyen, 6. Evliliğini yapmaya dolanan biri işlerine göre yani) günah diyen. Alkol alan bunu gizleyen çift karakterli biri. Aileden uzak yaşarken giyimime, konuşmama vs. Karışmayan gayet çağdaş biriydi ama değilmiş.

Adam hasta manyak zaten, bunlar ailece hasta bence. kaçın kurtulun böyle bir adamdan bir halt olmaz büyüyünce bebeği de döver bu ayı

Adam hasta manyak zaten, bunlar ailece hasta bence. kaçın kurtulun böyle bir adamdan bir halt olmaz büyüyünce bebeği de döver bu ayı
Beni de ürküttü bir valla. Konu sahibi çok bile dayanmış.
Ailecek bir tuhaflar yani.
Kınamak istemiyorum da çok mu arıyorlar acaba böylelerini? :olamaz: Yani adamda yok yok, hepsi mi tek bir bünyede toplanır? Toplanmış valla.
Dikkat edin kendinize konu sahibi. Adam polismiş, silahı falan vardır, aman diyeyim.

İyi geceler herkese. Yıllar sonra boşanmak için konu açmakta varmış nasipte. Öncelikle çok uzatmadan direkt anlatmaya başlayayım. 3.5 yıllık evliyim, dünyalar tatlısı da bir bebeğim var. Eşimi çok severek evlendim ama onun açısından aşk evliliği değildi pek fazla. Sanırım benim sadakatime ve aşırı olan sevgime kayıtsız kalamadı sadece. Kendisinden bahsedecek olursam. Yürüyen ego. Sürekli psikolojik,sosyal,ekonomik baskı yapan birisi. Takıntıları var, çocuk bana benziyor diye yemeği terkeden birisi mesela böyle söyleyeyim siz anlayın :) her fırsatta ailemi aramakla tehdit edip zaman zaman arayıp kızınızı alın demişliği bile var.

Kendisi polis bu arada. En son hakaret,şiddetten hakkında şikayette bulundum. Soruşturma vs. Geçirdi. için yeniden diye geldi ve son kez her şeye rağmen elimden geleni yaptım diyebilmek için bebeğime tekrar denedim. Ama bugün yine olmayacağını anladım. Kendisi bana sinir krizleri geçirten, lohusa iken 2. Dilim ekmek yiyorsun kilona dikkat et diyen, tartışmalarımızda bebek sana benziyor görmek istemiyorum diyen birisi.

Kendisiyle Doğu görevinde iken sorun yok gibiydi ama beni hep manipüle ettiğinden tabii ses çıkardığım an kapıyı gösterirdi. Tayin çıktı ve memleketine geldik, yıllarca ailesiyle görüşmeyen adam bir den aileci oldu 2-3 günde sürekli görüşmek istemeye ve bana sormadan emrivaki gelecekler demeye başladı. Şu an kalbim aşırı sıkışıyor ve nefes alamıyorum. Ama çokta mutluyum kurtuluyorum bu cehennemden bebeğim için bazen üzülüyorum ama kalmaya devam etsem de zaten sağlığımdan olup bebeğime yine faydasız olucam. Topladım eşyalarımı beni aileme bırakacak. Çok şükür ailem arkamda ve destekçim. Maddi kaygım yok şükür. Üniversite mezunuyum ve işim hazır gibi bir şey çalışmak istesem.

Başınızı şişirdim gece gece kusura bakmayın. Sanırım bebeğim için böylesinin daha hayırlı olduğunu duymaya ihtiyacım var. Sadece onun için vicdan yapıyorum. Okuyan herkese teşekkürler.
İnşallah ileriki yaşamınızda hayatınızda çocuğunuzla daha mutlu olursunuz. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻🌹

Siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız...İçiniz çok rahat olsun🙏🏻Evladınıza, hem huzurlu bir ortamda yaşama hakkını verdiniz, hem de huzurlu bir annesi olacak inşallah💕Allah yolunuzu açık etsin

Bebeğiniz adına cok sevındım, çocuklar küçükken yaşadıklarını asla unutmuyor bilinçaltına öyle işliyor ki özellikle kızlar ileride o korkunc baba figürüne benzer eşler bulup koca diye biliyorlar ve aynı kaderi yaşıyorlar :( siz kızınızı kurtarmıssınız. Cok mutlu olacaksınız hissediyorum bile 😍

