Sonunda bitti

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Eşimle kendi işimizi kurmaya karar vermiştik ve bundan 1 sene önce bir lokanta açtık başımıza geleceklerden habersiz.Allah,hayatımın en stresli bır senesiydi.Çocuklarla beraber süründük oralarda.Ne hafta sonlarımız oldu,ne tatillerimiz,ne bayramlarımız,ne dinlenmeye hakkımız.Hastalıktan ölsekte gittik yine çalıştık.Ama farkettikki bu böyle gitmez.Hayatta daha önemli şeyler var.Ne aile hayatımız kalmıştı,ne sosyal hayatımız,ne çocuklarımızla ilgilenebildik,ne eşimle birbirimizle.
İşte neyseki pazartesi günü kapattık.Maalesef satamadık ama kurtulduk ya,vallahı gözümüzde para yok.Allah;ım eskı huzurumuzu mutluluğumuzu geri verir inşallah.
Veeee en güzeli dün Türkiye'ye geldik ailemizin yanına.Şu an Türkiye'den yazıyorum ve daha 18 gün buradayız.Şu an çok mutluyum.İnsallah burada bütün stresimizi atar döneriz Almanya'ya evimize.

Canim benim yasadigin problemeri biliyorum, cok dertlestik seninlekaydirigubbakcemile5

Iyi yapmissiniz insallah bundan sonra evinde yuvanda aradigin özledigin mutlulugu bulursun gülüm!!Şeniz

Almanyada ekmek aslanin agzinda degil midesinde artik, allah yardimcimiz olsun! :Saruboceq:

Kendine iyi bak güzelim, eger görüsemessek simdiden öpüyorum ve bayramini en icten dileklerime kutluyorum Şeniz

türkiyeye hoş geldin canım.allah hakkınızda hayırlısını versin.umarım bundan sonra herşey gönlünce olur...

herşeyin hayırlısı olsun canım

Hakkınızda hayırlısı olsun .Herşey zamanla rayına oturur inşallah.Türkiyeye de hoş geldiniz,bayramınızı da şimdiden kutluyorum...

Teşekkürler arkadaşlar.Hoşgeldiniz diyen
arkadaşlar hoşbulduk dıyorum.
İnşallah hayırlısı olur bundan sonra herşey.
İnanırmısınız,bugün hemen sevınçten meslek
kısmını değiştirdim.Artık orada esnaf serbest
girişimci görmek istemiyordum.Aman insanın
evi gibisi yok.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki bir de bizim başımızda var eşimin daha doğrusu
ama bırakamıyor çünkü büyüdükçe büyüdü

en guzelını yapmıssınız canım hayat okdar hızlıkı bu karkaşada hayatı kaçırıyoruz fazlasına gerek yok ahhhh bıde eşim benım sözümüğ dınlese yenı hayatında mutluluklar dılıyorum

Konu çok eski ama okurken iyi güldüm.Çünkü bende 3 sene hiç alakam olmayan bir iş üzerine dükkan işelttim.Stresten ölmek üzereyken 6 ay önce devrettim.Dükkanda çalan müzikleri bugün bile duysam acayip midem bulanıyor.Nasıl sıktıysam kendimi , kendime gelemiyorum :27:

Konu çok eski ama okurken iyi güldüm.Çünkü bende 3 sene hiç alakam olmayan bir iş üzerine dükkan işelttim.Stresten ölmek üzereyken 6 ay önce devrettim.Dükkanda çalan müzikleri bugün bile duysam acayip midem bulanıyor.Nasıl sıktıysam kendimi , kendime gelemiyorum :27:

aaaaaaben bu konuyu actigimi tamamiyle unutmusum.:1:evet hayatimin en kötü dönemiydi diyebilirim.
sende kurtulmussun sükürler olsun.gözün aydin vallahi

Back
X