- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Sen mutlu ol canım da gerisi teferruat inan...Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. Güzel temennin için de Allah razı olsun. İlk mesajından ayrılamayacığını anlamıştım demişsin oysa ki ben ne kadar da emindim kendimden!!! Karşıdan bu kadar açık ve net bir şekilde yapamayacağımın anlaşılması kendimi çıplak hissettirdi. Demek ki; o da senin gibi farkındaydı kendisinden ayrılamayacığımın. Belki de bunu bildiği için peşimden geliyormuş gibi yaptı, boşa kürek cekmediginden emin olduğu için. Bu tespiti yapman bende yeni soru işaretlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Kararlı olduğumu görse barışmak için hiçbir şey yapmayacak mıydı???
Farklı şehirler, farklı insanlar; ama yaşananlar aynı. Beni en çok şaşırtan da bu... Elinde kalan o boşluğu inşallah en kısa zamanda mutlulukla doldurursun...
Not: Anlatımımı beğendiğini dile getirmişsin, çok teşekkürler... Aldığım öğretmenlik eğitiminin etkisi olsa gerek. Kitap yazabilecek kadar yetenekli olduğumu düşünmüyorum; ama dediğin gibi rahatlamak için yazmak iyi bir fikir...
Çok teşekkür ederim canım benim... Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden onlara her zaman çok ihtiyacımız olacak, sanırım bu dualar sayesinde ayakta kalabiliyoruz.
Ayrılık kararını aldığım ilk andan itibaren senin gibi güçlü durabilen arkadaşlarım geldi aklıma. Ben de yapabilirim dedim. Ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayınca anladım. Daha önce de ayrılığın eşiğine gelmiştik; ama bu kararı alan hep o olmuştu. Bu kez ben ayrılıyordum, güçlü durmaya çalışıyordum; ama kendimi suçlu da hissediyordum. Sonuç olarak yapamadım, ayriliga hazır olmadığımı gördüm.
Şu an daha iyiyiz; ama kendimi ona uzak, onu kendime yabancı hissediyorum. Bugün çalışmaya başladı, işyerinde telefon kullanması yasak. Bu sayede az görüşüp mesafeli kalabilcez. Sadece o arıyor, elimden geldiğince de aramıcam.
İnşallah bundan sonra hepimiz mutlu oluruz. Artık çoğunda gözüm yok mutlu olsam yeter...
Seni bir daha üzmesine sakın izin verme ... Hep aklımdasın ve dualarımda ...