Edit: kız yazdım ama bilmiyorum belki oğlunuz var, erkekler de babadan ne görürse ileride öyle olurmus çoğu zaman, kendi kardeşimde göruyorum babam anneme nasıl davrandıysa bız kucukken kardesım de simdi öyle bana ve anneme karşı. Öfke kontrolü tedavisine bile gitti kurtulmak ıcın bu huylardan. Çocuğunuzun geleceğini, hayatını Kurtarmıssınız. Siz cok cesur ve iyi bir annesiniz❤️

Ayyy yukarıdaki mesajınızı gördüm de...
Kayınpederinizin "tuhaf" davranışları karşısında sesini çıkarmaması bile yeterli bir sebep bence. Ne demek yanımda emzir? :KK57::KK57:

Yaa evime gelip oğluna Tv den kadınları gösterip of ne güzel karılar dimi diyen sapığın teki. Oğluna söylediğimde ne yani sapık mı benim babam diyor ki evet sapık kabul etmeselerde..

Kısacık yazınızdan anladığım eşiniz narsist.13 sene geçirdim narsistle, binlerce kilometreden tanırım kendisini. Uğraşmaya değmez, salın gitsin. Yavrunuzla size musmutlu bir hayat diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun🥰

Siz ne iş yapıyorsunuz ? Yani bir mesleğiniz çalışacağınız bir durum varsa çalışın demek istiyorum. O adama muhtaç değilsiniz. Asla geri dönmeyin.
Ben finansçıyım. Çalışmak istesem çalışabilirim ki bebeğim için ve kendim için geleceğimiz için çalışıcam kesinlikle. Bu ilk değil ama sondu. Burdan geri dönüşü yok artık.

Kesinlikle, o kadar çiğ zihniyetleri var ki. Ailesini nikahtan sonra gördüm benim şehrimde tanışıp evlendik. İş işten geçmişti. Bu evlilikten tek kârım bebeğim oldu çok şükür.

Beni de ürküttü bir valla. Konu sahibi çok bile dayanmış.
Ailecek bir tuhaflar yani.
Kınamak istemiyorum da çok mu arıyorlar acaba böylelerini? :olamaz: Yani adamda yok yok, hepsi mi tek bir bünyede toplanır? Toplanmış valla.
Dikkat edin kendinize konu sahibi. Adam polismiş, silahı falan vardır, aman diyeyim.
Hiç bir şey yapamaz, sanmıyorum. O kadar korkak ki. Ayrıca silahı da yok el koyuldu. Ablasının bana, şiddete karşı susmamı söyleyip o zaten polis ona bir şey olmaz ki demesine karşılık gidip şikayet edince sağolsun savcılık el koydu. İdari soruşturma geçirdi bir daha ki şikayette meslekten atılacağı söylendi. Zaten farklı şehirlerde olacağız parasına kıyıpta gelemez bebeğini bile görmeye.

Siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız...İçiniz çok rahat olsun🙏🏻Evladınıza, hem huzurlu bir ortamda yaşama hakkını verdiniz, hem de huzurlu bir annesi olacak inşallah💕Allah yolunuzu açık etsin
Bunları duymak güçlü ve iyi hissettiriyor. Eminim geçecek ve ben geriye dönüp iyi ki diyeceğim verdiğim karardan ötürü.

Bebeğiniz adına cok sevındım, çocuklar küçükken yaşadıklarını asla unutmuyor bilinçaltına öyle işliyor ki özellikle kızlar ileride o korkunc baba figürüne benzer eşler bulup koca diye biliyorlar ve aynı kaderi yaşıyorlar :KK43: siz kızınızı kurtarmıssınız. Cok mutlu olacaksınız hissediyorum bile 😍

Edit: kız yazdım ama bilmiyorum belki oğlunuz var, erkekler de babadan ne görürse ileride öyle olurmus çoğu zaman, kendi kardeşimde göruyorum babam anneme nasıl davrandıysa bız kucukken kardesım de simdi öyle bana ve anneme karşı. Öfke kontrolü tedavisine bile gitti kurtulmak ıcın bu huylardan. Çocuğunuzun geleceğini, hayatını Kurtarmıssınız. Siz cok cesur ve iyi bir annesiniz❤️

oğlum var evet 😊 evet maalesef çocuklar aileden ne görürse doğru o sanıyorlar ve ileri ki zamanlarda davranışları o yönde şekilleniyor. İnşAllah iyi insanlarla karşılarız hepimiz ve her şey daha güzel olur 🤲

İyi geceler herkese. Yıllar sonra boşanmak için konu açmakta varmış nasipte. Öncelikle çok uzatmadan direkt anlatmaya başlayayım. 3.5 yıllık evliyim, dünyalar tatlısı da bir bebeğim var. Eşimi çok severek evlendim ama onun açısından aşk evliliği değildi pek fazla. Sanırım benim sadakatime ve aşırı olan sevgime kayıtsız kalamadı sadece. Kendisinden bahsedecek olursam. Yürüyen ego. Sürekli psikolojik,sosyal,ekonomik baskı yapan birisi. Takıntıları var, çocuk bana benziyor diye yemeği terkeden birisi mesela böyle söyleyeyim siz anlayın :) her fırsatta ailemi aramakla tehdit edip zaman zaman arayıp kızınızı alın demişliği bile var.

Kendisi polis bu arada. En son hakaret,şiddetten hakkında şikayette bulundum. Soruşturma vs. Geçirdi. için yeniden diye geldi ve son kez her şeye rağmen elimden geleni yaptım diyebilmek için bebeğime tekrar denedim. Ama bugün yine olmayacağını anladım. Kendisi bana sinir krizleri geçirten, lohusa iken 2. Dilim ekmek yiyorsun kilona dikkat et diyen, tartışmalarımızda bebek sana benziyor görmek istemiyorum diyen birisi.

Kendisiyle Doğu görevinde iken sorun yok gibiydi ama beni hep manipüle ettiğinden tabii ses çıkardığım an kapıyı gösterirdi. Tayin çıktı ve memleketine geldik, yıllarca ailesiyle görüşmeyen adam bir den aileci oldu 2-3 günde sürekli görüşmek istemeye ve bana sormadan emrivaki gelecekler demeye başladı. Şu an kalbim aşırı sıkışıyor ve nefes alamıyorum. Ama çokta mutluyum kurtuluyorum bu cehennemden bebeğim için bazen üzülüyorum ama kalmaya devam etsem de zaten sağlığımdan olup bebeğime yine faydasız olucam. Topladım eşyalarımı beni aileme bırakacak. Çok şükür ailem arkamda ve destekçim. Maddi kaygım yok şükür. Üniversite mezunuyum ve işim hazır gibi bir şey çalışmak istesem.

Başınızı şişirdim gece gece kusura bakmayın. Sanırım bebeğim için böylesinin daha hayırlı olduğunu duymaya ihtiyacım var. Sadece onun için vicdan yapıyorum. Okuyan herkese teşekkürler.
Size şöyle kocaman sımsıkı sarılmak isterdim. herşey çok daha iyi olacak allahın izniyle. Kalsaydın, seni başta psikolojik olarak yitip bitirecekti ve bebeğine en başta manevi olarak yetecek bir anne bırakmayacaktı muhtemelen. Zordur, hiiç kolay değildir terkedilmeyi haketmiş birini bile terketmek, evden ayrılmak vs ama daha güçlü, daha sağlam yürüyeceksiniz inşaallah

Kısacık yazınızdan anladığım eşiniz narsist.13 sene geçirdim narsistle, binlerce kilometreden tanırım kendisini. Uğraşmaya değmez, salın gitsin. Yavrunuzla size musmutlu bir hayat diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun🥰
Çekmeyen bilemez gerçekten çok zor. Teşekkür ederim. Amin inşAllah🤲

Hiç bir şey yapamaz, sanmıyorum. O kadar korkak ki. Ayrıca silahı da yok el koyuldu. Ablasının bana, şiddete karşı susmamı söyleyip o zaten polis ona bir şey olmaz ki demesine karşılık gidip şikayet edince sağolsun savcılık el koydu. İdari soruşturma geçirdi bir daha ki şikayette meslekten atılacağı söylendi. Zaten farklı şehirlerde olacağız parasına kıyıpta gelemez bebeğini bile görmeye.
Bir avazda biter her şey umarım.
Çok fena anlattıklarınız. Nasıl durdunuz bunca zaman ya? :olamaz: Her mesajınız apayrı, uç, kabul edilemez şeyleri barındırıyor.

Ailenizin yanına sağ salim ulaştığınızda bizi de haberdar edin lütfen. Sağı solu belli olmaz o adamın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yavrunuzla birlikte çok güzel bir hayatınız olsun bundan sonra

Bu adama, bu aileye dönmezsiniz değil mi? Lütfen dönmeyin. Dönerseniz de bebeğim için demeyin lütfen. Şu ana kadar siz haklısınız, dönerseniz en büyük suçlu sizsiniz.
Mus mutlu günler görün yavrunuzla 💕

Back
X